האם אתם אני?

אני אני [:

-האם אי פעם ירו עליכם? לא שזכור לי. -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם?הממ לא. -האם אתם בלונדיניים?לא. הכי טוב :) -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן O: -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק?לא 0_ס -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא...אין לי כמעט בגדים בשחור ולבן D: -האם הפילגש שלכם היא לטאה? אתם לא אמורים לדעת על זה
-האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא :) -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? המממ..כן. -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית?אה? -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? חחחח אני סתם טורדנית כפייתית D: -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לפעמים,לא משהו מוגדר. -האם יש לכם בעיה עם סקס?המממ...לא[?] -האם אתם אוהבים עברית? כן
-האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא [: -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? כן. -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן 0_ס -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? חחח לא. -האם אתם לא סובלים סיגריות?
-האם אתם מתנגדים מאד לסמים?
-האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא P: -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? נמו
-האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? היא עשתה את זה?
-האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא כל הזמן. -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני?לא. -האם אתם שומעים קולות בראש? לא.. -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? לא כל הזמן,אבל יותר מידי ולא בזמן המתאים... -האם המון זועם אורב לכם? יש מצב,אני בחדר כרגע.
-האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לאאאא!! היא אצלי ביומן
-האם יש לכם ידע מבוזבז? מבוזבז? -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא P: -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? איש מצב P: -האם אתם צבועים? משתדלת שלא. -האם אתם רוצים לכתוב? כן. -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? תלוי מה P: -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא להתחבק בקטע של..מממ..סתם,שמה את הידיים מתחת לכרית. זה מחמם. -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לפעמים,כן. -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב?יש מצב D: -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח?כדי להעביר כאב ראש. -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא 0_ס -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? חחחחח לא שאני חושבת ככה. -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא. -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא 0_ס -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא... -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא. מה זה? -ופו סי קיו?(poocq)? כנ"ל. -אולי שירן סי קיו?(shirancq)? כנ"ל. - אוף אתם לא כיפיים.... יש מצב. ככה זה עם הגיאומטריה. -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? יש מצב. -האם אתם חייבים כרגע פיצה? כן
-האם יש לכם זקן ג'ינג'י? חחחחח לא. -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם?לא ]: -האם אתם ביישנים? תלוי בפני מי,תלוי אם אני שיכורה. -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא :) השתמשתי הרבה ב-
. מוזר.

tuty fruty

New member
עוננה

-האם אי פעם ירו עליכם?לא! -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם?לא! -האם אתם בלונדיניים?לא! -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם?כן...חחח... -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק?לא... -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם?לא... -האם הפילגש שלכם היא לטאה?בנתיים לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים?לא אבל תמיד יש אחוז קטנטן -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף?אם הבנתי נכון אז כן -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית?כן -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית?לא שאני מודעת אליה -האם יש לכם הפרעות ריכוז?כן אבל לא רשמית -האם יש לכם בעיה עם סקס?בנתיים לא ככה זה שאני בתולה -האם אתם אוהבים עברית?כן -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין?קצת -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית?כן -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם?לעיתים קרובות -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני?לא -האם אתם לא סובלים סיגריות?לא סובלת את זה ממש אבל ממש!! -האם אתם מתנגדים מאד לסמים?כן!!! -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש?לא אבל מידי פעם -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי?לפעמים -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם?אם הייתה לי כזאת יכול להיות שכן -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן?כן כמעט תמיד -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני?לא -האם אתם שומעים קולות בראש?לפעמים -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש?כן -האם המון זועם אורב לכם?לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון?לא כי אין לי גיטרה -האם יש לכם ידע מבוזבז?כן -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות?לא -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם?לא -האם אתם צבועים?לא -האם אתם רוצים לכתוב?לכתוב מה? -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים?לא ממש תלוי מה! -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה?לא עם כרית אלא עם כלב -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר?לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב?לא -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח?לפעמים -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם?לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי?לא -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם?כן -האם נעליכם ממולאות פלדה?לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"?לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)?לא אבל אני רוצה שיהיה לי -ופו סי קיו?(poocq)לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq)בנתיים לא - אוף אתם לא כיפיים... -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל?לא -האם אתם חייבים כרגע פיצה?לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י?עדיין לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם?מילה גסה מאוד -האם אתם ביישנים?כן מאוד! -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה?לא ממש!

