האם בגידה מובילה

לא בהכרח אבל בדרך כלל

מכיון שבגידה היא הרבה דברים משבר אמון קשה, האקט עצמו שקשה לעיכול, הקנאה שאוכלת מבפנים ואל לנו לשכוח את כל הבעיות שהיו לפני הבגידה שהובילו אליה. אחרי שמחברים את כל אלה ביחד - קשה מאוד לחזור וכמעט בלתי אפשרי.

roni 41

New member
לא בהכרח לגירושין

אבל למשבר אמון קשה.לאבדן של בטחון קינאה,רגישות וחשדנות יתר והרבה רגשות שליליים ומשם,רק הרבה אהבה ורצון חרטה וסליחה יובילו אולי לתיקון ולמשהו אחר

trainspotter

New member
האם צריך לתת אמון

אני חושב שבן אדם שבגד אין לו דרך חזרה וטיפשי בכלל לנסות לשקם מדוע עדיין יהיו זכרונות מרים

blue eyes 4

New member
שום אהבה לא תוכל לגשר

שום אהבה לא תוכל לגשר על משבר האמון, חוסר הבטחון בבן הזוג והזכרונות המרים. אין אפשרות לשקם כזה מצב.

roni 41

New member
ולכן כתבתי אולי....

לדעתי האישית המיקרים בהם ניתן לשקם הם מעטים ביותר אבל,לכל כלל יש יוצא מן הכלל

בגידה...

משאירה בנבגד טעם של גועל...
דחיה..
אתה רוצה להתקרב.. בסערת הרגשות שלך אתה נצמד.. מחבק ומלטף.. וכשהיא מתחילה להגיב אליך.. אתה מרגיש התאבנות..
מליון שאלות מטרידות אותך.. ואתה נבלם..
ורגשותיך משנים פנים..כמו עוברים שינוי גנטי.. ממש בתוככך.. ובין ליטוף לליטוף אתה מרגיש את החרטה המובעת כאצבעותיה.. אך אינך סולח...
כי המקדש שלך חולל.. ושוב אינו ראוי לכבוד וליראה שרחשתו בעבר.

מיKה

New member
הבגידה הראשונה

לא בהכרח. אבל אחריה יבואו בגידות אחרות, בכל מיני צורות. וממילא הבגידה הראשונה התקיימה כי משהו מהותי יותר בקשר כבר נשבר. אז מן הסתם הגירושין, או חיים לא מאושרים ביחד, הם רק עניין של זמן.

ספיישיל

New member
תלוי בפארטנר......../images/Emo179.gif

תלוי אם הפארטנר מוכן/לא מוכן לקבל ולסלוח. הכרתי מישהי שבעלה ניהל רומנים שהתגלו לה. הוא כבר אסף את דבריו למזוודה ועמד בדלת לצאת והיא לא נתנה לו.. יחסיהם התאזנו וחזרו לשיגרה. ברבות הימים שוב ניהל רומן ארוך. שוב הובא לידיעתה. שוב, לא רצתה שיעזוב את הבית. "אני מכירה אותו 13 שנה" אמרה "מה אני אעשה?...אני אוהבת אותו" דעתי האישית? אישה מפגרת!!! והמסקנה: אז.... זה נורא תלוי במי הפארטנר.

bibi12

New member
מה זה התאזנו.....

במקום לבגוד 3 פעמים בשבוע.....זב ירד לפעם..... זה לא שהאשה מפגרת......זה שהיא דוחה את הקץ..... הגרושין יהיו אבל יותר מאוחר....

R a c h e li

New member
לא ../images/Emo70.gif

אך בהחלט תלוי במתח הכבל....כשעובר את ה-220 W יש סיכויי שזה ישרף.....
כתבה במטאפורה....

תלוי מאוד באנשים

ישנם אנשים שלא יסלחו לעולם ישנם אנשים שמוכנים לסלוח אבל מה שברור לחלוטין שמשהו בקשר הזה לא הכי טוב ברגע שיש מערכת טובה, בגידה לא צריכה להיות נקודה!!!

t o t a l

New member
שמע

לשכוח גם אם תרצה, לא תוכל. מידי פעם כשתעצום את העינים בלילה, תדמיין את איבר הזר מפלח את נשיותה. לסלוח? אולי. זה עיניין שלך עם עצמך. אבל לא זאת השאלה. השאלה היא האם תוכל שוב לבטוח.

למעלה