האם השמועה נכונה

אני לא חורץ לכאן או לשם...בכל מקרה הייתי

מעדיף כל יפני אחר משומש ,שניתן לחדש עם שפע של חלקים ברשת ועל המדפים מלהיות שפן ניסוי כזה או אחר.

אבל זה אני ואתה ,מוטי לקח סיכון מחושב והפעם הפסיד.

אף אחד מאיתנו לא היה לוקח את הסיכון הזה ,לעומת מוטי שאולי לא היה לוקח סיכונים אחרים שאנחנו כן היינו לוקחים.

Dungeon

New member
רכב בלי שמן

פעם רוכב בלי מים, פעם רוכב בלי שמן...עושה חשק לקנות ממנו אופנוע.

בבקשה תשובות לאדון בלונד :

1.זה CMC תאגיד ענק סיני ,המייצר בשיתוף עם חברה איטלקית אופנוע שטח 450F המועתק (איך אומרים המורים בבי"ס....גם להעתיק צריך לדעת ).

2.מי מייבא ? HM ישראל,ייבא יחידה אחת ,לא ייבוא סדיר וגם היא...ז"ל.

3.מה קרה ? - הלך מנוע הותכה בוכנה..

4.למי - ל MORM.

5.למה ? - כי MORM נסע על הסיני בכביש ,שמן נאכל ולא בא אחר במקומו.

6.שיר סיום .

a chain

New member
לא אהבתי את הטוון ההודעה ,שלךגם אם זה הומר .

מרום עושה הרבה דברים למען הרוכבים .
כן קצת שנוי במחלוקת .
כן אוהב תשומת לב .
בנשמה שלו ילד בגוף של מבוגר .

קורה , אם לא היא מפרסם אף אחד לא היה יודע .

אף אחד לא כתב הודעה ע"מ שתאהב אותה,אני מכיר

ומעריך (מאוד!!) את מוטי ,אחרי שהזהרתי אותו שCRF כמו כל מכונה ,אוהב ליטופים מדי פעם וע"י מכונאי מיומן ,הוא מצדו לקח את הצ'אנס ויתר על אחריות והצליח ,1750 ש"מ רק עם החלפות שמן...ואללה הצליח לו.

אישית ? ,אני אוהב לפנק את המכונות שלי ובד"כ הן מחזירות לי אהבה.

למוטי יש אפשרות (כלכלית) לנסות ולהתנסות ,לזכותו יאמר שהוא מעולם (!!) לא מתלונן ויש לו מנגנון יושר וביקורת עצמית והוא יודע לתת לעצמו ולסביבה דין וחשבון ,אף אחד לא שקוף כמוהו כלפי הסביבה ומכאן ההערכה שלי אליו ,מוטי מנהל שיח ושיג עם כל הסובבים אותו ,וכמו שהוא שקוף עם כולם אז ברור שיעלה נושא כזה ואחר ,בין אם לטובתו ובין אם לרעתו - הנושא יגרור את תגובות אותה סביבה אוהדת ואוהדת פחות ,אני מהצד האוהד של מוטי ,ואני אפילו סימסתי לו בלילה אתמול והייתי בטוח שהוא עובד על כולם בדרכו ,ברגע שמוטי שיקף את כל הטיפול שלו באופנועים ,הוא עלה על הבמה וידע לספוג כל סוג של ביקורת ולכן אני יודע שהוא מקבל את התגובות (למרות שלא ראיתי איזו ציניות שלי או שמחה לאיד שלי כלפיו כפי שעולה הניחוח מהודעתך) אלא יותר תגובה לכל ההתנהלות השקופה שלו על דפי הפורום.

התשובה שלי למעלה כוונה ברצינות לMR BLONDE עם קריצה הומוריסטית כלפי אותו BLONDE עם קריצה לסרט ממנו הוא שאב את הניק.

אז אתה לא הבנת...יאללה פסדר....אני אשן טוב בלילה.

M O R M

New member

a c t i v e X

New member
איך רוכבים בלי שמן ב4 פעימות?? הנה

תקרא מה קרה לבחורצ'יק הזה
אמנם מדובר בשלימזל ידוע נטול כל נסיון ורקע באופנועים, אבל בכ"ז. אז לא פלא שגם למורמ בעל ידי הזהב זה קרה

למעלה