האם הוא סנילי?

האם הוא סנילי?../images/Emo3.gif

למחרת משאל הליכוד, נאם שמעון פרס בפני אנשי מפלגתו וכה אמר: "לא ניתן ל- 50000 איש לקבוע את גורלם של ארבע עשרה מיליון, 12 מיליון מצידו האחד של הקו הירוק, ועוד 3 מיליון מצידו השני" אז עמנואל רוזן במצעד האיוולת בערוץ 10, כבר הצביע על אי ידיעתו בחשבון של ש.פ. 12 + 3 = 15 ולא 14 אך מה עם הסניליות?! הבן אדם שכח לגמרי את מספר תושבי המדינה. יש למישהו קישור לדברי החכמה של הזקן? יתכן שבקרוב נזדקק לציטוט במסגרת המלחמה על דעת הקהל התקשורת לגמרי העלימה את העניין, מלבד עמנואל רוזן שחשף באומץ את הדברים

MS6

New member
זה בסדר..

לא תהיה לנו מלחמה על דעת קהל עם השמאל כי לשמאל אין מה להציע

ראליסט

New member
רצוי רק להזכיר,

(למען ההגינות),שבאותו מצעד איוולת "זכתה" במקום ראשון ח"כ ענבל גבריאלי.ועל מה? על כך שצולמה שוחה להנאתה בבריכה באילת,חשופת גוף... ביום הזכרון לחללי מערכות ישראל! עכשיו-היא "זכתה" ל-70 אחוזי "איוולת".שימו לב לרמה של רבים מהחכי"ם של הליכוד: ענבל גבריאלי,דויד לוי,חיים כץ (מנהיג ארגון העובדים הסוציאליסטי של התעשיה האווירית),נעמי בלומנטל,עומרי שרון,חזן ,גורלובסקי,והשרים המוסקטרים חסרי האופי:לבנת,ביבי וסילבן.לכמה הגענו?10! 10 חכי"ם ליצנים. שמעון פרס אכן סנילי,ואני מאמין ומקווה שלא ינהיג את מפלגתו בבחירות הבאות לתבוסה מוחצת.אבל ראו גם את הקומיקאים שמנהיגים את מפלגתכם. קצת פרופורציות... (ומי שמזלזל בשמאל,סופו שהשמאל יהיה בשלטון-כי שמיר כ"כ זלזל בשמאל ב-1992,ואת הסוף כולנו יודעים).

MS6

New member
לא הבנתי כלום!

ההודעות שלך כ"כ לא ברורות... מה זה לעזאזל מצעד האיוולת? ומה הקשר בין זה לבין 10 חכ"ים מהליכוד?

ראליסט

New member
פשוט,

ענבל גבריאלי היא אחת מעוד 10 חכי"ם מהליכוד,שהיו זוכים בהרבה קולות לו היו מועמדים במצעד האיוולת של ערוץ 10. ואם לא הבנת למה הם נמצאים במצעד זה,חדד את מוחך...

אלה המציגים את ח"כ גבריאלי

כאוויל, הם בדרך כלל שונאי מזרחיים המסווים את איבתם בנימוקים שונים יחד עם ענבל היו באותו יום בבריכת שחייה עוד עשרות או מאות אלפים. לא כתוב בשום מקום שאין להתרחץ או לצום ביום זה. אני מניח שרחצת גברת דיין בים ביום כיפור, פחות הטרידה אותך

MS6

New member
מה הקשר שונאי מזרחים?!

מה לעזאזל הקשר?!? מאיפה לעזאזל הבאת את זה?!

ראליסט

New member
שתי הערות:

1)אני מצפה מח"כ שביום הזכרון לחללי מלחמות ישראל,לא תרחץ בכמעט עירום בבריכה.היא לא אזרח רגיל.אבל בעצם...בדרך שהיא נבחרה לכנסת,אולי זו כלל לא הפתעה שאין לה כבוד לחיילי צה"ל.כמובן שחיזרית שכמוך (כמה שהשם מתאים),מכניסה את המימד העדתי כשנוח לך. 2)אני לא רק מקבל את זה שיעל דיין רחצה ביום הכיפורים .אני מברך אותה.אני בעצמי לא צם ביום שקרי זה וכשיוצא-גם מטייל.הרי יום הכיפורים הפך ליום בו כל השקרנים,הגנבים והרמאים מגיעים בהמוניהם לבתי הכנסת כדי לומר "סליחה" ולחטוא שוב.אני לא שייך למשחק הצבוע הזה,וזה אינו המסר האלוהי התנכ"י ליום זה.

