בוא נראה אם הבנתי.
בפעם הקודמת שניסינו את זה, אכן הסתבר שלא הבנתי כלום.
אני יודע
אתה יודע שאני לא מבינה מה השיטה שאתה מציע, ולכן לא יכולה להשתמש בה כדי לעזור לאוטיסטים.
אבל כל זה לא משנה ולא ישנה את העובדה שעופר גולן מדבר רק שטויות ואני לא
פה אתה חוזר בפעם השניה על כך שלדעתך הדרך שאתה מציע נכונה, והדרך שעופר גולן מציע לא נכונה.
אז את מקשיבה רק למה שקל לך להבין
מחפשת את המטבע רק מתחת לפנס
אתה חושב שאני לא מנסה להבין מה אתה כותב.
אבל כל זה לא עוזר לאוטיסטים שהרי ברור לחלוטין שמבחינתם מה שנהיר לאנשים נורמטיבים לא ברור להם ולהפך
אין לי השערה למה התכוונת
זו גם הסיבה שאני חוזר וכותב כאן שאין לצפות לשום פתרון ממי שנחשבים בטעות לבעלי מקצוע והפתרון של הבעייה האוטיסטית יגיע מכיוונים אחרים לחלוטין
משינויים חברתית וטכנולוגים ואחרים שלאף אחד אין שליטה עליהם
אתה אומר שאין מה לעשות כדי לעזור לאוטיסטים, צריך רק לשבת ולחכות שהחברה תשתנה, והשינוי לא בשליטתנו.
הגישות של עופר גולן הן שגויות ומרגיזות ומתעלמות לחלוטין משורש הבעייה
הפתרונות שהוא מציע הן שטחיים
מתייחסים רק למה שגלוי לעין (כמו למשל לעבודה שלאוטיסטים יש בעייה עם זיהוי ותגובה הולמת לכאורה להבעות פנים) כך שמבחינתי ומבחינת כל אדם חצי הגון הוא וצוותו מועלים קשות בסמכויות שניתנו להם ובהגדרות של תוארו ומקצועו
פה אתה מביע זילזול במחקרים של עופר גולן, ותוהה למה נתנו לו דוקטורט.
אבל את יכולה להבין אותו ולא יכולה להבין אותי כי הוא מדבר מנקודת מבט נורמטיבית ואני מדבר מנקודת מבט אחרת אז מבחינתך ומבחינת אחרים זו הדרך הנכונה
פה אתה כותב שאני לא מבינה את מה שאתה כותב כי נקודת המבט שלך מחוץ לנורמה. ושאני מבינה מה עופר גולן כותב כי נקודות המבט שלנו שתיהן בתחום הנורמה.
השאלה היא עם ניתן לסמוך על מדדים כמו שלך לבחירת פעולה נכונה
כי אם כולם ילכו בדרכך אז מהנדסים יגידו שהם לא מבינים חשבון אִינְפִינִיטְסִימָלִי כי זה מסובך להם מדי ויבחרו לשלוח חלליות לירח או לתכנן מוצרים ותהליכים רק על סמך שיטות שאמנם מובנות להם יותר אבל הן פשוט לא מספיק מדוייקות בשביל לעמוד בדרישות
פה אתה שוב כותב שאני לא מתאמצת מספיק להבין את מה שאתה כותב. שאם רק הייתי מנסה יותר, הייתי תופסת.