victoria777

New member
עונה

-האם אי פעם ירו עליכם? לא מה אני מסתובבת עם עבריינים? -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא זוכרת כלום מהרחם -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? בלונד זאת גם גישה-שאין לי -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא היה לי -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא.יש לי הרבה בז' -האם הפילגש שלכם היא לטאה? זאת שאלה מוזרה... -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא... -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? לא -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? לא -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא -האם יש לכם בעיה עם סקס? אני בתולה -האם אתם אוהבים עברית? שפה רגילה -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? ממש לא -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן לפעמים -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא -האם אתם לא סובלים סיגריות? שונאת סיגריות -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא כל פעם,לפעמים -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? אין לי כלב -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? אין לי לטאה -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא תמיד -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא -האם אתם שומעים קולות בראש? של עצמי בעיקר -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? הרבה פעמים -האם המון זועם אורב לכם? לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? אין לי גיטרה -האם יש לכם ידע מבוזבז? כן -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא ואני חושבת שזה חולני -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא -האם אתם צבועים? לא -האם אתם רוצים לכתוב? לא -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? אם זה חי אז כן.אם לא אז סינטטי -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? לא -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא,אני הולכת לישון כי אני עייפה -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא תמיד -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא.... -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? מזה? -ופו סי קיו?(poocq) לא יודעת מזה -אולי שירן סי קיו?(shirancq) גם לא - אוף אתם לא כיפיים... מודה באשמה -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? לא -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא,אני חייבת לישון -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? חס וחלילה שיהיה לי זקן -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? ממש לא -האם אתם ביישנים? כן -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא הוא נחמד

gargamich

New member
כל עוד זה שאלון ../images/Emo12.gif

-האם אי פעם ירו עליכם? לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא, אבל תמיד דמיינתי שברחם יש את העולם הקודם ;[ -האם אתם בלונדיניים? קצת, יותר שטני -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? יאפ -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא, אבל לידידים אני קורא בשמות כמו עוגז גזר וחצילים
-האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? בהחלט לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? כן -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? כן -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? כן -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? כן -האם יש לכם הפרעות ריכוז? כן -האם יש לכם בעיה עם סקס? X: -האם אתם אוהבים עברית? כן
-האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? יש לו שירים חביבים ^^ -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית?
-האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? הופה, כן
-האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? יאפ
-האם אתם לא סובלים סיגריות? כןןןןןןןןן
-האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן, כן וכן
-האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא
-האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? אין לי כלב\ה
-האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? אין לי גם לטא\ה
-האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? כן
-האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? כן
-האם אתם שומעים קולות בראש? כן
-האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן
-האם המון זועם אורב לכם? כן
-האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא
-האם יש לכם ידע מבוזבז? נראה לי
-האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? קצת
-האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לפעמים
-האם אתם צבועים? לא -האם אתם רוצים לכתוב? כן -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? לא
-האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא
-האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא המושלם, אבל זה חמוד לפעמים
-האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? כן -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא, אבל כשאני מדוכא אני הולך לישון
-האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? כן -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? כן -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא
-האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? כן -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? כן
-ופו סי קיו?(poocq) לא
-אולי שירן סי קיו?(shirancq) מה ;[ - אוף אתם לא כיפיים... נכון
-האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? כן -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא ממש -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא מה
-האם אתם ביישנים? כן -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא ממש ארוך, אני מוכן גם חלק ב'

