האם גם אתם מרגישים ככה?

האם גם אתם מרגישים ככה?

לפעמים אני מחשבת כל מיני דברים ומגיעה לכל מיני מסקנות בצורה שאפילו אני לא מבינה איך הגעתי לזה.. גם לכם זה קורה? על מה זה מעיד?

UrbanDK

New member
את כנראה גאון. פני לסניף "מנסה"

הקרוב למקום מגורייך. עוגיות ומיץ על חשבוני. בהצלחה.

ASHY

New member
אלו מן דברים?

גם אני זוכר שזה קרה לי כמה פעמים, כשהסקתי מסקנה ואז ניסיתי בראש לחשוב על הדרך שבא הגעתי עליה לא זכרתי את הדרך. אני לא זוכר למה זה היה קשור. בכל מקרה אני חושב שזה יכול להעיד על שלוש דברים: 1. זיכרון קצר 2. אולי מן זינוק מחשבתי שקורה מדי פעם 3. אולי מסקנה ע"י סוג כלשהו של רגש/תת-מודע....

Moridin

New member
זה נקרא "תובנה"

או "אינטואיציה". כמו שמגיעים לפתרון לשאלה: נתון מלבן בגודל m על n, נתון ש-m ו-n מספרים זרים. בכמה משבצות עובר האלכסון? ^^ הזאת
ב-15 שניות, אבל אז מבזבזים 5 דקות על להוכיח את זה מתמטית. בדוק.

לא יודעת על מה זה מעיד

אבל יודעת שזה קורה גם לי. אני פשוט אומרת לאנשים שאצלי בראש יש היגיון להכל והם עוזבים את זה בשקט... ואני לא מדברת רק על בעיתו מתמטיות.

ממממממממ..מעלה לי מחשבה..

לא יחסתי לזה חשיבות ואני גם לא יודעת אם אני אמורה,אבל מה שקורה לי בדרך כלל זה שאני חושבת על משהו ואז זה מתגלגל למחשבה אחרת וממשיך עד לנושא אחר לגמרי למשל אני חושבת על מה קרה לי בכיתה היום ואז אחרי מחשבות מעמיקות אני מגיעה ל-איך עושים מסטיק. אחרי זה אני עוצרת פתאום ומחזירה הכל אחורה בדיוק לפי הסדר של איך הגעתי לנושא -איך עושים מסטיק ואני בראש עושה "אהה...." מזה?!?!?! על מחשבות מתימטיות אני לא חושבת כי אני לא יודעת. הדיסקלקוליה הזאת גורמת לי לחשוב שבגללה אני אפס לעתיד..

חחחח... גם לי זה קורה...

סתם דוגמא... אני צריכה לשבת שעות עם המורה שלי למתמטיקה ולהסביר לה איך אני מגיעה לתשובה, יש לי ת'דרכים הכי מוזרות והיא אומרת שזה ידפוק אותי בבגרות...

למעלה