האם גם לכן זה קרה?

alma43

New member
לא

וטוב שכך. האקס שלי גר ממש מולי ומתחנן ואין לו סיכוי אצלי. לא רואה אותו ממטר

חזקוש

New member
האם השאלה מופנית גם לבנים ?

לא לא זה לא הפנטזיה שלי! לא קרה וכנראה לא יקרה בשביל זה אני צריך להפוך דביל. מה ? אני שונא את עצמי ? חזקי

t a l i l a 3 6

New member
האמת...

הלוואי וזה יקרה. ועברו רק כמה חודשים. כל כך מתגעגעת ורוצה אותו חזרה. עדיין מקווה שיבין שעשה טעות.

חזקוש

New member
האם את באמת כל כך?

מה את עושה על מנת? האם את בוחנת את עצמך על העבר שהיה לך אתו, האם לא קבלת אותו אז כמובן מאליו? האם לא היית קטנונית אתו? האם שמרת על חזותך החיצונית חזות שתהיה אטרקטיבית? אם את חשה הרצון שישוב אלייך את היא זו שצריכה לנקוט פעולה. את יכולה לעשות זאת באמצעות צד ג',כזה שהוא נאמן עליך וגם בעל יכול הבחנה ושיחה. הדרך לדעתי בכך שיזמן אותו למפגש ויברר איתו מה רצונו ובאלו תנאים הוא מוכן לעמוד באפשרות של חזרה לזוגיות אתך. ןלדעתי התנאי היחיד שצריך להיות חזרה מוחלטת ,ניתוק כל קשר עם אישה מהתקופה הזו והליכה משותפת לייעוץ וטיפול זוגי. חזקי

../images/Emo27.gif תחזרו מה הסיפור שלך

שלחי קצת SMS שדרי נכנות לחזרה וכך אולי תקבלי את מה שאת מתגעגעת כול כך בהצלחה

אין מצב!!

אמנם עבר מעט מאד זמן מאז עזב, אבל אפילו בדמיונות הפרועים ביותר שלי (ויש לי כמה....) זה לא קורה.

t o t a l

New member
למרות שכאן בפורום לא מודים בכך...

זה קרה להרבה. סוג של חלחלה מזוייפת עולה מרוב התשובות.

פברואר68

New member
טוטל ....אולי לפעמים יותר קל לצחוק

להגיב בהומור או מהאגו (ולא מהכנות ) כי כואב הלב .......

יערית

New member
אה?../images/Emo12.gif

ואם כן...תחליק מותק תחליק

למה שלא יודו ? ../images/Emo141.gif

אנשים מודים פה חפשי במעשים הרבה יותר שנויים במחלוקת, למה שלא יודו בזה ?

t o t a l

New member
קודים התנהגותיים ראויים

בקהילה הזאת [כמו בכל חברה אחרת] יש לא מעט "קודים התנהגותיים ראויים". סוג של סולם ערכים. קוד התנהגותי לגרוש המוצלח. חלק מהקודים האלו נכונים בעיני. למשל החובה האבהית לשמור על קשר הדוק עם ילדיו. החובה האמהית לאפשר את הנ"ל לאב. חלק אחר מהקודים ההתנהגותיים האלו, נובעים מהצורך [הטבעי והלגיטימי] לשדר לסביבה סוג של מוצלחות והצלחה. סוג של אושר וסיפוק מהחיים החדשים. מי שכואב את אובדן בן זוגו, מואשם בכך שהוא לא מצליח "לשחרר". שהוא לא מצליח לבנות את חייו מחדש. מי שעדיין נמשך לבן זוגו הקודם [רחמנה לצלן] מקבל קיטונות של בוז. אני טוען שלהרבה חברים כאן יש צורך להסתיר את המשיכה שלהם לאקס, מיכוון שאז הם עשויים להצטייר כמי שתקוע בעבר ולא הצליח לקבל טוב יותר מהעולם החדש. זאת ועוד. חלק מהתגובות כאן ממש מבזות [בעיני] את המגיבים. סלידה עמוקה כל כך מהאדם איתו בחרו בעבר לחיות, מעלה הרבה סימני שאלה לגבי האמת שמאחורי המילים. ותגיד... מה עם מ עד ת?

"מואשם" ? ../images/Emo141.gif

חבל שמי שכואב את אובדן בן זוגו מרגיש "מואשם". עד כמה שאני מסוגל להבחין, הכוונה היא להציע לו נקודת מבט נוספת על מצבו. לא למתוח עליו ביקורת ולא לטעת בו רגשי אשמה. אני נזכר בסדרות בית חולים בטלביזיה ("אי אר", למשל), כשיש איזה רופא שממשיך להתעקש לתת שוקים חשמליים ולהנשים חולה שכבר מת, ואז בא מישהו מהצד (בדרך כלל רופא אחר) ו"מנענע" אותו, שיבין שהמשחק נגמר. האם זו האשמה ? האם זו ביקורת ? אני חושב שלא. אני מקבל את האבחנה שלך לגבי "קודים התנהגותיים ראויים" בפורום, ומסכים שעניין המוצלחות וההצלחה תופסים מקום מרכזי (בייחוד כשזה נוגע לחיפוש בני זוג, מזדמנים או קבועים). אני גם מסכים שהתעסקות רבה בבן הזוג הקודם אינה "מוסיפה נקודות" לגולש בפורום ג"ג. אבל, שים לב שכך הדבר גם בקשר להתעסקות מהסוג ההפוך: אתה בעצמך נגעל מכאלה שמנאצים ומגדפים את האקס בפורום, ואתה לא היחיד. אז כמו שרבים מנאצים ומגדפים את האקס בלי לדפוק חשבון על איך שזה משפיע על תדמיתם, הייתי משער שרבים גם היו מתוודים על תשוקה לאקס בלי לדפוק חשבון. מכיוון שלא רבים עושים את זה, אני מסיק שלא רבים נמצאים במקום הזה. לבסוף, אם הבנתי נכון את הרמז, שאלת לגבי יחסי למתלוננת. המתלוננת השתנתה מאד במהלך שנות נישואינו, ואני הפסקתי לרצות לגעת בה זמן רב לפני גירושינו. אלמלא הפסקתי לרצות לגעת בה, אולי היינו עדיין נשואים.

../images/Emo6.gif

גם כרכים א-ל כבר מצאו בית חם ואוהב, אני רק מתעצל לעדכן את הכרטיס.

maof

New member
קודים.....

ומי בדיוק אמור לקבוע את הקודים הנ"ל
קודים נקבעים לפי מוסר של...אנשים שונים שמגיעים ממקום שונה ומחיים שונים. וכאן למעשה אתה מנסה להסביר שהדרך שלך נכונה וטובה יותר למי??????? הרי הצטיינות היא חסרת משמעות וחשיבות כאשר היא גורמת לעצב. מעוף

סימני קריאה מרובים../images/Emo40.gif

שלום, מיד כשאני רואה כל כך הרבה סימני קריאה {ואני הרי סימן שאלה..}, אני יודע שמדובר באוסף של הדחקות {קבורה מלאה במעמקי הלא-מודע האנושי} יוצאות דופן בטיבן. שבת שלום

למעלה