האם בשל חתונה

natyh

New member
האם בשל חתונה

נניח של דוגמנית מפורסמת ....
סוגרים מסלולים או נגיד את כל מרחב שלושת העמקים למשל ...?

נפתלי99

New member
דווקא הצצתי מרחוק על חתונה בקורשבל

לא ממש התענייתי אז מי התחתן שם, אבל התקרבתי אז לראות כי היה איזה מסוק מלמעלה שצילם ובטח הרעיש להם כהוגן והפריע לחתונה,
אז פשוט הסתובבתי אחורה ולקחתי את המעלית לכיוון המסלול ללה-טניה שבה ישנו.

אבל האמת שאני מבין את הברברית רפאלי. כל הפפרצי ירימו מסוקים לאויר וינסו לצלם את החתונה שלה, וירעישו ויפריעו.
בינתיים השר כבר ביטל את איסור הטיסות, אבל לדעתי במקרה הזה היה איזה מקום לשיקול דעת בנושא...

אנשים חולים בחיי

כמה ריקים ועלובים צריכים להיות החיים של מישהו כדי להתעניין מה לכל הרוחות קורה בחפלה של הפקצ'ה הלאומית. אין שום סיכוי שבעולם שאני אי פעם אבין את הקטע הזה.

z x 7 r

New member
יש יותר מדי אוכל בעולם. העולם מזמן לא חווה מלחמת העולם

הגדולה כהוגן, שכל מה שהיה מעסיק את האנשים - למצוא פרוסת לחם ולשרוד את היום. משם כל הבולשיט הזה של סלפי, חתונות עם 1000 מוזמנים, דירות ב 200 מיליון וכו'.

ויש פחות מדי שכל

כשהייתי באוניברסיטה לאחד המרצים של היה פוסטר קטן על הקיר במשרד שהיה כתוב בו: The intelligence on the planet is constant. The population is growing.

z x 7 r

New member
מכיר את הביטוי.

אבל תכלס - היום נשאר יותר מדי זמן פנוי - בגלל זה מבזבזים אותו על שטויות. פעם היו האנשים (הרוב) חייבים לשרוד, למצוא אוכל ולצוד וכאלה, היום לכל תושב אפריקה יש טלפון נייד עם גישה לאפריקה (אני בכוונה מקצין), אז עושים שטויות.

לפי הספר של יובל נח הררי דווקא ההיפך הוא הנכון

ובכל מקרה אני לגמרי לא מרגיש שיש לי עודף זמן. אבל זה באשמתי שלא בחרתי בקריירה של עובד מדינה.

z x 7 r

New member
דיברתי בהקשר של להשיג אמצעים לשרידות

לא לקנות עוד דירה או להרחיב את החברה.
כמה אתה מתאמץ היום להשיג אוכל? ניגש למקרר ולוקח מה שצריך, פעם בשבוע עושה קניות, נכון?
אז אתה מתפנה לדברים שהם פחות חשובים בבחינת שרידות, בתור יצור חי.
למשל עובד יותר בשביל להרוויח יותר (דוגמה שלא מחייבת במקרה שלך להיות אמיתית, כי אולי אתה עושה דברים אחרים).

בכל זאת - לאנשים יש יותר זמן פנוי, בגלל זה מתעסקים בשטויות. (לא כל אחד ילך ללמוד בזמן הפנוי או לעשות ספורט, פשוט ירבוץ מול הטלויזיה או באינטנרט)

יש משהו בזה

אבל משהו כמו 60% מאזרחי ישראל שמרוויחים שכר מינימום שמספיק רק לשרוד, גם הם עובדים קשה. זה שאני עובד במשרה מלאה ובמקביל מקים חברה שגם שם משקיע 20-30 שעות בשבוע זאת באמת בחירה שלי ואני על הקצה הלא שפוי של עקומת שעות העבודה. אבל לקופאית או מנקה שעובדת משרה בשביל שכר מינימום ולא יוצאת לשתי חופשות סקי בשנה, זה בערך האסקפיזם היחיד שיש לה.

