האם אתם מאמינים בזה ?

פופכס

New member
אם בכלל, זה נכון אצל בנות >>>כנסו

בנים בעצם ע``ף הטבע וההלכה יכולים ללכת על בנות נוספות, כלומר; האיש מקדש אישה הוא עושה אותה מיוחדת לו ולא לאחרים ולא ההיפך. הבעיה מתחילה בזה שזה אסור, אם הכל היה יותר פתוח אז קשר עם בנים לא היה סוף העולם ומימילא לא היו לזה השלכות אחרי החתונה

מטר 95

New member
הוא טען .

שהוא ישאר בדיוק כמו שהיה בתור בחור שהרי אם היה לו אופציא לצאת עם בחורה יותר יפה אז הרבה מאוד אחוזים מהאנשים יבגדו במצב כזה .וזה ישאר אותו דבר גם כשיהיה נשוי .

מטר 95

New member
לא זה אחד מיסודות המפתח שלו .

שהוא חוזר ע``ז אחד מתוך שלוש שיחות שלו .

פופכס

New member
אתה מכיר ראש ישיבה מהסוג

שמנסה להראות פתיחות ולזרום איתך ולהראות לך מה שהוא רוצה, ולדבר הזה אין סוף תמיד יהיה להם מה להגיד. אתה צריך להחליט איך אתה רוצה שיראו החיים שלך, כמו ראש ישיבה? או שתנהל אורח חיים מותאם לדור ושיאפשר לך להתגמש לקראת הילדים שלך ולא לרדוף אותם כמשגיח...

מטר 95

New member
זה נכון שיש

ראשי ישיבות כאלה והרבה אבל הוא ממש לא ככה . .

מוליי2

New member
ואני שמעתי..

היות ואתה יודע שהיא לא תהיה האחת שלך עכשיו א"כ יוצא שאתה בוגד כבר עכשיו כביכול באשתך לעתיד לפ"יז יתכן שלכן יהיה לך יותר קל לבגוד גם באשתך ממש כמובן שלא מחייב תחשבו על זה !

מקפיא

New member
רוצה את זה הפוך ???

בחור שלא הכיר בחורה מימיו ונחשף פתאום לדבר הזה שנקרא בחורה, יכול להדלק מהרעיון עד שאיתו לא תספיק לו... ואז יש סיכוי שהוא יבגוד... (ובמקרה אני מכיר מישהו כזה... היום הוא גרוש...)

תיאורתית הכל יכול להיות

אבל מה יותר סביר? גם ייתכן שאדם אחרי חתונה ידרדר ביראת השמים שלו. ולעומת זאת ייתכן שבחור ``פרפר`` ייתחזק אחרי חתונתו ויזדעזע מהרעיון. ברמת העקרון, בחור שיצירת קשרים רומנטיים פרקטית עבורו, עלול בקלות יחסית לחזור לזה בעת אכזבה/כעס מתמשכים. זו אפשרות זמינה. אדם חסר רקע שכזה, באופן טבעי ינסה פתרונות אחרים ולא יפנה באותה קלות לכזאת אופציה. [הכל במסגרת הפרקטיקה.....]

יש משהו בדבריך

ותסתכל בתגובות לתגובות שכתבתי. אדם שידרדר אחרי החתונה זה סיכוי הרבה יותר קלוש. ואת תאוריית הבגידות כתבו בנ``ל בהרחבה. לכתוב לך שוב?

רוצה את זה הפוך על הפוך???

אדם שלא הכיר בחורה מימיו ונחשף לזה בפעם הראשונה בחייו הוא יחיה איתה באהבה גדולה אין סופית מכיון שהזיווג התחיל באהבה (וכידוע הכל רגש) ומכיון שהוא לא יודע מהי אהבה אחרת ולא חווה מימיו סוג אהבה שכזו הוא יהיה בטוח שזה הכי טוב שיש וכמובן שיופי לא יסנוור אותו (ואם יסנוור זה לא יגיע לרמות של....) אז אם כן הם יחיו חיים טובים ומאושרים. ואני כבר מכיר אחד כזה. היום הוא נשוי. ודרך אגב לפני כשנתיים היה מכה של 13 גירושין בקריית ספר 9 מהם היו זוגות שהתחתנו מחברות. אחד הזוגות זה בן דוד שלי שהוא היום נשוי כבר שוב... משידוך!

מקפיא

New member
לא הבנת בכלל מה כתבתי....

לא באתי לכתוב שעדיף להכיר בנות לפני החתונה.... באתי להגיד רק שזה שבנאדם לא הכיר בנות לפני החתונה זה לא הוכחה שהוא לא יבגוד....

למעלה