האם השינוי אפשרי??

n e w m a n1

New member
תשובה פתוחה

שלום לכם ,אני מתנדב בקו סיוע של עצת נפש בשנתיים האחרונות. עיקר ההשתנות (למי שרוצה ,לא באים לכפות שום דבר על מי שלא רוצה) הוא לא הגלישה באתר ,זה רק הצעד הראשון בדרך ארוכה וסוחטת אך שבסופה יש תקווה ,למי שמתמיד. מי שכתב באתר שהוא השתנה אלו אנשים אמיצים וגיבורים שעברו את הדרך הזו ורוצים לחלוק עם אחרים מה שהם עברו. חלקם נשואים היום באושר ,חלקם כבר לא נמשך לבני מינם ,(גם לא בפנטזיות)חלקם נמשך לבני המין השני ויש שרק לאחת מבנות המין השני שלה הם נשואים באושר. זכינו להשתתף בחתונות ,זכינו להשתתף בברית מילה. זה לא תהליך קל ,הוא נוגע בעצם הגדרות הגבריות שלך ,אך זה תהליך קיים ומוכח מדעית (מחקרים עדכניים יש באתר). יש סיכון בתהליך קשה אך כך גם בחיים כל עליית מדריגה יש סיכון בצד הסיכוי הגדול. צריך לנשום עמוק ולצאת לדרך של התמודדות ארוכה שיהיו בא רגעים קשים של נפילות ואכזבות מעצמך אך יהיו גם הרבה זמנים של גאוה והצלחה שיתנו דלק אמיתי לחיים עד ליעד.יהודה

יודיX3

New member
בתור הומו מבית דתי

אני חייב להגיב ולומר שאני מסכים לגמרי עם הדרך שאמרת אלעד. זו הדרך שאני בחרתי. אני כותב הרבה בפורום גאים דתיים ואני מקבל כל הזמן הודעות אישיות מעצת נפש. אני מרגיש שהם פועלים אפילו באופן מסיונרי- ניצול החולשה והפגיעות שלך. כמובן שאני לא חושב שכוונתם רעה אבל דרכיהם רעות. למזלי במרוצת השנים התבגרתי והתחזקתי בתוכי- אני לא אומלל ואני לא מרחם על עצמי - ומעל הכל אני שלם עם עצמי. זה נותן לי את הכח לענות להם חזרה ולספק תמיכה לכל מי שנמצא במצב שלי. כתבתי גם הודעה לעיל- אתמול היה יום חשוב, קצת טראומטי בחיי. תודה שקראתם.

אוהו... אתה מחפש בכל הפורומים

אומללים שאפשר לעבוד עליהם ברגעי חולשתם? יש תוצאות לטיפולים שאתם מציעים ב"עצת נפש". לפעמים התוצאות הן מפח נפש לפעמים הן איומות והרסניות הרבה יותר. אנשים שנכנסים בגלל הטיפול של "עצת רפש" לקשר זגי שקרי ורק אחרי שנים (ולמרבה האסון, לעיתים גם הולדת ילדים אומללים) מעזים לחזור להיות הם עצמם, ולא רובוטים מדוכאים. ואז כבר הרבה א/נשים משלמים את מחיר השקר. צעירים מבוהלים - הזהרו ממנצלי מצוקתכם!

ת ה ל ה

New member
ולמה בכלל צריך להשתנות?

האם אחד או אחת מאתנו ההורים הסטרייטים יכולים לפתע להפוך להומואים או לסביות? באותה מידה גם ההפך לא יתכן. וגם אלה שמטעמי דת או אמונה כופים על עצמם חיים של הכחשה והתסתתרות בארון ומקיימים אורח חיים לכאורה "נורמלי" אבוי להם ואבוי לאושרם המר. אהבתי מאד את מה שכתבת אלעד, מלים כהלכה. כל טוב ותודה דליה

n e w m a n1

New member
האם השינוי אפשרי??

עצת נפש -אתר באינטרנט טוען שכן !! מי שרוצה להשתנות חייב לנסות ,הוא חייב את זה לעצמו ,הוא חייב את זה למשפחה...(העתידית שיבנה) למנהלי הפורום -נראה אם אתם באמת מספיק פתוחים.

