יש על כל דבר מאבקי כוח עם הגרוש? רוצה קבלות אחרת לא משלם, קטנוניות על זמני לקיחת והחזרת הילדים, ריצות לבתי משפט על כל צעד ושעל? איך מנטרלים גרוש כזה? נמאס לי ממאבקי הכוח האלה, אבל אין עם מי לדבר.
היו אי אלו מאבקי כוח קטנוניים בטח היו....... איך נוטרלו..... בזכות ההבנה שיש אפיקים מועדפים אחרים לניתוב האנרגיה..... כל אחד בקצב שלו , וויתר{מרצון טוב כמובן}...
הוא עושה מה שהוא רוצה ומתי שנוח לו לגבי הסדרי הראיה - אני למדתי לחיות עם זה - מה שלא ניתן לשנות - אין טעם להתעצבן. בכסף - למדתי לא לבקש משהו בשביל הילדים אלה לעצמי - הוא נותן יותר בקלות - בדוק... לדוגמא: אבקש ממנו להשתתף במשקפיים/בבדיקה מסויימת - אין מצב ויוציא לי את הנשמה - אם בכלל. ביקשתי טלויזיה חדשה כי הקודמת התקלקלה ועכשיו אני לא יכולה לראות בנחת טלויזיה... כי היא תמיד על ערוצי הילדים בעיקר שישישבת - אז קיבלתי... עכשיו הוא כבר לקח מידות למקרר... טען ששלי קטן מידי. יום טוב יום פחות... לומדים לחיות עם מה שיש... מה שאמא שלו לא עשתה - אני בטח לא אעשה ולהפך כמובן.
לזכור שהתגרשת וזה מה שבחרת כאב ילדייך וזה המחיר שיש לשלם על כך... אז בזוגיות יש לך את היכולת לשנות... עם הילדים זה כבר אבוד - זה האבא שלהם ותתמודדי. הרי ככל שתתעצבני הוא יהנה יותר... אז בשביל מה התגרשת? חוץ מזה שתילמדי לחיות עם זה בשלווה וזה ניתן מניסיון - תאמיני לי שהוא כבר יתעצבן שלא איכפת לך מ'אבא של הילדים שלך'... ושהוא מתגעגע ולא רואה אותם מספיק... הדרך לבחור את חייך בידייך...