האם הבנתי נכון?

10אבי10

New member
האם הבנתי נכון?

מכל הכותבים למיניהן. אני מבין שיש חברות פורקס שבאמת! סוחרות בכסף שלי. ויש חברות שכאילו..ישראבלוף סוחרות אבל בפועל מרויחות מההפסדים של כולנו. ומכיון שיש הפסדים יותר מרווחים הם מתעשרות על חשבונינו. ולכן האינטרס הגדול שלהם הוא שנפסיד וכמה שיותר. האמנם?

10אבי10

New member
כמובן ש..

לא לסחור לא בחברה כזו ולא בכזו..כי רק מפסידים . אבל אם חלילה סוחרים אז כדאי בחברה שרוצה שנרוויח ולא שנפסיד.

צב200

New member
תפסיקו להטיל את האשמה להפסדים שלכם על החברות

נניח שהפקדתי 10000$ בחברה,ואני פותחת עיסקה , החברה מרויחה עלי בין 4% ל 40% וגם 150$ ב100 עיסקאות בחודש הם מרויחים עלי 4000$! האם שוה להם למחוק אותי או שאני ישאר מה יותר? האם עדיף לחברה 10000% או 40000% בשנה ? ואם אני ירויח ויגדיל את התיק ואת גודל העיסקאות ,החברה תרויח פי כמה! אז מספיק לקטר על החברות כל מיני שטויות ,מי שלא מתאים לפורקס שיברח מזה כמו מאש ולא יאשים את האחר!

10אבי10

New member
החישוב לא נכון.

כי על כל 100 חדשים שמפסידים יש אחד שמרויח וממשיך לסחור בכזה היקף שציינת. ולא האשמתי רק שאלתי.

צב200

New member
איזה חישוב לא נכון?

כל לקוח שמרויח ,החברה מרויחה ממנו יותר מאשר לקוח שיפסיד בכלל יש עוד הסברים למה לחברה משתלם שירויחו אך יש כאן קשי קליטה...

webguy

New member
יש חברות ענק בעולם ..

שלא מרמות ...והכל ישר שם ..בארה"ב יש הון מפוקח ורגולטור עליהם ...בארץ אין בכלל פיקוח והשוק פרוץ ..!! בארץ יש כאלה שהם נציגים בלבד של חברות אילו . .. אתה נרשם בארה"ב או בעזרת הנציג בארץ ..... וחלק מהמסמכים לרישום נמסר לחברות בישראל אשר משלימות את הרישום ולוקחות קרדיט על הרישום שלך .. הרווח שלהם פשוט מאוד .. אם נרשמת דרכם הם מקבלות חלק מהפיפס שאתה משלם לחברה שנרשמת אליה ...זהו ..!!

הבנת נכון ואף היית עדין

רוב החברות לא מתכסות בעסקאות בשוק אלא הן בעצם נגדך ובמלים אחרות הפסד שלך זה רווח שלהן. גם אלה שמעט יותר הגונות עדיין שוחטות את כספי הלקוחות שלהן במספיק דרכים אחרות כך שצדיקים גמורים לא מסתובבים בענף השרלטני הזה.

10אבי10

New member
מכירים את אפיקס?

זו החברה ש..כשאני קצת סוחר אני סוחר דרכה. הרושם שלי עד עכשיו הוא יחסית חיובי ממנה. מישהו מכיר?

pudlerplayer

New member
בהמשך למה שכתבת, אני מבקש לדעת עוד-חשוב ביותר

א. כשכתבו פה שיש חברות שרק כאילו סוחרות בכסף שלכם- האם הכוונה שאתם מפקידים כסף אמיתי אצלן ונותנות לכם את כל הכלים לסחור. וזה רק כאילו? כלומר לא באמת אתם מפסידים או מרויחים מול שוק המפורקס האמיתי. וכל זה רק כדי לחתוך את העמלות, בהנחה שבין ככה לא תיראו את הרווחים שאתם מצפים להם. מדגיש שוב- המסחר מתבצע בכאילו כמו בדמו אבל לא באמת אתם מחוברים לשוק האמיתי מבחינת הרישום ואם יהיו לכם רווחים לא תראו אותם לעולם???? ב. האם מישהו יכול להפנות לרשימת חברות חשודות וגם ההיפך מזה לרשימת חברות מומלצות מבחינת היושר? (לאן הגענו במדינה הזו...) ג. ואחרון- איך זה שהמשטרה הכלכלית עוד לא מצאה לנכון להכנס לשוק הסבוך הזה? אם באמת ממשיכים נוכלים שונים למשוך אליהם תמימים

צב200

New member
נן,באמת

אתה רואה שזה שטויות.באמת נראה לך שאפשר לגנוב את הציבור כשכולם יודעים? יש לזה הסבר ארוך איך זה עובד אך ברור שכל מי שביקש כסף קיבל

10אבי10

New member
אל תגזים.

