אם הייתי כותב כאן....
בדיוק את מה שאני חושב היו מצנזרים את ההודעה הזאת כי היא הייתה מכילה יותר מדי מילים מעליבות. לכן, אני אצנזר את עצמי ואני אכתוב באיפוק. אני בן 14, כשגיליתי שאני הומו אני הייתי במלא דכאונות, אני הייתי במצב ממש שברירי. אם הייתי מוצא את האתר הזה באותה תקופה יכול להיות שגם הייתי מתפתה להיכנס. מה שבטוח, אני יודע שהייתי מצטער על זה לכל החיים. החברה הדתית ממש אטומה! (מבחינת פתיחות לקבלת השונה). אני רואה את מנהיגי שלושת הדתות הגדולות בעולם מתכנסים ביחד כדי לגנות את מצעדי הגאווה ואני פשוט מקבל בחילה! בחילה מלראות אותם, בחילה מלשמוע אותם, פשוט להקיא! אז אם מישהו בחברה החרדית מרגיש עם זה ממש רע אפשר להבין אותו אבל הוא צריך לזכור שהוא לא אשם והכי חשוב: ש-א-י א-פ-ש-ר ל-ש-נ-ו-ת א-ת ז-ה!~!~! זה ג-נ-ט-י!~!~! כן, כן. יש גנים שמשפיעים על הומוסקסואליות. ועוד משהו. עד עכשיו חשבתי שהייתי מעדיף להיוולד סטרייט אבל אחרי שקראתי את ההודעה והתגובות הבנתי שטוב לי עם איך שאני ולא הייתי משנה את זה גם אם היו כופים עליי באיומי אקדח! תנסו לחשוב אחרת, האם אפשר לגרום לסטרייט להימשך אל בני מינו? האם סטרייט ירצה להימשך אל בני מינו? האם סטרייט לא יוריד כאפה למי שינסה לשכנע אותו שזה אפשרי?