האם אתם יודעים...

keren007

New member
האם אתם יודעים...

למה זה כל כך חשוב לשמור על חדר מסודר?! אף פעם לא הבנתי את ההגיון שבזה, אבא שלי תמיד התלונן שהחדר שלי מבולגן, אבל מה אכפת לו??? זה החדר שלי! כל עוד אני שומרת על הדלת סגורה אף אחד לא יכול לראות שהחדר מבולגן, חוץ מזה, אם לי נוח בבלאגן, אז למה הוא רוצה שאני אסדר?!

ביילי_007

New member
אם כבר מדברים על סדר!!!

יש לנו עוזרת בבית, שלוש פעמיים בשבוע באה ומנקה את הבית, והיא תמיד!!! עושה אצלי סדר!!! וזה נורא!!! אני לא מוצא כלום בסדר שלה, הסדר שלה זה הבלגן שלי, והסדר שלי זה הבלגן שלה...פשוט נורא עד שפשוט אמרתי די!!! אין כניסה!! לחדר!!! והיא עדיין מממשיכה להכנס בהוראת אמי!!! ובכלל למה צריכים לעשות סדר, אם אני מוצא הכלום בבלאגן, אולי לוקח עוד כמה דקות, שעות או אולי אפילו ימים - אבל העיקר שמוצאים את זה...מתישהו :)

במקום להתלונן...

אתה יכול לנעול את החדר כשהיא באה, וכמובן שקיימים פתרונות יצירתיים יותר כמו : מוקש נעל, לבנת חבלה, מטעני צד, צלפים על הגג, בורות עם מקלות מחודדים בקרקעית... שיהיה בהצלחה והעיקר שישמר הסדר

keren007

New member
גם לי יש עוזרת,

אבל היא באה כל יום.... כל פעם שהיא "מסדרת", אני מחזירה את זה פחות או יותר לאיך שזה היה מקודם ואחר כך היא אומרת שאני מבולגנת... כשאני אומרת לה שאני אסדר, שלא תיגע לי בחדר היא אומרת שהיא יודעת שאני אבלגן כי אני תמיד עושה את זה....... ואני לא יכולה להכריח אותה לא להיכנס! אין לי מפתח לחדר.................... אוף איתה!

שיטת האיומים...

האם העוזרת שלך מפחדת מ: מקומות סגורים ? חושך ? ג´וקים ? עטלפים ? שדים ורוחות ? אני בטוח שיש איך להרחיק אותה... יש לה ילדים בבית ?

keren007

New member
האמת כשחושבים על זה היא מפחדת או

יותר נכון נגעלת מהדברים של אחותי.... יש לה כל מיני דברים ירוקים נוזליים כאלה מגעילים שקונים בחנות צעצועים והיא כל הזמן נבהלת מזה ומתחננת שירחיקו את זה ממנה............. אבל היא כן מפחדת מהחתולה שלי......... זה ממש מצחיק... וכן, יש לה 5 ילדים, והכי קטנה בת 18...

אין ספק כי סדר בעיניכם, נראה בעיני

אחרים בלאגן, אמממה.... אימהות ואבות אוהבים לראות סדר בחדרים שלה הילדים שלהם... אבל אם תרצו ממש להציק תוכלו לבקר את הסדר, או לחילופין האי סדר שלהם. אבל מכיוון שאני לא רוצה שתתחילו להציק להורים שלכם, פשוט אמרו בסדר בסדר, סדרו אותו בדרך שאתם רוצים (לא חייבים להשקיע ים זמן), ותמשיכו עם שלכם, גם ככה הבלאגן ישתלט בחזרה תוך כמה שניות... אז מה איכפת לכם לעשות טוב על הנשמה להורים שלכם, הא? יום טוב!

למעלה