z x 7 r

New member
לפני שהתחלתי לעבוד בתחום בו אני עובד כיום

עבדתי בעבודות האלה, של שכר מינימום או מינימום + שקל פחות או יותר. לא מעט שנים. מסתדרים. יודעים לצמצם, אומנם לא היו חופשות סקי, אבל חסכתי לאופנוע גם במצב הזה (שילמתי שכירות, לימודים ואופנוע יד שניה).
אז אוספים את כל המשמרות הטובות (סופי שבוע, משמרות כפולות וכו') ומרוויחים. חושבים איך אפשר להתקדם. טלויזיה - אף פעם לא ראיתי בה מקור לאסקיפזם, אם כבר אז ספרים בלי הפסקה. טוב נו. כל אחד והסיפור שלו :)

מתי זה היה?

יוקר המחייה בארץ עלה מאד בעשור האחרון. לא חושב שזה אפשרי היום משכר מינימום אבל ייתכן כמובן שאני טועה. גם לי יש נוסטלגיה לימים כשהייתי רווק צעיר ופרוע בסוף התואר. נראה שהייתי יותר טוב, למרות שהיום אני מרוויח נטו משהו כמו פי 8.

z x 7 r

New member
חחח כמו שאומרים אצל רוסים

העצים היו גבוהים יותר, הדשא היה ירוק יותר, והבחורות היו נותנות לעיתים קרובות יותר.

בלי קשר לכלום - סתם פתגם. מתי זה היה? בסוף שנות ה-90.

להיפך

האגע שמעתי שהכריזו על היום הזה כיום שבתון לאומי. מטיסים לצרפת על חשבונם את כל מי שמבטיח לא לבוא להציץ בחתונה.

marceloros

Member
מנהל
גם אני חשבתי מי היא בכלל

אפילו משירות צבאי התחמקה בעזרת חתונה מפוברקת.
אבל אז נרגעתי ואמרתי שעושים את זה גם בארה"ב, וגם היות ויש עניין לצלם מעל, זה עלול להיות מסוכן ולכן כן עדיף שיאסרו.
אצלי בחתונה למשל לא היה צורך, אף רחפן או מסוק לא עלה באוויר.

z x 7 r

New member
ברת"א אין להם איזו הסדרה בנושא? בארה"ב אני יודע שאסור

להטיס מולטיקופטרים מעל גובה מסוים.
אם תרים אחד כזה בנתב"ג - אני מניח שיירטו אותו :)

אין לי מושג

אבל זה עוד לא הכל. שמעתי עכשיו ברדיו שהחתימו את כל העובדים במלון שאם תדלוף תמונה כלשהי, כולם יעברו פוליגרף והאשם צפוי לתביעה בסכום ענק. לפי דעתי הכל תרגיל ביחסי ציבור. יודעים שכל הדיבורים האלה מייצרים באז ושומרים על הרייטינג של הפקצ'ה שתרומתה למין האנושי מסתכם בשתי הופעות בגליון בגדי הים של ספורטס אילוסטרייטד. ולא שאני מזלזל חו"ח.

marceloros

Member
מנהל
גם זה לא חדש

חבר לעבודה שלי, הבת שלו, עבדה בבתי מלון לאחר הצבא. אני כבר לא זוכר מי אבל יצא לה לשרת כמה מפורסמים וגם שם היה אסור זה ואסור זה ואסור לדבר ובקיצור אלו היו תנאי העבודה.

אי אפשר להתעלם שזו בר רפאלי, הרבה מי ומי יהיו שם, ותכלס לעובדים יהיה כיף להיות חלק מזה.

לגבי רחפן, לא כזה בעיה לעלות עליך, אתה לא תהיה כזה רחוק.
מה שאותי משמח, זה שבסוכות, כל זה כבר יהיה מאחורינו.

z x 7 r

New member
תלוי בסוג של מולטיקופטר

היום יש דגמים שיודעים לטוס לעשרות קילומטרים, עם מצלמות ממבט ראשון שמשדרות לך את התמונה (והסוללות ומחיר בהתאם).

למעלה