האם "המוסד" פשט את הרגל??

בטח שלמחוק

אח"כ תצטרכי למחוק אותם בגלל ההמתנה שיחזרו הבייתה לפני חמש וחצי בבוקר. ותקללי את הרגע שנתת להם את המכונית את הרישיון, את .... בקיצור למחוק עכשיו!
(ככה יעשה לילד שמעיר את אמא באמצע הלילה)

מייקי69

New member
ואני בעד -

לא למחוק אותם מהצוואה..... אבל לבזבז את כל הכסף קודם !!!!! יותר עדיף.... אה, כן, ועדיף ביזבוזים על בייבי-סיטרים (במיוחד בשעות ההאכלה-הרחצה-ומלחמת האין-שינה) מייקי-שאורזת-ועוזבת-ת´בית-כל-ערב-בשעות-ה"השכבה"

dor50

New member
תפיסת האומנות....

הבנתי אותך נכון ולא חושב לרגע שיש לך משהוא נגדי או נגד הדרך. אינני קורא לחשיבה חיובית מנטרה, כיוון שהשתממשת במילה זו המשכתי בה. לשמחתי איני תקוע "בראנסנס" (אף פעם גם לא הבנתי אותו). גם אני מעדיף את כל קשת הגוונים של החוויה. הנקודה היא, איך אנחנו מתייחסים לשלילי, ואמר זאת איש המערות נכון. אם נלמד להפיק מהשלילי את השעור שלנו אזי הוא כבר לא שלילי. יום מאושר צביקה

אטיוד5

Active member
תיקון קטן

הפערים לא "נוצרו" הם היו שם מההתחלה רק שרמת הורמונים שגעונית חיפתה עליהם כמו שנאמר הזין הוא עיור וכשהוא עומד השכל בתחת

dor50

New member
תפתיע אותי אטיוד...

אם אתה לא יכול אז אני הפתיע אותך.... גם אחרי 20 שנות נישואים עדיין אפשר לחדש אפשר להפתיע אחד/ת את השני/ה ובעיקר אפשר להשתנות וזו ההפתעה היפה ביותר. מי אמר שהשגרה צריכה להיות פושרתתתת, נכון מגיע לכולנו יותר אז נעשה זאת עם בת/ן הזוג שלנו מדוע עם אחר/ת? האם בן/ת הזוג שלנו הוא לא הטוב/ה ביותר? צביקה

אטיוד5

Active member
אם כבר שאלת ...

אז ברור לגמרי שבן הזוג שלנו הוא לא הטוב ביותר. בחרנו את בן הזוג מתוך 1 או 20 אפשרויות אבל יש שם בחוץ עוד מליון. אז תחשב בעצמך את ההסתברות שבת זוגתך היא הכי טובה והכי מתאימה. תשאל 100 זוגות ברחוב אם השיגרה שלהם פושרת או מרטיטה אחרי 20 שנים. רוצה להתערב על התוצאות? אותו דבר לגבי "אפשר להשתנות". תתחיל להסתכל למציאות בעיניים בבקשה. היא לא ורודה. נכון שיש ורוד. יש הרבה ורוד אפילו, וזה די מפתיע. אבל יש גם המוני צבעים נוספים. נשגב מבינתי מדוע אנשים לא רוצים להסתכל לאמת בפנים. כנראה בגלל שזה דורש התמודדות ומציאת פתרונות שהם לא תמיד מה שחוקי חמורבי ממליצים.

dor50

New member
ואני גם עונה...

