האם בני הוא מחונן?

מצב
הנושא נעול.

גאמי

New member
עמי רוצה להגיב למשפט האחרון שלך

גם אני לא מוכן לותר על שום חלק מעצמי השלם !
כבוגר מצליח מאושר ומסופק אני רואה את עצמי מוגדר ע"פי הישגי ותוצאותי כאדם ,אב ויוצר ולא ע"י תוית "אוטיסט". אבל הגילוי שלי את הספקטרום ואנשיו היה ,הארה גדולה ופוקחת עינים בקשר להבנת עצמי ,בחירותיי ותפישת עולמי,שכיום אני משוכנע שהושפעו יסודית מהקוים האוטיסטים שלי. וממודעות זאת רק התפתחתי והשתבחתי כאדם. -אגב מרבית האסים הבוגרים רואים את האוטיזים כחלק מהם ולא מוכנים לותר עליו. עמי
אני יכולה להבין למה.... רון שלי הוא אחד מפלאי עולם, בודאי שחלק מכך קשור לאספיות שלו וחן המדהים שלו....ולא פחות להשקפת העולם המיוחדת שלו. מיוחדת מאוד. אנו מכבדים את זה ולכן הוא ילד מאושר ובעל בטחון עצמי רב.

geepson

New member
גאמי-נגעת בעיקר.

אני יכולה להבין למה.... רון שלי הוא אחד מפלאי עולם, בודאי שחלק מכך קשור לאספיות שלו וחן המדהים שלו....ולא פחות להשקפת העולם המיוחדת שלו. מיוחדת מאוד. אנו מכבדים את זה ולכן הוא ילד מאושר ובעל בטחון עצמי רב.
גאמי-נגעת בעיקר.
ילד ספקטרום שמקבלים אותו,מעריכים אותו ואת קישוריו ומיוחדותו ,ובכלל מכבדים את דרכו המיוחדת. ייפתח ביטחון עצמי והכרה בערכו ויוכל מתוך זאת להתמודד גם עם הקשיים-והם ישנם. ואם הוא ייקבל גם כלים מאנשי-מקצוע טובים אז בכלל הרבה יותר טוב. אבל לדעתי המפתח הוא כול מה שאמרת-קבלה ,אהבה,וביטחון עצמי. עמי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה