האם גם לכן זה קרה?

חברה שלי..כשהיא בתנוחה של..../images/Emo35.gif

ותאמין או תאמיני..יש תנוחה כזו..<כאן מגיע הסימן קריאה> והיא בכלל בכלל לא יציבה..ואפילו גורמת לדליפה.. אז עזוב אותך מהדחקה...כשאשכב עם הגרוש שלי...מבטיחה לספר לך.. בתנאי שאספר לעצמי קודם..

יש לך חברה לא יציבה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

מי זו

jdpworld

New member
פתאום כזה

בלי משים,,,סידרתי הכרית כזה, בתפיחה... מצאתי אותה בפינה. אמרתי שלום אמרה בחזרה. חושב באמת נימוס אלמנטרי...

Rinattt

New member
לא מתחסדת, לא קרה לי אחרי הגט,

וזה באמת לא קשה, אם רק ארצה פוףףף והוא לידי. בתקופה שהיינו פרודים כן כי ניסינו לשקם.

tryme 2 m

New member
איכסססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא אגע ואפילו לא במקל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גועל נפש של מחשבה.

tryme 2 m

New member
קרוב....

התחתנתי עם מישהי...שהיום...בעצם שנה אחרי שהתחתנו..הבנתי...שלא הייתי נוגע בה אפילו במקל!!! מותר לטעות...לא?
אגב...זה מה שאמרתי לה...כשהיא היתה מקללת אותי...ממש...שזו תעודת עניות לבחירות שלה...אז כן...כאמור...זה מה שזה אומר...בערך...

לירם2

New member
אני כותבת לעצמי

זה ממש מצחיק לקרוא פה בפורום את התשובות שלכן בנות איכס, בחיים לא לשכב עם האקס אבל בפנים כולכם משקרות לעצמכן. אז די תצאו מזה.

ולמה את חושבת שאני משקרת??

אם את רוצה, את יכולה לשכב עם האקס שלי. חופשי

deena

New member
למה מצחיק?

אותו האיש שפעם אהבתי, ורציתי בשמחה לשכב איתו, היום משתדל כמה שיותר למרר את חיי ואת חיי בתו היחידה. הוא עושה כל שביכולתו להכעיס ולהכאיב, ואמנם הוא מסוגל למעט, אבל המעט שהוא עושה: מחליא. אישית, מתקשה לחשוב על רצון לשכב עם אדם שמחליא אותי ברמה האישית. בנוסף, אם אני מצליחה להסתכל עליו באופן הכי אובייקטיב יאשפר, הוא פשוט נראה רע ברמות שחבל''ז. או שהטעם שלי התשפר ב100% מאז שהכרנו, או שהשנים לא הטיבו עמו בכלל. סיבה נוספת לא לרצות לשכב איתו. הפעם היחידה ששכבתי איתו אחרי שעזבתי את הבית, ולפני שהתגרשנו, היתה שהלכנו לאכול ארוחת ערב במסעדה ביחד בלית ברירה בזמנו, וגמרתי בקבוק יין שלם (ע''ח הבית) לבד. מאז לא אפשרתי לו לגעת בי, לשמחתי הרבה. לעומת זאת, שמעתי לא מעט סיפורים של אנשים שמדי פעם חוזרים למיטה המשותפת שהיתה כי זה נוח, ופעם זה היה טוב, ושניהם בודדים לרגע, וצריכים קצת חום, מגע ואורגזמה אחת או שתיים. בכלל לא פוסלת את האפשרות למי שהמערכת יחסים לא נדפקה לחלוטין, אלא ששניהם פשוט לא יכולים לחיות יחד יותר מאיזושהיא סיבה.

ילוטייל

New member
לירם יש משהו בדברים שלך

הרי היינו פעם עם האקס. אפילו שנים. משהו גרם לנו לרצות אפילו להתחתן עם האקס. מה זה היה? כנראה שהכימיה לא מתפוגגת כל כך מהר, והיא גם פועלת מעבר למימד המודע של האדם. אז האיחסס הוא אולי תוצאה של כשלונות ואבידות וקשיים ומפח נפש מהאקס עד לגירושין. אבל משיכה יכולה להיות. מה שכן, האיחססס מבוסס על זה שייתכן מאוד שכבר לא עומד לך [לאשה] מהגבר ולא לו עומד יותר ממך. וזהו.

אם מבטיחים לא לגלות... ../images/Emo6.gif

זה ממש מצחיק. אני מגיע בבוקר לעבודה, פותח את המחשב, אחרי שבסופ"ש לא נגעתי בו. רואה את השרשור הזה ולא יודע אם לצחוק או ... וכל זה למה? אתמול בלילה היה לי חלום. אבל מה זה חלום... אני והאקסית באקט מיני פרוע, רוצה להגיד שהיה ממש ממש טוב. ושניה לפני הסוף...השעון מצלצל ומעיר אותי ! ססססססססססעמו. חחחח... עכשיו את האמת, קרה ועוד איך קרה. לפני שהיינו גרושים רשמית זה קרה. והיו גם שבועיים שחזרנו לחיות יחד...כן כן, לקח לי בדיוק שבועיים להבין שאני ממש ממש לא במקום הנכון. האמת שאהבה גדולה לא היתה ביננו... אבל הסקס...ממממ...תמיד היה מעולה. ולא, אני לא מתגעגע אליה. ממש לא. היה, נגמר, נסגר. אם כל זה שהיא יכולה לחרפן אותי ולעצבן אותי. ממש ממש לא "איכס" המחשבה של סקס איתה...

למעלה