טליאמתי

New member
חותמת על כל מילה שלכן, ערבה ודליה.

ממש כמו שלא הייתי רוצה שמישהו, כביכול בר סמכא, 'יתקן' אותי לעולם, ממש לעולמי עד, לא ארגיש זכות, יכולת או אפילו רצון ל'תקן' אדם אחר. מי שם אותנו מתקני עולם? ודאי שלא אותו אחד שיש האומרים שהוא זה ששם אהבה בלבנו לקבל כל אחד כמות שהוא. אז שתהיה לכולנו שבת של המון אהבה וקבלה. טלי

humus666

New member
מה הקשר של "מחקרים מדעיים"

קודם כל זה קשור לפסיכולוגיה ופחות למדע. וכן, כמובן שזה אפשרי - הרי יש נזירים בעולם שלא ידעו איש או אישה בחייהם (המרים הייתי אומר). זה ידוע שאדם יכול להדחיק את תאוותיו ולהיות צמח- אבל בעצם האדם מוותר על עצמו ועל היחודיות שלו. גבר שיכול להמשך לאישה - יכול להיות שהוא B אבל לא כולם יכולים ולכן ה"הצלחה" של עצת נפש חלקית מאוד. השאלה זה לא אם זה אפשרי או לא אפשרי (שהרי זה יכול להיות אפשרי) אלה בשביל מה??

n e w m a n1

New member
אל תחסמו אפשרויות !

יש להזהר במלחמת הקודש של זכויות ההומולסביים לא לחסום אפשרויות. יש כאלה שלא טוב להם עם המשיכה המינית שלהם ,הם בודדים ,הם מותשים מהחיפוש הבאין סופית אחרי אהבה אמיתית שכל פעם נראה שזהו זה אך אחרי זמן מה מתגלות הבגידות או סתם נגמר. בקהילה אין זוגות שהחזיקו 5 שנים ללא בגידות (עפ"י מחקר בין מאות חברי קהילה -מובא באתר עצת נפש עם ההשואה לזוגות גבר-אישה) אז אנא המשיכו להלחם בהוהופובים אך תוך כדי תסתכלו מדי פעם על ילדכם אם באמת טוב לו או שהוא באמת אומלל שמכתיבים לו דרך כשבאמת הוא רוצה בכלל משהו אחר. ויש דרך ,והדרך היא לא התנזרות ,אלא שינוי פנימי של המשיכה -וזה ניתן!!! אז תנו צ'אנס

טליאמתי

New member
סליחה, אבל מה שיש לי לומר לך זה רק:

תתבגר ילד. לפי הכרטיס שלך אתה בן 16 אז יש לי סוד קטן לגלות לך: החיים הם לא סקר כזה או אחר. החיים הם החיים, זה בדיוק מה שהם. וזה מה שיש לנו. 'חיים' אחד שצריך לחיותם הכי טוב שאפשר. כן, אפשר להלחם בכל העולם ובכל מה שזז סביבך אבל זה טוב עבור מי שהמלחמה היא חיו. מי שרוצה לחיות צריך לחיות ולתת לאחרים לחיות כמו שהם. ואתה יודע מה? זה לא מספיק. גם לאהוב אותם כמו שהם. כשתדע מה היא אהבה אני מניחה שנשמע מזמור אחר לגמרי. שיהיו לך חיים טובים. טלי

omadawn

New member
עצת הנפש היחידה - להתרחק מ"עצת נפש"

לא ענית על השאלה - האם אתה הומו, או "הומו לשעבר" (נגיד..)? אם לא, אין לך שום זכות להטיף להומואים על שינוי, ולהאכיל את כולנו בשקרים הצדקניים של הארגון הדתי בו אתה מתנדב. סע לשלום, המפתחות בפנים.

