האם בגידה מובילה

sim44

New member
מלכה הכותב הוא היא

כנסי קצת לכרטיס ולבלוג ותראי עד כמה יש שם תוכן ורגישות

bibi12

New member
לא

למדתם פעם אחת....... רוצים את זה עוד פעם ועוד פעם....... עד מתי תוותרו........ זוגיות זה אמון מוחלט........ סטיה ימינה או שמאלה נותנת לגיטימציה...... וממש ממש תחשבו על זה....

ע פ ר ל ה

New member
ועדיין ביבי...

מה זאת אומרת "רוצים את זה עו פעם ועוד פעם"... מישהו פה נראה לך מזוכיסט? אתה ממש חדש בחיים? לא שמעת או הכרת זוגות שנבגדו אשר יישרו קו וחזרו לקן אוהב? הכל שחור או לבן? שמע,הכל עניין של "אגו" פצוע,שגם אותו אפשר לרפא,ולהחלים ממנו בכח הראציונל,ובכח הרגש! תחשוב על זה קצת...

bibi12

New member
ועכשיו....

נבנה סנריו עלייך בכדי שתוכלי להבין את התחושות...... אני בעלך.....ובגדתי בך..... חזרתי....נישוקים...חיבוקים.....וסליחה בבכי....ולא יקרה.... וישרנו קו...... עובר שבוע שבועיים....חודש.... ואת מתקשרת..... ואני לא עונה..... ואני בממתינה.... ואני מאחר מהעבודה.... וכו וכו וכו.... איך את מרגישה? מעוניינת להמשיך ככה בזוגיות או בחייך......בחשדות..... אם כן....בהצלחה.....

ע פ ר ל ה

New member
אתה איש של "זוויות חדות" ביבי

שוב הקצנת! ובאמת,אני נשמעת לך מזוכיסטית? אני מצטיירת בעיניך כטיפשה עיוורת? נו באמת... שנדון עכשיו על בגידה חד פעמית או בגידה חולנית ומתמשכת? נשאלה שאלה פשוטה,האם בגידה מובילה בהכרח לגירושין? ואני עניתי,לא! לא בהכרח.

bibi12

New member
1

אני לא מאמין בבגידה חד פעמית לצערי...... 2 אני לא קיצוני אני מציאותי ואת נותנת לגיטימציה לבגידה.... מקווה מאד שלא עשית את זה וחשבת שזה בר סליחה....

ע פ ר ל ה

New member
טוב...

הנושא פה הוא: האם בגידה היא הכרח לגירושין! הנושא פה הוא לא אני וחיי! לא דנים בי ידידי. וזכותך כזכותי,להביע עמדה בנושא. יום טוב לך איש.

ע פ ר ל ה

New member
"על כל פשעים תכסה אהבה"

מקור:שנאה תעורר מדנים,ועל כל פשעים תכסה אהבה(ספר משלי)

malka3

New member
בקבלה ? תארחי אותה בנתיים...

אני עסוקה עם "להיות ישראלי.."

למעלה