האם השמועה נכונה

האם השמועה נכונה

שישנו רוכב ישראלי שיוצא להתחרות בארצברג הקרוב?
ועוד יותר מזה, הוא יעשה את כל המסלול בסטופי

בינתיים אני עדיין מחפש אותו כדי להתאמן
לעזרתכם אודה

שוב ה'תשקורת' מברברת ורא"ל שמועתי חוגג

מדובר ברולינג סטופי - כל השאר הן שמועות מרושעות שנועדו להכפיש את מרשי שהוא איש עסקים גיטימי.
:)

a c t i v e X

New member
זה הסוס, לא?

TheMadHatter

New member
אין כמו CNC,הסינים זה היפאנים החדשים.....

אחד לאחד,אותו המק"טים

קוראים לזה שגעת קוראים לזה טרפת

כשהבוכנה מסין בצלינדר מתכופפת....

כנראה לא הוחלפה בוכנה בזמן.

מזל שיש crf only

"מכל מלמדי השכלתי" :

אז מה היה לנו שם :

1.CRF450X שנפח את נשמתו אחרי חוסר טיפול בכלי ,הגיע ל43000 ק"מ ומת.
2.אופנוע סיני עלום ,נקנה ללא אחריות והשתתף בניסוי.
3.מוטי מור ,איש יקר ,שהיה לו את האומץ לזרוק את כספו ולהתנסות על סיני 450.
4.שהאיש היקר הזה לא יתעסק לבד בבית עם האופנועים שלו ,ידו משגת אז שיתן למוסך לטפל בהם.
5.שיקנה WR450F או גאסגאס 450F ,וירכב ביום על קטנוע מפנק (רצוי הונדה סילברוינג 400 או 600)
6.תעריכו בעלי מקצוע ותנו למומחים לטפל בנושא.
7.יש הונדה ויש NOT HONDA,ולא משנה מה יש במנוע ,זה NOT HONDA.

M O R M

New member
נשמה טובה שלי - הסינים אשמים!!

1. הם אשמים כי נאלצתי להשתמש ביכולותיהם כדי להגן עליך עם כיפת ברזל.
2. הם אשמים כי הם לא צרפו לאופנוע סינית קטנטונת שתדאג לשמן את המנוע ואת בעלי האופנוע.
3. הם אשמים כי הם מלוכסנים.

אז אותו אהבל ששכח אחדח במזוודה שכח למלא שמן - נו שויין...שישלם.

M O R M

New member
נשמה טובה שלי - אין שמן אין מנוע !!

מי שרוכב עם מנוע ללא שמן שיצפה לשלם את החשבון בסוף היום.
אין לי תלונות לאף אחד חוץ מעצמי !!

אין לי מושג ירוק אם המנוע יכול היה להחזיק עוד שבוע או עוד שנים - ברגע שרכבתי ללא שמן נגמר המבחן.

המבחן האמיתי כרגע הוא חלקי החילוף , אם צריך להגיע לשנחאי על מנת לרכוש חלקי חילוף אזי זו בעיה אמיתית.

כרגע על פניו נראה שכל חלקי הונדה האורגינליים תואמים .

האופנוע בשיפוץ הבוכנה והחלקים החשודים כפגועים יוחלפו בחלקי הונדה OEM .
האופנוע הסיני ימשיך לשרת אותי בשנה הקרובה ונוכל לאמוד מקרוב את האופנוע.

לגבי האופנוע CRF450X לא מת ולא נעליים אחלה אופנוע שעשה עבודה נפלאה במשך שלש שנים. רכבתי עמו 43000ק"מ ו- 1750 שעות זה מכובד לתחזוקת שבר מלאה .
איבדתי עניין במשחק עימו , רכשתי עבורו פלסטיקה חדשה מנועו משופץ והוא ימכר באפריל תקין שלם ובריא. (אני תמיד קונה אופנועים בחורף ומוכר באביב)

סתם להשכלה כללית

האם זהו סוג הנזק כתוצאה של רכיבה ללא שמן ?

ההיגיון שלי אומר שכתוצאה מנסיעה ללא שמן הבוכנה פשוט תתרחב מהחום ותיתפס בדפנות הצלינדר.

מה שרואים בתמונות, נראה לעין הבלתי מקצועית שלי כמו מפגש בין השסתומים לבוכנה.

אני לא מצליח להבין איך מחסור בשמן גורם לבוכנה ולשסתומים "להיפגש", בהנחה שזה מה שקרה.

oren shv

New member
דרעק סיני במיטבו.

יכול מוטי מור להסביר שהחיקוי שלו נעשה עם מיצובישי, ושהסינים האלה המציאו את הגלגל, ושהוא עצמו ממש אבל ממש מבין בטכנולוגיה.

רק חבל שבמעשיו הוא ממש מזלזל בטכנולוגיה של חברות שבמשך עשרות שנים מתמקצעות בייצור אופנועים.
מליוני שנות הנדסה, התיעלות, חקר חומרים, ניסוי וטעיה, אין סוף שעות מבחן, תחרות בלתי פוסקת עם עוד חברות שעושות אותו הדבר, כל זה נדרש כדי להוציא CRF עם יכולות כאלה ובכזו אמינות מחיר. אם נתעלם מהמחירים בארץ, אז CRF עולה 5K - 6K דולר. וזה מעט מאוד. בטח למכונה שעשתה 43,000 ק"מ עם מינימום תחזוקה.

להעתיק תבניות שיתנו מוצר שנראה אותו דבר זה קל יחסית, אבל שהמוצר ייתן עבודה ויעמוד בטמפרטורות, בלחצים, במליוני מחזורי קירור וחימום, עם התרחבות והתכווצות ידועים מראש ועוד בלי סוף פרמטרים,
זה כבר הרבה יותר קשה.

וביום שהמוצר הסיני יעבוד כמו המקביל היפני, הוא גם יעלה כמו היפני.
יש אין סוף דוגמאות לאיכות סינית גבוהה, רק שהיא לא יותר זולה.

הרי אם חסמי הכניסה לייצור CRFים היו כל כך נמוכים, אז הסינים כבר מזמן היו מעיפים את היפנים.

אני הייתי ללא שום ספק משאיר את ה CRF האמיתי עם כל מליוני השעות שלו ותחזוקת השבר ונפטר מהחיקוי.
כי על המקורי אחרי קצת טיפול יהיה אפשר להנות עוד שנים, ועל הסיני הזה לא הייתי מעז לצאת למדבר שוב.

אז בקיצור
אין ארוחות חינם.

למעלה