אז יפה

אז כמו שאתה וגברת דיין לא מכבדים את יום כיפור, גבריאלי (כנראה) לא מכבדת את יום הזכרון לחללי צה"ל.

ראליסט

New member
נכון,

אני אטאיסט ולא מתבייש בזה,אלא גאה. גבריאלי היא אנטי-ציונית.למה היא מסתירה את זה?

אני לא חושב שהיא

אנטי ציונית, אבל אם אתה אומר... ואין לי איך להסביר את הזלזול שלה ביום הזכרון, אם זה אכן נכון הסיפור עם הבריכה. נצטרך לשאול אותה.

ראליסט

New member
למה לשאול?

זה צולם בערוץ 10,במסגרת מצעד האיוולת שלהם.לכבוד זה זכתה גבריאלי בהערכת איוולות של 70 אחוזים מהמצביעים.

masorti

New member
שתי הערות...

1. הח"כית גבריאלי שרחצה בבריכה ביום הזכרון היא חרא של אדם, בדיוק כמו שהח"כית דיין שרחצה בים ביום כיפור היא חרא של אדם. ואם אתה מתלונן על אחת מהן אך מברך את השנייה אתה פשוט צבוע. 2. ההתבטאויות שלך לגבי יום כיפור הן זלזול ופגיעה חצופה ברגשותיהם של אחרים. מעניין אותי כקליפת השום מה אתה עושה ביום כיפור, אבל כל אדם בן תרבות היה נמנע מלתאר את היום הקדוש ביותר לרבים מבני עמו כיום של השקרנים והגנבים וכו'. (תשאל את אנוסי ספרד מה הם עשו ביום כיפור.) מסתבר ששנאתך לדת היהודית העבירה אותך על דעתך, ואינך בגדר בן תרבות. והיות ומקס העליון הואיל גם להסביר את השקפתך הכלכלית, ברור מעל לכל ספק שהינך איש מפלגת השיטנה "שינוי". אז אני לא מתפלא על סגנונך.

ראליסט

New member
להפך,

1)אני אומר מה שאני חושב.אני לא רואה ביום כיפור מועד קדוש.יש רבים כמוני.יש להדגיש שיעל דיין שייכת למפלגה שחרטה את חופש הדת על דגלה,ולכן אין שום דבר בעייתי במעשים שלה.אולי תרצה לחוקק חוק האוסר על חילוניים לעשות כרצונם ביום כיפור? 2)מה לעשות? כיום במקום להיות ישרים,אנשים חושבים שיום הכיפורים מכפר.ולא כך הוא.ואל תקרא למי שלא חושב כמוך "שאינו בן תרבות".אגב,אני כלל לא מצביע "שינוי",ומי שנמצא בפורום הזה יודע שהטלתי פתק לבן בבחירות האחרונות,ואני מתנגד לכלכלה קפיטליסטית קיצונית.אז תעשה טובה,אל תתן לאף אחד לדבר בשמי-כולל לא לך.

תאמין לי שלו היו שמים מולם את אלוני

בעלת הפה היותר גרוע מעובדיה יוסף, היא הייתה גורפת בקלות את כל הקולות. או את ביילין, למשל, ואת חבורת הז'נבאים ההזויים שלו.

ראליסט

New member
באמת??.

איני מייצג את שולמית אלוני בנושאים מדיניים. אבל אף אחד לא יקח ממנה את הבכורה במאבקים למען זכויות הנשים בישראל,למען נכים,חולים,הומוסקסואלים (להבדיל),ומיעוטים. זו בדיוק ההגדרה של הליברליזם.אם אתה לא מסכים עם זה (ונושאים אילו הפכו לקונצנזוס בכל המפלגות),אתה שייך לימי הביניים. ה"רב" עובדיה,יודע לקלל את כולם: את השמאל,את הימין,את הציונות ואת צה"ל. הוא מתנהג כמו איזה זר שנחת פה בטעות. נראה לי שהוא פשוט סנילי,המסכן.

למעלה