למדתם פעם אחת....... רוצים את זה עוד פעם ועוד פעם....... עד מתי תוותרו........ זוגיות זה אמון מוחלט........ סטיה ימינה או שמאלה נותנת לגיטימציה...... וממש ממש תחשבו על זה....
מה זאת אומרת "רוצים את זה עו פעם ועוד פעם"... מישהו פה נראה לך מזוכיסט? אתה ממש חדש בחיים? לא שמעת או הכרת זוגות שנבגדו אשר יישרו קו וחזרו לקן אוהב? הכל שחור או לבן? שמע,הכל עניין של "אגו" פצוע,שגם אותו אפשר לרפא,ולהחלים ממנו בכח הראציונל,ובכח הרגש! תחשוב על זה קצת...
נבנה סנריו עלייך בכדי שתוכלי להבין את התחושות...... אני בעלך.....ובגדתי בך..... חזרתי....נישוקים...חיבוקים.....וסליחה בבכי....ולא יקרה.... וישרנו קו...... עובר שבוע שבועיים....חודש.... ואת מתקשרת..... ואני לא עונה..... ואני בממתינה.... ואני מאחר מהעבודה.... וכו וכו וכו.... איך את מרגישה? מעוניינת להמשיך ככה בזוגיות או בחייך......בחשדות..... אם כן....בהצלחה.....
שוב הקצנת! ובאמת,אני נשמעת לך מזוכיסטית? אני מצטיירת בעיניך כטיפשה עיוורת? נו באמת... שנדון עכשיו על בגידה חד פעמית או בגידה חולנית ומתמשכת? נשאלה שאלה פשוטה,האם בגידה מובילה בהכרח לגירושין? ואני עניתי,לא! לא בהכרח.