adamsplit

New member
51% אני

טיפול! מייד! לפני שזה יהיה 52% ואז זה כבר מצב בלתי הפיך

*עונה*../images/Emo12.gif

-האם אי פעם ירו עליכם? לא. -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא. -האם אתם בלונדיניים? לא. -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא. -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא. -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא. -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? אפשרי לנסות. לבד לא. -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? כן? -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? כן? -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? כן. -האם יש לכם הפרעות ריכוז? כן. -האם יש לכם בעיה עם סקס? כמה בעיות. -האם אתם אוהבים עברית? כן? -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא... -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא. -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן. -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? כן. :) -האם אתם לא סובלים סיגריות? כן ולא. אפשרי? בעיקר לא. -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן. -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא כל פעם. לפעמים. -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? אין לי כלב. -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? אין לי לטאה. -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? כן. -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? די. אבל יוצאת מזה. -האם אתם שומעים קולות בראש? לפעמים :) -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן. -האם המון זועם אורב לכם? לא. -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא!!! אף אחד לא נוגע בקייסי שלי! -האם יש לכם ידע מבוזבז? כן. -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? בערך. אבל נוטה ללא. -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? חחח... לפעמים. הרבה פעמים זה הפוך. חוצים כביש כשרואים אותי לכיוון שלי. -האם אתם צבועים? לא. אבל אז זו תהיה תשובה צבועה... נוטה שלא. -האם אתם רוצים לכתוב? כן. -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כן. -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? אם לא היה לי את דוגי שלי אז הייתי אומרת שכן. אבל יש לי כלב פרוותי במקום... -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? כן! יש לי אוסף קטן בחדר שלי של הפתעות קינדר! -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? אפשר להגיד שכן. אבל אני אגיד שלא. -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? כן. -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא זוכרת... יש לי זכרון סלקטיבי. -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא יודעת... אני אשאל את החברה... -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? כן. -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא. -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? כן. -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא. -ופו סי קיו?(poocq) לא. -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא. - אוף אתם לא כיפיים... תודה :) -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? כן!!! -האם אתם חייבים כרגע פיצה? בהחלט. אכלתי כבר אחת היום. בא לי עוד. -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא. אני בחורה ללא זקן. -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא. -האם אתם ביישנים? כן. -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? קצת. וולפי.

וואוו...

זה הרבה. האם תפתח קבוצת טיפול? כי אתה שולח פה אנשים לטיפול... נכון שאין לי מעל 50% אבל אני יכולה להצטרף, נכון? נכון?

S i r i u s

New member
../images/Emo107.gif

האם אי פעם ירו עליכם? לא... -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא. -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם?לא -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? הא? -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? לא -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? לא -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא -האם אתם אוהבים עברית? לא -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן. אוו שינוי מרענן. -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא. -האם אתם לא סובלים סיגריות? כן. -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן. -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא. אף פעם לא שואלים. -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? לא. -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? לא. -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא -האם אתם שומעים קולות בראש? לא -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן -האם המון זועם אורב לכם? לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון?לא -האם יש לכם ידע מבוזבז?לא -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות?לא -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם?לא -האם אתם צבועים?לא -האם אתם רוצים לכתוב? כן -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? מאוד -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא.. עם החבר שלי -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר?בעע לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? יאפ -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? כן -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? יאפ -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא -האם נעליכם ממולאות פלדה?לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"?לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)?לא -ופו סי קיו?(poocq)לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq)לא - אוף אתם לא כיפיים...לא -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל?לא -האם אתם חייבים כרגע פיצה?לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י?לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם?לא -האם אתם ביישנים?כן -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? כןןןןןןןןןן

swirrrly

New member
אני../images/Emo10.gif ../images/Emo118.gif

-האם אי פעם ירו עליכם? לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? כן -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? כןלמהלא -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? לא -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא -האם יש לכם בעיה עם סקס? אפשר להגיד|: כשאנשים מדברים על זה, אז יש לי בעיה:X -האם אתם אוהבים עברית? כן
-האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? לא
-האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא -האם אתם לא סובלים סיגריות? כן -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? בערך -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? לא -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? לא -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא
-האם אתם שומעים קולות בראש? לא -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? לא -האם המון זועם אורב לכם? לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא -האם יש לכם ידע מבוזבז? לא -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא
-האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא -האם אתם צבועים? בערך -האם אתם רוצים לכתוב? כן -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כן -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? קצת:$ -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? מהזהנגע בכל מקרה כן -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא -ופו סי קיו?(poocq) לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא - אוף אתם לא כיפיים...
-האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? כן -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? :$לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא -האם אתם ביישנים? כן -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא

