לפרוש?
אני מבין שאת רוצה בפורום שלך התבטאות מרוחה, מלוקקת, ממותנת, חלקלקה, מעגלת פינות, נעימה למגע, רכרוכית, עטופת מלמלה, מדיפה קטורת, נסוכה בשמן, משוחה בורוד, רצוי עם נרות ברקע, כוכבים מנצנצים ממעל, עם רוח של פיוס ואחווה וסובלנות וסבלנות והוקרה וכיבוד הדדי וכו´ וכו´ זה לא בשבילי. אני מוכן לשמוע כל אחד, אבל לא חייב להסכים. גם לא חייב לכבד. נכון, יש אנשים שאינני מכבד. כן, בשל דיעותיהם. ואני לא מהסס להביע דעה נחרצת ולאמר מה שיש לי להגיד. לא דעה מכלילה חו"ח. זאת דעתי. והיא מתאימה לי. ואני כותב אותה בריש גלי. ישר מהקישקס (המילה הזאת מותרת בפורום שלך?), ישר מהלב. את האמת שלי - בין שהיא נכונה או לא. כל אחד ישפוט ויגיב. ולפעמים הסגנון בוטה, ולפעמים הוא אפילו פוגעני. דרך אגב, אותו צביקה, יכול לשיטתו ל ב ח ו ר , לראות בדברי מעיין מים מפכים ספוגי מור ולבונה, ולחייך כל הדרך. לא תמיד מה שאני כותב לא מתאים לאיסטניסים. לפעמים זה יותר מדי גלוי ופתוח. יותר מדי אמיתי. וכמו שכבר כתבתי כאן תמול-שלשום אנשים רבים מעדיפים לטאטא את האמת מתחת לשטיח. יש פה אפילו בחורה אחת שאימצה את הסגנון הזה כשיטה בחייה הממשיים. אני לא נגד, כל אחד וטעמו הוא. אבל מותר לי להגיד שאינני מכבד את השיטה הזאת. באשר לסגנון, תלכי לקרוא במעריב את יהונתן גפן או את יאיר לפיד. אם העיתון הקונצנזי הזה מרשה לעצמו להפיץ את דבריהם הבוטים, אז קל וחומר שבפורום אינטרנטי גם אפשר להגיד "חרא" בלי שהמנהלת תקפוץ. שימי לב - לא אמרתי למישהו "חתיכת חרא שכמוך". זה באמת ירוד ולא תרבותי. אבל להשתמש במילה "חרא" בעלמא - זה נורמטיבי לחלוטין. כמו פיפי וקקי. אינטימיות של קוצ´י מוצ´י היא לא אינטימיות בשבילי. אינטימיות היא דבר אמיתי שבא מבפנים. אני לא נאד נפוח. אני נאד מצומק, חד ומסריח כדבעי. והאגרסיביות הזאת לא לרוחך. מעניין מה השאר חושבים על כל זה. ושכחתי להגיד, אני לא "אדוני" בשבילך. אין צורך שתתנשאי מעלי בשפת "אדוני נכבדי".