האם החוקים שוב משתנים?!?!

חני156

New member
סיונוש זו את??../images/Emo24.gif

מכורות לריאלטי אה???

sivan1237

New member
נראה לי שהתכוונת אליי...?../images/Emo250.gif

גם אני כאן..מכורה מכורה שכמותי... כייף לראותך

JasPoint

New member
טוב מאוד, אבל עדיף שידיחו קודם את הבנים

שינוי חוקים וכניסת דיירים חדשים אולי עוד יצילו משהו מהעונה הזאת. הכי חשוב שידחקו את אורבך מהפרונט, כל עוד התוכנית סובבת סביבו אז אין לה הרבה סיכוי להתרומם.

חני156

New member
היי סיוני ../images/Emo24.gif שמחה שאת כאן ../images/Emo140.gif לגביי הדח

לגביי ההדחות.. מה זה כבר משנה.. מי שמחליט הם אתי ויוני ביחד
ומעבירים לאיתן פקודה

sivan1237

New member
צודקת..עדיין לא ברור לי איך יוני ואיתן חברים

מהבית.. הם כל כך לא קשורים.. את בן ואיתן הייתי רואה הרבה במועדון בנשר בצעירותי הם באמת חברים טובים, ובן חיזר הרבה זמן אחרי חברה שלי..הוא דיי פאטת האמת

חני156

New member
יוני דוחה אותי בפני עצמו..

לדעתי בחיים לא הייתה לו סיטואציה עם בחורות יפות והוא מנצל את המעמד שלו בתוכנית מה שיותר מגעיל בו מלבד ההתחנפויות והליקוקים לסביבה הוא העובדה שאין לו בושה.. אני אסביר כל היום עסוק בליטופים של הבנות ובמיוחד אלא ש"תפוסות" כביכל ע"י החברים שלו מלטף את תדניאל במבטי תועבה ואפילו גם ליד איתן אותו דבר עם ליהי שיודע שבן שם עליה עין.. הוא פשוט יצור דוחה ויש לי תחושה שהוא לא הכי חבר טוב של איתן משהו כמו מכר או חבר פרווה ונראה לי שאחרי התוכנית יספרו כבר לאיתן או שיראה בעצמו איזה חבר יש לו וישמור מרחק זה בולט שהוא מאוד מקנא באיתן ולא עושה דברים לטובתו...

KEEK

Member
יוני מרגיז אבל הוא נותן לבנות מה שאיתן

לא נותן. הוא נותן לכולן, בלי יוצאת מן הכלל, אוזן קשבת בכל רגע. אפשר לחשוד במניעים שלו אבל זה לא משנה כי הבנות מרגישות איתו הכי בנוח, והוא תמיד שם בשבילן. בסיטואציה כזאת קשה עבור רובן זה דבר חשוב. בנוסף לזה הוא גם לא חוסך במגע, הוא תמיד מחבק ומנשק (ברמה הנכונה) ובמקום כזה חיבוק אחד גדול לפעמים שווה יותר מאלף מילים. המגע הזה חסר לכולם. איתן לא מדבר איתן, לא מחבק, דיי סנוב ומרוחק. כל בחורה שם שיש לה משהו על הלב, תפנה ליוני. איתן לא אופציה שם בכלל... זה אומר המון.

sivan1237

New member
נכון..אורן ובן הרבה יותר נאמנים לאיתן בקטע

הזה. נראה כי יוני בא לשם כדי לא להיות הסייד קיק של איתן והוא קצת מאוכזב שזה ככה אז הוא מנסה לשנות כל הזמן את התמונה ולגנוב לו את ההצגה.

KEEK

Member
יש תחרות מאוד גלויה בן יוני לאיתן

אני מצטער מראש אם המשפט הזה נשמע קצת שוביניסטי, אבל צריך להיות גבר בשביל להרגיש ולראות בקטנות את המשחקי אגו שלהם. בנוסף לזה יוני כבר אמר לבן שלא יקבל התנהגות מסויימת מאיתן, וגם היה לו ויכוחון קטן עם איתן בגלל משחק כדורעף.. שוב עניני אגו. יש משהו באיתן שמעורר אנטגוניזם. היהירות והפלצנות שלו לא קלה לעיכול. צריך אופי מסויים בשביל להיות חברים שלו. אורן ובן מתאימים לו, החוסר ביטחון שלהם מסתדר יופי עם האובר ביטחון של איתן. אני למשל בחיים לא הייתי יכול להיות סביב אחד כזה ונראה לי שגם יוני מתקשה להיות חבר שלו שמדובר ב-24/7. אולי שהם נפגשים רק פעם בשבוע-שבועיים בחוץ זה כן עובד..

KEEK

Member
אני חושב שיוני מאוד דומיננטי

כי איתן כל הזמן נעלם. בן ואורן טיפוסים מופנים אז הם נבלעים ליד אחד כמו איתן אבל אחד יוני תמיד יבלוט מול איתן. איתן צנון ויוני בדיוק ההפך.. איתן קר מאוד ויוני הוא איש של חום איתן מקצר בדיבור ויוני יכול לחפור שעות יוני יותר טלווזיוני ממנו בכמה ברמות.. וזה נראה שהוא גונב את ההצגה

חני156

New member
מסכימה על הכל אבללל

בוא לא נישכח שהתוכנית היא על איתן ויוני לא יכל לשנות זאת!!! איתן לא כוס התה שלי וגם הוא מגעיל אותי עוד מהתחלה שפסל את לירון על הסף כי היא גרושה עם ילדה ועוד לפני שהכיר אותה ומאז דברים רק החמירו איתו והטיפוס שהוא אבל יוני מנסה לקחת לו את ההצגה וזה לא בסדר!

sivan1237

New member
דניאל מתהלכת כאילו היא ואיתן כבר זוג נשוי

בכלל היא מייצרת אינטראקציות רק עם הבנים ונראה כי הבנות כבר לא בליגה שלה..

למעלה