הכסף שלך והרווחים שלך. רק שאם החברה תקרוס לא תוכל כנראה לקבל את כספך כי החברה לא באמת השקיעה אותו. אבל יש חברות שהלקוח נתקל בקשיי קשיים כשהוא מבקש למשוך כסף וזה מחשיד שהחברה לא באמת רוצה שתרויח. לא רוצה לפרסם שמות כאן. אבל יש כאלו בוודאות.

הסבר

יש חברות רבות בהן המסחר מתבצע "בתוך הבית" בין הלקוח לחברה (וזה אמיתי) ולא כלפי חוץ מול השוק. חברות אלה לוקחות פוזיציות בנוסטרו שלהן (כספי החברה) הפוכות לאלה של הלקוח ומגדרות אותן. במצב כזה יש להן אינטרס שהלקוח יפסיד כסף כי מה שהלקוח מפסיד החברה מרוויחה. זה לא שלא תראה את הרווחים לעולם. אם תרוויח (והסיכוי אפסי במיוחד) אתה כן תראה את הכסף. זה חוקי אגב אבל מאוד מסריח.

adiav9

New member
יש לזה פתרון מאד פשוט...

לסחור לא דרך חברה שהיא עושה שוק אלה בחברות ברוקר אמיתיות שמעבירות את ההוראות שלך לשוק וכן הציטוטים שלהן יותר אמינים.. לדעתי כל מי שפותח חשבון זו השאלה הראשונה שחייב לשאול. חברות שאינן עושות שוק מתפרנסות מהעמלות ולהן אין כל אינטרס למחיקת לקוח. בנימה אישית: לאחר מעקב אחרייך בפורום מעריך את פועלך רק תזהר לא לשפוך את התינוק עם המיים

ידידי, הלוואי והיה תינוק לשפוך

הבעיה האמיתית היא שכל תחום הפורקס, נחלק לרע מאוד עד קטסטרופלי מבחינת סיכויי המשקיע להרוויח כסף לאורך זמן. אני עדיין לא מצאתי את המשקיע סוחר 5 שנים בפורקס והרוויח כסף ואני בספק אם הוא קיים. הכוונה למישהו שעשה כמה עשרות טריידים לשנה מינימום, לא אחד שעשה 5 פעולות ב-5 שנים ובמקרה הרוויח. אני עוד מחכה שמישהו יכיר לי משקיע כזה.

adiav9

New member
אני דווקא מכיר כמה...

אין ספק שזה שוק קשה למסחר מבחינת התנודתיות+ המינופים. ותוסיף לזה את חלק מהחברות המטח, ואני מדגיש חלק, שמנסות למחוק לקוחות בדרכים לא דרכים.... אבל בחירת חברת מסחר טובה , עבודה במינופים נורמלים וסטופים "שמנים" דיים לנטרול ניעורים... והכי חשוב עם שיטת עבודה בעלת תוכלת חיובית ואתה תרויח.. האם אתה גם מטיף כך נגד שחקני המעוף... האמא של הספקולציות, ומכיר לא מעט אנשים שנמחקו שם? תודה על ההתיחסות

במעוף לפחות פגשתי לא מעט שחקנים שמרוויחים כסף

לאורך זמן. הם גם מיעוט, אבל לפחות שם זה אפשרי. יש למשל ארביטראז', מושג שלא קיים במט"ח. יש ריסק ארביטראז' שאינו ארביטראז' טהור אבל מספיק קרוב כדי לייצר תוחלת רווח חיובית. במט"ח התוחלת מראש היא שלילית. לא סתם אין כמעט קרן גידור אחת בעולם מבין כ-10,000 העושה שימוש בפורקס. אתה מכיר מישהו שמעל 5 שנים סוחר במט"ח ומרוויח? אני מוכן לתרום 1,000 שקל רק בשביל להכיר אותו. אני לא צוחק. תכיר לי מישהו שסוחר במט"ח מעל 5 שנים ומרוויח ושיראה לי דפי חשבון אמיתיים, ולא דמואים, אני תורם לאיזו עמותה מוכרת שתבחר. האתגר אצלך.

מיקלית

New member
מה ההבדל בין אופציות מעוף לאופציות דיגיטליות

על מעוף חוץ ממועדי הפקיעה?

jokeror

New member
ניתן לקבל ציטוטים גם ממקורות אחרים...

וע"י כך להשוות את הנתונים, הם לא יכולים לשחק עם כל פוזיציה שמשקיעים אצלהם, תמיד יהיה משקיעים שיסחרו לכיוונים שונים

זה בדיוק מה שיפה בבית הקזינו

מאחר ו-"תמיד יהיו משקיעים שיסחרו לכיוונים שונים" כפי שכתבת, הרי שהפוזיציה נטו שהם צריכים לקחת בנוסטרו היא קטנה מאוד, כי הם "מקזזים" בין הפוזיציות של לקוחות ובסוף נשארים עם פוזיציה מינימלית שגם אתה מגדרים. עלות הגידור שלה קטנה משמעותית מהרווח הנובע ממכלול הפוזיציות המנוהלות אצלם בבית.

jokeror

New member
אני אשמח לדעת למה את מתכוון שאתה אומר גידור..

וגם ,אם תוכל להסביר בשפה קלה יותרף מה בדיוק הם עושים.

למעלה