האם החוקים שוב משתנים?!?!

Klayhamn

New member
האם החוקים שוב משתנים?!?!

את קולטים מה רשום עכשיו בפורום של התוכנית בואללה?? שהעלו את מס' המועמדים ל-5 ושיש הדחה כפולה בראשון... האם מישהו יודע על זה משהו?

didush100

New member
החוקים משתנים שם כל חמש דקות

אז הכל אפשרי. אולי לקראת כניסה של דיירים חדשים מעלים את קצב ההדחות

didush100

New member
הי מותק../images/Emo24.gifרק עכשיו הגעתי

הבנתי שהיה לך יום קשה
הפורום הזה נהיה הזוי מיום ליום

24שעות1

New member
הכ מצחיק ההזוי הידוע פה שולח לי שלום לך

דידוש = 24שעות=דידי

24שעות1

New member
didush100 ערב טוב לך יקירתי

חזרתי אני פה היום אורטל מספרת לעדי שיש לה בעיה שדופקת אותה, ולכן היא מצאת את עצמה לבד. היא אוהבת לעשות הכל הפוך ממה שעושים. ועדי אומרת לה איך את מסתדרת עם החברים חוץ היא היססה בתשובתה , וענתה קשה להם , אבל הם מכירים אותה. והנה התשובה לבחורה שאין לה מילה - סיכמו שנותנים לה מתנה לצאת לקניון , לא מתקלחים לא מצחצחים שיניים לא מבזבזים שקל על כלום, סובלים עוד לילה ובבוקר קמים מסתערים על כל העבודות לצבור עודכסף . ואורטל בהתנהגות מוזרה לחלוטין רצה קונה פן ב-200 שקל משלמת על שמפו מברשת שיער וחפיפה. וגוררת את ליהי איתה.- לבחורה יש אישו רציני באמינות,

didush100

New member
24../images/Emo24.gifמה קורה מותק?

ראית את העדכונים שלי אתמול? אני חולה על אתי קרן וליהיא הן עושות לי את כל התכנית אתי קורעת אותי מצחוק קרן מהממת ותיהיא מתוקה אמיתית.

24שעות1

New member
didush100 ☼<< ראית את דניאלה איך משתמשת

בלינוי דניאלה יש בה ערמומיות של אשה אשה בעלת נסיון חיים. כבר רצה ללינוי לקבל מימנה הבטחה שתהייה נאמנה לה לפני איילת בקיצור משתמשת בה למלשינון ושתשמש לה כתמרור אזהרה מכל מי שעלולה להתקרב לאיתן, או שתספר לה את כל הנאמר עליה בבית. תמורת שמירתה מהדחה של איתן במוצ"ש. אבל היא שוב הזהירה אותה אני חייבת לדעת שאת אין לך שום רגש לאיתן דניאלה מחפשת נאמנות אבסוליטית . מרגישה את עצמה כמלכת הכתה , תעשו מה אני אומרת לכם . הבחורה משווקת הימורים ובשיחתה ובמבט עכשיו אם לינוי הזכירה לי איזה שיחה של מאפיונר סורי זה מה שהרגשתי עכשיו -

didush100

New member
כן אחותי היתי בשוק!!!!!!

בדיוק כתבתי על זה למטה אני בהלם לא האמנתי איזה ביצ'ית היא, חבל על הזמן. איכסססס הגעלה אותי ממש. היא הכי חושבת על הכסף!!!

24שעות1

New member
didush100 - דניאל בדאון רציני איבדה גובה היו

שמתם לב!!!!!!!!!!!! איתן היום התרחק לחלוטין מדניאל כנראה קיבל על הראש מההפקה. היום פתאום היה חביב לכל הבנות שוחח עם עדי ועוד בנות שבכלל אמר שלא ישקיע בהם אנרגיה. וכתוצאה מכך דניאל מצאה את עצמה כל היום לבד. והבטחון התערר לה לכן התחילה בגיוס חיילות לצבאה אבל בחצות בטוח היא כמו בכל לילה תשהה בחדרו עד לעלות השחר

sivan513

New member
דווקא הגיוני

אם מכניסים דיירים חדשים, צריכים לצמצם את הישנים אבל לא נראה לי שתהיה הדחה כפולה היום, הם לא יכולים לשנות את החוקים מיום ליום. בטח שבוע הבא תהיה הדחה כפולה.

Klayhamn

New member
תתפלאי

הם עושים מה שבא להם. מה זה "לא יכולים", עובדה, זה מה שהם עושים בפועל. כבר שינו בעבר מ-"הקהל בוחר 2" ל-"הקהל בוחר 4". וממילא היום לא ההדחה, היום זה רק בחירת המועמדות. ההדחה בראשון הבא.

KEEK

Member
הם עושים מה שבא להם

מהלכים נואשים להציל את הביזיון הזה. מעניין מי השמות..

דידי 9

New member
קיק, אתה מרותק לביזיון הזה. די להתחסדות. כולכ

כולכם רואים את זה וזו תכנית אחלה. יש כמה דברים לשנות-לא יותר מזה. די להתחסדות הצבועה

KEEK

Member
יש הרבה מאוד לשנות

אני ממש לא מרותק אבל בהחלט צופה. ויש המון לשנות. השינוי הראשוני הוא לבעוט באתי עם השאר אני עוד אשרוד..

sivan513

New member
אם זה נכון אני יודעת כבר מה יהיה סופה של

התוכנית. אנשים חדשים ייכנסו, איתן יפרוש וייצא ביחד עם דניאל. והתוכנית תלך לכיוון שונה לגמריי, מאיך שהיא התחילה. זה מה שקורה שלא חושבים עד הסוף על תוכן הפורמט. הערוץ 10 האלו פשוט מפגרים! הם רק מנסים לתת קונטרה לאח הגדול, וחושבים שיצליחו אם ייסגרו אנשים אטרקטיבים בבית מלא מצלמות.
התוכנית הזו נועדה לכשלון מוחלט חחח

למעלה