האם בנט שיקר?

פנינה10כחולה

Well-known member
ראש הממשלה המיועד, ח"כ נפתלי בנט, מסרב להתייחס למידע שהוצג בפניו על-ידי News1, לפיו בניגוד לאמור בקורות חייו הרשומים באתר הכנסת - הוא לא סיים לימודי תואר במשפטים, באוניברסיטה העברית בירושלים, ואינו בוגר האוניברסיטה.

בנט החל לימודי תואר ראשון באוניברסיטה בשנת 1996. בשלהי 1999 הקים עם שותפים חברת היי-טק בשם סאיוטה (cyota), העוסקת באבטחת מידע באינטרנט. במסגרת ניהולו את החברה יצא בנט לארה"ב והשתקע בה יחס עם משפחתו במשך מספר שנים. משמעות הדבר: לימודיו נקטעו.

בנט התבקש, ובכתב, להתייחס למידע המובא להלן:

• "הובא לידיעתי מידע, לפיו לא סיימת את לימודי התואר במשפטים באוניברסיטה העברית בירושלים";

וכן:

"באמצע הלימודים באוניברסיטה העברית בירושלים הצטרפת לחברת הייטק ואז עזבת את הלימודים. לא סיימת ולא קיבלת תואר".

כול מי שיבחר למשרה בכירה או הדלקת משואה
יתברר שיש מהו בעברו שימנע ממנו להבחר?

פנינה10כחולה

Well-known member
ראש הממשלה המיועד, ח"כ נפתלי בנט, מסרב להתייחס למידע שהוצג בפניו על-ידי News1, לפיו בניגוד לאמור בקורות חייו הרשומים באתר הכנסת - הוא לא סיים לימודי תואר במשפטים, באוניברסיטה העברית בירושלים, ואינו בוגר האוניברסיטה.

בנט החל לימודי תואר ראשון באוניברסיטה בשנת 1996. בשלהי 1999 הקים עם שותפים חברת היי-טק בשם סאיוטה (cyota), העוסקת באבטחת מידע באינטרנט. במסגרת ניהולו את החברה יצא בנט לארה"ב והשתקע בה יחס עם משפחתו במשך מספר שנים. משמעות הדבר: לימודיו נקטעו.

• "הובא לידיעתי מידע, לפיו לא סיימת את לימודי התואר במשפטים באוניברסיטה העברית בירושלים";

וכן:

"באמצע הלימודים באוניברסיטה העברית בירושלים הצטרפת לחברת הייטק ואז עזבת את הלימודים. לא סיימת ולא קיבלת תואר".

Harrington

Well-known member
מנהל

האם בנט שיקר?​

אולי. אירועי השבועות האחרונים מלמדים שהאפשרות רחוקה מלהיות מופרכת :). עם זאת, זה כשלעצמו כמובן גם לא מהווה אישור לטענה.
יש אדם שאם מישהו נורא יתעקש לחפור ולחפש, לא ניתן למצוא עליו ולו משהו קטן?
אולי זאת כוונת חז"ל בכך שלא ממנים פרנס על הציבור אלא אם יש קופת שרצים על גבו?

דיברגנט חדש

Well-known member
אולי. אירועי השבועות האחרונים מלמדים שהאפשרות רחוקה מלהיות מופרכת :). עם זאת, זה כשלעצמו כמובן גם לא מהווה אישור לטענה.

יש אדם שאם מישהו נורא יתעקש לחפור ולחפש, לא ניתן למצוא עליו ולו משהו קטן?
אולי זאת כוונת חז"ל בכך שלא ממנים פרנס על הציבור אלא אם יש קופת שרצים על גבו?
לשקר בקו"ח זה לא דבר קטן ומזכיר את שותפו לתרגיל שהתחיל ללמוד בבר אילן למרות שאין לו תעודת בגרות |לא|

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

וכן:

אני לא יכול לשפוט אותו לגבי סיום או אי סיום לימודיו האקדמאים מהסיבה הפשוטה שגם אני לא למדתי באוניברסיטה, אז מה אני ומי אני שאשפוט?
אבל האוניברסיטה של החיים כן לימדה אותי להיזהר מהפוליטיקאים השקרנים האלה שיהיו מוכנים לעשות הכל כדי
לקדם את מעמדם הפוליטי וכשאני אומר הכל אני מתכוון להכל כולל לשקר, לרמות, לגנוב, לשדוד, להרוג, לקטול, ולהתאבד על הקלפי.
בבחירות הבאות אני ועוד הרבה אנשים טובים נחשוב עשרות פעמים לפני שנחליט במי לבחור.
אני באופן אישי איבדתי לגמרי את האמון בהם.
ההבטחות שלהם בעיקר אלו של טרום בחירות, שוות לאבק שמצטבר אצלי בסוליות הנעליים.
ובהזדמנות זו של דברי רציתי גם לאמר להם משהו:
כל חברי הכנסת בלי יוצא מהכלל ימין, שמאל, מרכז, למעלה, למטה וגם אלה ששוכנים במחילות מתחת לאדמה.
אתם זונות שרמוטות ומשכן הכנסת זה הבית זונות של כל הזמנים.
שאלוקים יקח אתכם אליו, ישימכם בתוך תיבת פנדורה ואת המפתח יזרוק במרכז אוקיינוס של איזו גלקסיה רחוקה.
טפו על הפרצוף המכוער שלכם. :-(

למעלה