../images/Emo9.gifמה אני יגיד לכם,,,,,,,,,,,,בלבלה

הייתי באתר של עצת נפש קראתי על "המחלימים",,, וה"מאושרים",, אך נער הייתי וגם זקנתי-ראיתי הכרתי וחוויתי- לשמחתי ולצערי גם יחד אני מכיר אישית הרבה מאלו שעברו "החלפת ברגים" והפכו את עורם -ומהומואים הפכו "לישרים" אני לא מקנא בהם, חייהם אומללים כולם עד האחרון!!!!!! שבהם חיים בהסתר בבילבול בהכחשה למרות הקמת המשפחות - הילדים- וההצגה הגדולה כלפי החברה הסובבת, הם אותם אלו שמסתובבים במקומות אפלים גנים חשוכים ועל פי רוב גם מבצעים סקס חטוף ולא מוגן,כן זו האמת,עם כל הכאב שבכך כדאי להודות בזה,אל תתנו לשרלטנים להוליך אתכם שולל, כשם שאי אפשר לתקן סטרייט ולהופכו להומוסקסואל- אי אפשר לתקן הומוסקסואל ולהופכו לסטרייט, דבר נוסף אני לא בדיוק יודע על איזה מחקרים על בגידות אתה מדבר, אבל אני מכיר אישית המוון זוגות גם בארץ וגם בחול נאמנים אחד לשני וחיים הרבה מעל 5 שנים ביחד,לעומתם אני מכיר המון גברים ישראלים נשואים באושר במצב כלכלי וחברתי מצויין שלא חדלים מלפלרטט עם כל פקידונת חדשה במשרד,, חיילת במילואים ואים היא תתן,,, הם בשמחה יקפצו למיטה איתה, בוגדים? או לא? חיו את חייכם הפיקו מהם את המירב היו אתם ואל תפחדו, שבוע טוב,

אבא גאה

New member
מצטרף גם ../images/Emo45.gif

הם מאמללים את אלו שגם ככה אינם שמחים בעורם. במקום ללמד אותם לחיות בנוח בעורם הם מוסיפים על הבושה......

Yuval Y

New member
../images/Emo79.gif אתה חייב את זה לעצמך...

אתה חייב את זה לעצמך אתה חייב למשפחה אתה חייב לשפוך הרבה זיעה אז שלוש ארבע - ולעבודה! {שלוש ארבע לעבודה / אריק איינשטיין} כשקראתי את ההודעה שלך, השיר הזה התנגן בראשי. מי שרוצה להשתנות... ממממממ.... שינוי יכול לבוא בכל מיני כיוונים. בין אם בתחום העבודה, בין אם בתחום הזוגיות... אבל בוא נשים קלפים על השולחן - אתה מדבר על שינוי נטיה מינית, הומוסקסואל שנמשך לבנים ואוהב בנים, יקום יום אחד וירצה שינוי, ויגש לעצת נפש, ושם בשם הדת, אלוהים, או מה שזה לא יהיה, ישכנעו אותו שהוא סטרייט מוסווה, שצריך לעבור תיקון, לגלות את הסטרייט שבו, או מה שזה יהיה. מנהלי הפורום (אני עצמי ואנוכי?) אכן פתוחים לכל מיני דיעות, נראה אותך מנסה להיפתח לדיעה שביסקסואליות היא הנטיה הכי טבעית, ובכל אדם יש ביסקסואליות ברמה כזו או אחרת. (יש נשים שמוצאות חן בעיני, יש נשים שאני מחבב, אבל לא ברמה כזו כמו שאני אוהב ונמשך לגברים)

טליאמתי

New member
יובל! אפשר להתחתן אתך?!...

סתם! לא להבהל בבקשה! שם כבר הייתי 23 שנים! ולא חוזרת... אלא אם 'עצת נפש' יוכלו להפוך אותי למענך להומואית!!(???) עם דיעות כאלה, וסבלנות כזו... איך אפשר שלא להתאהב בך?! כל אדם עם חום לב כמו שלך מחמם את ליבי ואין קשר, שום קשר לחלוטין, לנטיה מינית. בסופו של דבר מי שעומד למבחן החיים הוא האדם על כל מה שבו. טלי

Yuval Y

New member
תודה, באמת תודה ../images/Emo140.gif

אני לומד לאחרונה לתת לחום לנבוט בתוכי, ולהיות האדם שאני אוהב

למעלה