האם השמלה הזו נידונה

newKiticat

New member
השאלה, אם במחיר של 200 ש"ח

שווה לי לקחת.
ברור שגל החתונות לא מגיע עד עוד כמה חודשים ובהחלט סביר שתהיה לי חתונה מאוד מיוחדת הקיץ (של אחת החברות הקרובות). אבל אחרי זה מה- היא תשב בארון ותרקיב?
אפילו השמלה שלבשתי בחתונה של אחותי היא אחת כזו שלבשתי אחר כך עוד ועוד ועוד (כי בעיני שיפון לגמרי יכול לעבוד בעוד שבדים מבריקים, לא כל כך...)

Bacio

New member
מדהימה

אבל לאירוע, מגלל הבד. לי יש שמלה אדומה (כזו אדומה) מכותנה, בגזרה יותר פשוטה, והיא בהחלט שמלת יוםיום (או טיפה יותר מזה).

efrato1

New member
אוף אני גרועה בזה

ההסכמה הייתה איתך, והעצה למצא שמלה מבד ובגיזרה יומיומיים (כמו שלך) היתה לקיטי. sorry

newKiticat

New member
אתן יותר ממוזמנות להמליץ אגב.

יש לי שמלה אדומה (רק שהיא יותר כתומה מאדומה בסוף), ואפילו אחד בצבע בורדו-יין כזה. אבל אני רוצה אדום.
ואני תוהה אם אפשר להשיג את זה בכלל.

efrato1

New member
נשמע שבזמן האחרון יש לך קרייבינג

כללי לאדום: מגפיים, שמלה יש עוד למה לצפות?

efrato1

New member
את אל תאתגרי את הזיכרון שלי

לפני כמה ימים (שבועיים?) שאלת מה אנחנו חושבות על מגפיים אדומים!

morli4

New member
והאם הנעליים שלי נידונו

להינעל באירועים בלבד? קניתי את הנעליים שבקישור בצבע שחור. אני בד"כ לובשת שמלות ואני לא יודעת אם אוכל לנעול את הנעליים שבקישור עם שמלות יומיומיות. תודה

efrato1

New member
לדעתי את לא צריכה להגביל אותן

לאירועים ולשמלות בלבד. אני הייתי נועלת אותן גם עם סקיני.

morli4

New member
עם סקיני בהחלט.

אבל איך לשלב אותן עם שמלות יומיומיות? זה לא יהיה טו מאצ'? ועם שמלות קלילות בקיץ? יילך?

efrato1

New member
בהחלט ישתלבו עם שמלות יומיומיות.

רק תקפידי לשלב נכון עם הסיגנון והצבע של השמלה.

newKiticat

New member
לדעתי הן דיי קלאסיות

ועוד בשחור- אז בכלל... לא חושבת שיש בעיה לנעול אותם ביום יום. (אבל בהתחשב בזה שהסגנון שלי נחשב טו מאצ'י מה אני כבר יודעת...
)

Zorikit

New member
יש תקווה למחוך?

יש לי את המחוך בטן הזה בערך מגיל 16. בזמנו הייתי פריקית אפלה וקשוחה ולבשתי אותו כמה פעמים ליציאות ולאירועים, ניסיתי למכור אותו - לא עבד. עכשיו אני תוהה האם יש לו עתיד. האם יש דרך לשלב דבר כזה בהופעה בלי לצאת מלכת סאדו מאזו/ילדה בת 18 שלא התבגרה. אני מרגישה פשוט שבשילוב עם מבנה הגוף שלי, לא משנה מה אני עושה, זה יוצא סקסי מידי. תובנות? (את הסרט הקידמי אני יכולה להחליף כמובן לאיזה צבע שבא לי. יש עליו אדום כי הפעם האחרונה שלבשתי אותו הייתה כשהייתי בת 18 וזה התאים לי נורא לאיזה חצאית אדומה)

למעלה