כל עוד זה שאלון ../images/Emo12.gif
-האם אי פעם ירו עליכם? לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא, אבל תמיד דמיינתי שברחם יש את העולם הקודם ;[ -האם אתם בלונדיניים? קצת, יותר שטני -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? יאפ -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא, אבל לידידים אני קורא בשמות כמו עוגז גזר וחצילים
-האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? בהחלט לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? כן -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? כן -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? כן -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? כן -האם יש לכם הפרעות ריכוז? כן -האם יש לכם בעיה עם סקס? X: -האם אתם אוהבים עברית? כן
-האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? יש לו שירים חביבים ^^ -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית?
-האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? הופה, כן
-האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? יאפ
-האם אתם לא סובלים סיגריות? כןןןןןןןןן
-האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן, כן וכן
-האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא
-האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? אין לי כלב\ה
-האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? אין לי גם לטא\ה
-האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? כן
-האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? כן
-האם אתם שומעים קולות בראש? כן
-האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן
-האם המון זועם אורב לכם? כן
-האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא
-האם יש לכם ידע מבוזבז? נראה לי
-האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? קצת
-האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לפעמים
-האם אתם צבועים? לא -האם אתם רוצים לכתוב? כן -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? לא
-האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא
-האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא המושלם, אבל זה חמוד לפעמים
-האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? כן -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא, אבל כשאני מדוכא אני הולך לישון
-האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? כן -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? כן -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא
-האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? כן -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? כן
-ופו סי קיו?(poocq) לא
-אולי שירן סי קיו?(shirancq) מה ;[ - אוף אתם לא כיפיים... נכון
-האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? כן -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא ממש -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא מה
-האם אתם ביישנים? כן -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא ממש ארוך, אני מוכן גם חלק ב'