fushit

New member
האם אתם אני../images/Emo35.gif

-האם אי פעם ירו עליכם? לא! אמא'לה!! -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא ממש. -האם אתם בלונדיניים? לא! וגם לא באופי!!!. -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? בין היתר. -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא! -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא! -האם הפילגש שלכם היא לטאה? בלעעעע!!! -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? אני לא, אבל בוש כן! -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא, מה זה בכלל???? -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? מזה השאלות האלה??! -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? כן, לענות על השאלות שלך! -האם יש לכם הפרעות ריכוז? יותר מדי... -האם יש לכם בעיה עם סקס? ממש לא. -האם אתם אוהבים עברית? כן! -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? אני לא עד כדי כך חסרת חיים!! -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא!! -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? לפעמים. -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? כן. -האם אתם לא סובלים סיגריות? אני לא סובלת סגריות!!!!! לכל המעשנים
: תחנקו לבד
! אבל אל תהרגו
אותי!!!!!!!!!!!
-האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן. -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא. -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? הכלבה שלי לא מתנהגת כמו עכבר....! -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? אין לי לטאה! -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? רק לפעמים! -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? ממש לא!! -האם אתם שומעים קולות בראש? לא רק בבטן!!! -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? לא כל הזמן! -האם המון זועם אורב לכם? נוופ! -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא?!!!! -האם יש לכם ידע מבוזבז? כן. וזה לא אכפת לי!! -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? What the fuck????? -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? מה אני רמזור??... סתם! לא. -האם אתם צבועים? לא. -האם אתם רוצים לכתוב? כן, אבל אין לי כוח! -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כן!!! זה נעיםםםםם! -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא. -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? כשהייתי קטנה חשבתי ככה! -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? לא, זה הפוך... ספק הכוח של המחשב הוא זה שמחובר ליד שלי! -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא! -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? פחחח... יש לי את האחים שלי... למה לי להציק לאחרים?!!! -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא! -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? שאלה הזויה! לא. -האם נעליכם ממולאות פלדה? אההה... לא. -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא. -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? מה זה? -ופו סי קיו?(poocq)? יש לי פו הדב! זה זה לא?! -אולי שירן סי קיו?(shirancq)? לא. - אוף אתם לא כיפיים... מה את/ה אומר!!?! -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? לא. -האם אתם חייבים כרגע פיצה? אני לא אתנגד לאיזה אריזה משפחתית עם בצל, פטריות, פפרוני, ביצה ועוד כל מיני....מממ! -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? אין לי זקן!!!!!!!! -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? היא מילה גסה מאוד! -האם אתם ביישנים? קצת. -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? *גראפס*... אאאהמ... לא! גאון מי שכתב את השאלון הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adamsplit

New member
21% אני

או קי א)תודה על המחמאה בסוף השאלון ב)את לא קרובה לי באישיות אבל את צריכה לבדוק את הנאיביות(זאת אומרת, בוש בעד שלום עולמי?!)

English Muffin

New member
עונה !!../images/Emo13.gif

-האם אי פעם ירו עליכם?לא חח -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם?לא -האם אתם בלונדיניים?לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם?כן אבל אחר כך היבנתי למה היתכוונת והתשובה לזה זה קצת חח -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק?חחחחח לא הוא היה נותן לי בוקס -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם?לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה?לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים?לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף?לא -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית?כן -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית?אני חייבת לגעת בחפצים ולהזיז אותם -האם יש לכם הפרעות ריכוז?כן קשה לי לשבת באותו מקום הרבה זמן ואני חולמת הרבה -האם יש לכם בעיה עם סקס?לא -האם אתם אוהבים עברית?כן -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין?כשהייתי קטנה ההורים היו שמים אותו כל הזמן כשהיינו נוסעים לאנשיהוא -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית?בזמן האחרון כן -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם?כן הרבה פעמים -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני?לא -האם אתם לא סובלים סיגריות?לא -האם אתם מתנגדים מאד לסמים?לא -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש?ליפעמים -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי?אין לי כלב -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם?כן -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן?כן -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני?לא -האם אתם שומעים קולות בראש?חח לא -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש?כן תמיד -האם המון זועם אורב לכם?לא כל כך -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון?לא -האם יש לכם ידע מבוזבז?תמיד אני מקבלת ידע מאנשים מבוזבז -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות?כן שמעתי על זה איפשהוא -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם?חחחח לא -האם אתם צבועים?ליפעמים -האם אתם רוצים לכתוב?אני כותבת ליפעמים -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים?כן זה כיף לגעת בהם -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה?לא אני רק שמה תיד שלי מיתחת לכרית -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר?כן איך לא חשבתי על זה קודם -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב?למזלי לא -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח?לא -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם?לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי?לא -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם?כן -האם נעליכם ממולאות פלדה?לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"?לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)?מה זה ?? -ופו סי קיו?(poocq)ומה זה לעזעזל ? -אולי שירן סי קיו?(shirancq)לא - אוף אתם לא כיפיים...גם אתה לא משהוא חח -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל?אני אוכלת בייגחה עם שוקולד זה ניחשב ? -האם אתם חייבים כרגע פיצה?לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י?לא בפעם האחרונה שהיסתכלתי על הפרצוף שלי -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם?היא כן -האם אתם ביישנים?תלוי איפה ומתי -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? כן

למעלה