להסתכל לאמת של מי????? מי אמר שהאמת שלך, שלי או שלו/ה היא הנכונה? האמת שלך נכונה לגביך, לא בהכרח נכונה לגבי האחר. על התוצאות איני מתערב כיוון שאני יודע את התשובה. אך מי קבע שמה שמרגישים 95% זה הנכון? דוגמה: לפני מאות בשנים חשבו כ ל האנשים שכדור הארץ הוא מרובע - קם איש אחד ואמר שכדור הארץ הוא עגול, כולם אמרו שהוא משוגע ואף העלו אותו על המוקד. ומה אנחנו יודעים היום? - כדור הארץ מרובע או עגול? מי צדק? המשוגע הבודד או שאר האנושות?. המסר: אל תפסול דעה או חשיבה או רגש של אחר, כיוון שאתה לא יודע מה הנסיון שלו ומה הידע. זכותך להביע את דעתך כפי שהיא והיא נכונה לגבי עצמך בלבד. אתה צודק - יש המון צבעים אתה תבחר את הצבע שלך האחר/ת יבחר/תבחר את הצבע שלו/ה. זו הבחירה החופשית. יש פתגם האומר האומר - הדשא של השכן ירוק יותר. הוא תמיד נכון? הוא נכון בכל מקרה? מסכים איתך שבחוץ יש הרבה הרבה אפשרויות טובות ומצוינות, אנחנו עשינו את הבחירה מבין האפשרויות שהיכרנו לא בהכרח הטובה ביותר, אך עם נחליט לעצמנו שזו הבחירה הטובה ביותר כך היא תהיה. אגב - בכל גיל אפשר לעשות שינוי, מי שאומר אחרת על תאמין לו, הוא פשוט לא רוצה או מפחד משינוי, ויש רבים כאלו. יום נפלא צביקה

אטיוד5

Active member
לך בטח יהיה יום נפלא

כי אתה תבחר שהוא יהיה נפלא. וגם אם יפטרו אותך מהעבודה ותקבל מכתב גט בדואר מהעו"ד של אשתך ובנך החייל יפצע בקרב ותיוולד לך ילדה נכה ועוד ועוד זה יהיה יום נפלא בשבילך כי החלטת שזה יהיה יום נפלא. ממש נפלא. ואני טוען שאין בחירה חפשית. האדם שבוי במבנה האישיות שלו. כלוא במה שהטבע חנן אותו. ויש עליו מגבלות. הוא יכול לשנות את ההתנהגות שלו וגם זה במינון מוגבל ואם ינסה לשנות יותר זה כבר יהיה אוטוסוגסטיה או הצטעצעות או התחסדות או סתם פתטיות זה כבר לא יהיה הוא עצמו במקום לנסות להלחם בטבע, נסה לזרום איתו נסה להפיק את הטוב, במקום שאין התנגדות אותי לא מענין אם האמת שלי נכונה או לא זאת האמת הפנימית שלי ואיתה אני הולך אין נכון ולא נכון וזה גם לא חשוב אתה תמשיך ל ש ק ר את עצמך שהבחירות שלך הן הכי טובות ע"י שתחליט שהן אכן כאלו. בהצלחה ותהיה בריא

אורמור

New member
דברים שרואים משם לא רואים מכאן..

גם אני חשבתי לפני עשור.. שאם רק... ולו.. והיה ו.. ואולי. ובחלוף מעל 22 שנה.. כבר הכל ברור,כדברי הצליל המכוון מתפקחים, מבינים, לא צופים הפתעות ואו שמתעוררים ושואפים ל-"עוד" או לא.. מערכות נשחקות, מי יותר מי פחות, מי לאט מי מהר חבל שמראש לא מגיע גם כאן על המוצר, תאריך תפוגה היתי בוחרת את היותר מאוחר אבל הוא היה מוסתר.. כל טוף אור

אז מה אתם אומרים../images/Emo35.gif

שאין סיכוי לאהבה
שאלו סתם חלומות באספמיה להזדקן ביחד ולהיות מאושרים
שזו סתם אשליה שמוכרים לצעירים שאלו שעוד מחזיקים בה(אחרים 20,30 שנה) עיניהם טחו מלראות נכוחה? ואלו אשר אמיצים ואמיתיים ומסתכלים למציאות בלבן שבעיניים - להם צריך להאמין? שבעצם אין בשביל מה להתאמץ? האם אני שומעת את החלום מתנפץ????????? דינה.מית עצבת אל ליבה
האין סיכוי לאהבה?

