האם גם אצלכם/ ן

מצוטטת

New member
נו למה מהתחלה לא אמרת

שזה מעבר לקטנוניות אז תגידי ככה.......... פה בטח חייבים לנטל ו
בעזרת נקמה..... חשבת איזו מהן המועדפת עליך זו ה
או זו
תחשבי לב'נתים אחזור לקרוא יותר מאוחר

ציפייפה

New member
אתה צודק אבל...

היא כרגע חיה פצועה ואם נקצין עוד אז אפילו שהיא יזמה את הפרידה, תדע לך שהגירושין זה כישלון לשניכם וזה ספור עצוב גם לליברליים שבנו. ולכן אני מציע לך לדבר אליה בעדינות ותן לה את המגיע לה בלי זלזול ובכבוד.כל זה ירגיע את המצב. זה בדוק !

ציפייפה

New member
אתה צודק אבל...

היא כרגע חיה פצועה ואם נקצין עוד אז אפילו שהיא יזמה את הפרידה, תדע לך שהגירושין זה כישלון לשניכם וזה ספור עצוב גם לליברליים שבנו. ולכן אני מציע לך לדבר אליה בעדינות ותן לה את המגיע לה בלי זלזול ובכבוד.כל זה ירגיע את המצב. זה בדוק !

amitshein

New member
תלוי... עם מי מתחתנים...

אז כן, גם אני דורש חשבוניות כי לא מאמין לה בכלל. אבל כשאני משלם חלק מההוצאות של הילדים (שבהם היא צריכה להתחלק) אז לא מקזז לה מהמזונות. והיא... לא מוכנה להחזיר. ובקשר להסדרי הראייה - אם את גמישה איתו אז בטח הוא גמיש איתך. אבל אם את מתנכלת לו אז כנראה מחזיר לך כמיטב יכולתו. אולי תתני דוגמא למאבקי הכוח האלו?

הכל על מי מנוחות

אבל לוקחת את עובדה הקיימת בערבון מוגבל, כי יודעת עד כמה החיים"גמישים" ודברים משתנים . לא שאננה לגמרי לגביו.

pierrot

New member
את יודעת ש...

ערבון מוגבל זה דבר שמישתנה לפי היכולת של בעל הערבון ואם לבעל הערבון יש קרדיט של 10 מליון ש"ח אז הערבון הוא מאוד גדול

הוא

לא יחרוג מהאובליגו יתר על המידה נראה לי שהוא מפחד שזה יעלה לו בריבית דה ריבית,חחחחהה.

למעלה