האם השתובבתם בצבא?

חיבוקון

New member
האם השתובבתם בצבא?

ידוע שהצבא זה כור היתוך של החברה הישראלית, אנחנו יוצאים מהבית, ישנים בחוץ, הבסיס מלא בבנות ובנים שלא אוהבים לישון במיטה שלהם, לבד חחח. היכן שירתתם בצבא? והאם שם הניסיון המיני גדל? אני אישית שירתתי ביחידה קרבית, היינו בפלוגה 30 חיילים רעבים על פקידה פלוגתית אחת (חלומה של כל אחת) שעברה את מבחן הגורילה . מבחן הגורילה זה כשאתה מביא את הבחורה ושם מולה גורילה, אם הבחורה בורחת כנראה מעבירים אותה לחיל האוויר (מנייקים) אם הגורילה בורחת אנחנו היינו מקבלים אותה (מנייקים) אז את הגורילה של הפקידה הפלוגתית שלי עדיין מחפשים חחחח

חיבוקון - מניאק - אבל הרגת אותי

מצחוק

אז ככה - לא לא השתובבתי

מאז שאני תיכוניסטית אהבתי חיילים וחיכיתי להתגייס - ולהיות פקידה פלוגתית גאה אבל,,,,,, עשיתי עתודה אקדמאית והתגייסתי סבתא בת 21 לכן החיילים לא ממש עניינו אותי. נוצר מחסור עצום בסקס עם חיילים ואני סובלת מאז מתיסמונת מזילה ריר על גברים במדים
בכל מקרה שירתתי בחיל רפואה והיו לי המונמון המונמון הצעות אבל - אני לא אוהבת קטינים, אולי פעם כשאהיה זקנה מקומטת ארצה להשתולל עם ילדון

חיבוקון

New member
לא לי, תקופת הצבא בשבילי הייתה

כמעט נטולת סקס, הייתי מגיע הבייתה אחרי שבועיים משביע את ההורים שיעירו אותי ביום שישי בלילה, הייתי קם ביום שבת ב 15:00 בצהריים חחחחח אתה מכיר את המשפט: בנות אוהבות קרבי רחוק וג'ובניק קרוב. אם כי אני מודה שהיו לי כמה חוויות שקשורות למדים, חוויות נעימות לעין וטעימות לפה, אבל לא בבסיס שלי (אם אפשר היה לקרוא לו בסיס) חחחח

shellush

New member
הייתי ג'ובניקית משועממת וזו היתה

תקופת דיכאון שלי, אז המיניות שלי לא הייתה בפוריותה....

tokit

New member
כן, שירתתי בצבא..

וכן.. הנסיון המיני שלי גדל שם.. מאוד..

Hendrixon

New member
כנ"ל. עד הצבא הייתי ממש ילד עם

מתוק ונאיבי עם תפישת עולם רומנטית, חברה ביסודי, חברה בחטיבה, וחברה בתיכון, כשאפילו חשבתי שאני והחברה מהתיכון נשאר יחד עוד הרבה הרבה שנים יחדיו. הקשר מהתיכון לא עמד במבחן המרחק והניתוק, ומאותו רגע בנות ישראל בבסיס הסגור בו שירתתי (7 חיילים סדירים, כ-30 חיילות סדירות והשאר מילואימניקים) לימדו אותי על רזי המין בלי חשבון, בכל מקום, בכל צורה, עם אנשים מסביבי, ממיטה למיטה... אני עוד זוכר את ההלם שהייתי בו, כשהראשונה ששכבתי איתה בבסיס, הכניסה אותי למשרד שלה, אחרי שכמובן היו משחקי עיניים/מילים/רמיזות, הושיבה אותי על כיסא והתחילה לבצע מולי סטרפטיז שלא היה מבייש את דמי מור! היה נדמה לי שזכרתי שהיא אמרה פעם שיש לה חבר (לא הכרתי אותה ממש טוב), אז בזמן שפתחה לי את הדגמ"ח, החדירה את ידה לתחתון שלי, ורכנה לנשק אותי, לא התאפקתי (מוטיב חוזר) ושאלתי אותה: "תגידי, אין לך במקרה חבר?" והיא ענתה: "כן, כבר שנתיים וחצי, עכשיו תשתוק"
מאותו יום לא חזרתי לעצמי! וטוב שכך

Hendrixon

New member
לא בדיוק קצינה, דווקא קצין, שלישות

שבעצם היה רס"ר דרוזי, גם הוא גם לא שייך לסיפור
היא הייתה פקידת השלישות

למעלה