האם הוא יחזור?

האם הוא יחזור?

לפני כמה זמן החלטתי שאני מנסה לעשות הקרנה אסטרלית........ קראתי כמה מאמרים טובים מאוד של אחד מהפורום כאן והחלטתי לעשות........ עשיתי הכול לפי ההוראות (לאחר שקראתי כל מאמר לפחות 5 פעמים.....) שכבתי במיטה שלי, בחדר חשוך..... בלי שום רעשים והתרכזתי...... לאחר חצי שעה בערך, הגיע מן התקרה דמות, לא היה ממש ברור איך היא נראת כי הכול קרה מהר...... אבל הדמות תפסה אותי ברגל ומשכה אותי מהתקרה של החדר שלי לשמיים....... אני, כבן אדם לא מנוסה, חזרתי מהר לגוף הפיזי שלי ע"י הנעת הרגל........ בהתחלה היא לא זזה ונלחצתי ממש אבל אחר כך איך שהוא היא זזה והצלחתי לחזור לגוף הפיזי...... אז מה אתם חושבים? זו הייתה דמות טובה? רעה? לאן היא משכה אותי? ניסיתי להקרין שוב אבל היא לא הגיע....... אני דיי חושב שהיא רצתה לעזור..... אבל מאותו היום, אני לא מצליח להקרין....... כאילו ירד לי הביטחון או יכולת ההתרכזות....... אז מה התגובות שלכם? אשמח לקרוא ולהגיב בחזרה....... תודה על תגובות מהירות "ניאו המקורי"

dopey_wizard

New member
לא ממש יודע בקשר לדמות, אבל

התחושה שהייתה לך ברגל זה רגיל... רק לי זה היה כול הגוף חוץ מהראש... אבל הייתי מוכן לזה כי קראתי על זה, וזה הפחיד אותי לכמה שניות אבל בסוף הכול היה סבבה... אכשיו שהזכרת ת´נושא בא לי לחזור לזה... אם יהיה לי זמן היום... אם אני לא אהיה שיכור...

למעלה