אטיוד5

Active member
יש סיכוי גדול לאהבה

רק שצריך להנמיך קצת ציפיות. רמות ההורמונים דועכות. האהבה הופכת להערכה. הסקס נהיה הרגל. מדי פעם גם ניתזים ניצוצות. מין הסערויות מחודשות של יותרת המוח. עליות, מורדות, עצירות, גלישות, נסיקות. בקיצור, חיים. וזה כף חיים. ולא צריך להתאמץ. זה בא לבד. "לעבוד על הזוגיות" - קישקוש. אם זה לא בא בדרך הטבע, חבל"ז. וזה בא. כי כשמתחיל לשעמם, מחפשים מוצא. טבעי לחפש את האור ולא את החושך. בתוך המסגרת או מחוצה לה. כל אחד לפי אוות נפשו.

אז אני לא מבינה על מה הויכוח...

אלה בדיוק הציפיות שלי אני חיה במציאות (בדרך כלל) "לעבוד על הזוגיות" זה לא קשקוש זה נכון שיש כאלה שזה בא להם טבעי אבל יש כאלה שצריכים ללמוד איך עושים את זה והולכים ליועצים, לסדנאות, קוראים ספרים וכו´ וכשמתחיל לשעמם, אכן מחפשים מוצא, המחלוקת, כנראה, נעוצה בשאלות: איפה מחפשים? כמה מחפשים? ומה רוצים למצוא? אני יודעת מה אני רוצה ומקווה למצוא את זה שם כנראה שבגיל שלי עוד יש לי את הלוקסוס להיות אופטימית
דינה. לפני-חודש-יומולדת

אטיוד5

Active member
העיקר שלא תשכחי ...

ביומולדת לעדכן את הכרטיס האישי שלך בתפוז.
ומקרה שאשכח, מאחל לך כבר עכשיו מנת יתר של אינטימיות. ולענין הסדנאות, יועצים, ספרים - שרלטנים עד אחד. חלק ביודעין וחלקם שלא ביודעין - הם באמת מאמינים בג´אנק שהם מוכרים. יש לך את האמת שלך בתוכך והיא תנחה אותך. כל מה שצריך זה לא לפחד כלל. תסתכלי במראה. הכל כתוב שם. אם את לא חולה, את לא צריכה לשכב על שום ספה. ואת לא משוגעת יחידה. כולנו כמוך. את לא זקוקה לשום יועצי סתר.

מייקי69

New member
אטיוד, כאפארה, הרסת אותי עכשיו

זה כאילו אמרת לדינה´לה וואללה, מותק, תאמיני לי - אל תאמיני לאף אחד!!!!!! אז אני לא מאמינה לך (חחחחחחחחחחחחחח) יושבת פה ימים, קוראת שרשור בלתי נגמר, מחכה שמישהו יביא אותה באיזה נושא אחר... רואה אותך מפתח יחסי נישואין בריאים לחלוטין עם המממממ.... בוא נאמר - משתתפי הפורום.... ותאמין לי (אל תאמין לאפ´חד!!) לא מבינה מה אתה אומר. מה אתה אומר???? יעצת לי לחייך (או שקראתי לא נכון), והבטחת שתי שורות אחורי זה שהחיים בזבל... בקיצור... מה, מה מה ´תה רוצה לגיד, מה? ותגיד קצר, כי נשבר לי מהנושא - האמת.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (אבל חייבת להבין טיפה´לה אחרי כזאת השקעה, לא?)

אטיוד5

Active member
מה יש פה להבין?

החיים בזבל אבל הם מה-זה יפים. אז מחייכים. מה? יותר טוב לבכות? בקיצור, כשבא לבכות, תבכי. כשבא לחייך, תחייכי. ותעשי מה שבא לך. בשביל לא צריך יועץ ממדעי החברה והחנטריש. איך זה? מובן? אם לא מובן, תכנסי אלי לטיפול פסיאטרי אני מבטיח לרושש אותך מנכסייך ומכנסייך. איך אני בשבילך? הא?

למעלה