האם אתם אני?

adamsplit

New member
עכשיו שאת זוכרת מי אני...

כבר התחלת לפחד מהאחוז הגבוה של הדימיון לי?

כשאת*. לא כל כך..

הייתי מודעת לדברים שעניתי עליהם כבר מזמן. P: אה, ומה התשובות להכל?

ShukyD

New member
האם אני את\ה?

-האם אי פעם ירו עליכם? ירו באיזור, לא נראה לי שזה היה לכיווני לא שמתי לב בכלל באותו רגע.. רק אחרי זה -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? מה עוד יכול להיות? אם אנחנו טיפשים? אז גם אם הייתי בלונדיני לפחות אני לא אישה.. -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? קראתי לה קרטושקה <תפו"א> זה עוזר? -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא.. מה פתאום -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא, אבל השתלטות עולמית כן.. -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? כמובן -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? בהחלט -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? לא, יש אגורופוביה והפרעות חרדה -האם יש לכם הפרעות ריכוז? ADD -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא -האם אתם אוהבים עברית? כן מאוד -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? כן יש לי כמה שירים שלו -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא רוב, כל.. -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא, אבל קוראים לי פריק לפעמים רק בגלל השיער -האם אתם לא סובלים סיגריות? אני מעשן -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? לא -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? כן -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? יש לי חתול, והוא יושב כמו גרביל -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? אין לטאה -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לעתים -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא -האם אתם שומעים קולות בראש? לא -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן -האם המון זועם אורב לכם? לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא -האם יש לכם ידע מבוזבז? יותר מדי -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא -האם אתם צבועים? לא -האם אתם רוצים לכתוב? לכתוב מה? -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כן<בעלי חיים, לא דברים פקצתיים> -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? כן -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? כן -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? כן -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? זה חייב לקרות.. -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא -ופו סי קיו?(poocq) לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא - אוף אתם לא כיפיים... אוקי... -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? לא -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? היא לא... -האם אתם ביישנים? לא -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא

Sashoosh

New member
../images/Emo28.gif עונה

-האם אי פעם ירו עליכם? לפי מיטב זכרוני.. לא... -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? אממ.. כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? בהחלט! -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? הא?! -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? נגיד... -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? בערך -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא... כי אני רק בת 14!!! -האם אתם אוהבים עברית? לא -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? לפעמים -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? אמממ ... לא יותר מ-5 פעמים... אבל בואו נגיד 4 או 3 -האם אתם לא סובלים סיגריות? אה-הא! -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? אממ...לא -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? ברור! -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא -האם אתם שומעים קולות בראש? לפעמים -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? לפעמים -האם המון זועם אורב לכם? לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא -האם יש לכם ידע מבוזבז? אממ... בערך -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? *מתחמקת* -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? חחח ממש לא -האם אתם צבועים? לא -האם אתם רוצים לכתוב? כן -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? לא -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? כן -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב?
-האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? כן -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא שאני יודעת... -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? כן -האם נעליכם ממולאות פלדה? אמממ בפעם האחרונה שבדקתי... לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? מו סיק קיו??? -ופו סי קיו?(poocq) אה הבנתייי -אולי שירן סי קיו?(shirancq) חחחחחח - אוף אתם לא כיפיים...
-האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? בערך -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? אממ... ברור! למי אין?! -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא -האם אתם ביישנים? לא -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא

netaK

New member
אני ../images/Emo13.gif

-האם אי פעם ירו עליכם? לא שזכור לי -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא
-האם אתם בלונדיניים? לא
-האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן
-האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא
-האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא
-האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא
-האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? במה? -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית?
לא -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? בערך?
-האם יש לכם הפרעות ריכוז? לפעמים
-האם יש לכם בעיה עם סקס? לא -האם אתם אוהבים עברית? לא
-האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא! -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן
-האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא
-האם אתם לא סובלים סיגריות? כן -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? הממ כן? -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? כן
-האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? לא -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא
-האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? כן
-האם אתם שומעים קולות בראש? לפעמים
-האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? בטח -האם המון זועם אורב לכם? לא שידוע לי
-האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא
-האם יש לכם ידע מבוזבז? כן
-האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? im half way there -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא
-האם אתם צבועים? לא נראה לי -האם אתם רוצים לכתוב? הממ כן?
-האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כן ^^ -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? כן! -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא
-האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? כן
-האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לישון מתי? אין לי מתי :( -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא
-האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא
-האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא
-האם נעליכם ממולאות פלדה? לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא -ופו סי קיו?(poocq) לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא - אוף אתם לא כיפיים... טוב
-האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? לא
-האם אתם חייבים כרגע פיצה? כן
-האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא
-האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? טיהי, היא אמרה אלקטרוניקה
-האם אתם ביישנים? קצת -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? נורא

noooga

New member
יש יש יש!

-האם אי פעם ירו עליכם? לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? חח לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? כן (נגיד ש..) -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? מה ז"א? -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא.. בעצם קצת -האם אתם אוהבים עברית? כן -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לפעמים -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? יאפ! -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא -האם אתם לא סובלים סיגריות? לא -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? אין לי כלב
-האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? כן -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? כן -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? כן -האם אתם שומעים קולות בראש? כן -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? הווו כן! -האם המון זועם אורב לכם? כן -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? מה -האם יש לכם ידע מבוזבז? נראה לי -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? חח לא -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? אממ.. לא יודעת -האם אתם צבועים? לפעמים
-האם אתם רוצים לכתוב? מה? -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? פעם כן.. עכשיו לא ממש -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? ממש! בעע -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? כן -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? כן -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? כן -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? כן -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? כן -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא -ופו סי קיו?(poocq) לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא - אוף אתם לא כיפיים...
-האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל?לא -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא -האם אתם ביישנים? כן -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא מהאורך אבל מהשאלות

Unreachable

New member
הווווו! אני רוצה!:]

-האם אי פעם ירו עליכם? לא
-האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא..טחח..אני בקושי זוכרת מה אכלתי היום בבוקר (בעצם, לא אכלתי כלום הבוקר..אז אני כן זוכרת! הו וול..) -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? אין לי בן זוג, אבל אם היה לי אני מניחה שלא ("גזר, אתה נראה נפלא הבוקר" ?!?) -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא. כמעט ואין שחורים.. -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? תלוי מה אני צריכה לעשות בשביל זה... -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? טחחח...מי צריך דבר כזה בכלל? לא, בקיצור. -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? לא -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? המון -האם יש לכם הפרעות ריכוז? כן
-האם יש לכם בעיה עם סקס? כן(עדיין לא עשיתי, בעייתי) -האם אתם אוהבים עברית? לא ממש -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? כן (רוק..) -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? טחחח..לא -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא -האם אתם לא סובלים סיגריות? לא סובלת -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? לא -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? אפעם -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? אין לי כלב
-האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? גם לא לטאה -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? אפעם -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא -האם אתם שומעים קולות בראש? טחחח..לא בדיוק -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן -האם המון זועם אורב לכם? יש המון זועם אבל הוא לא אורב -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? אין לי גיטרה
רוצה.. -האם יש לכם ידע מבוזבז? יותר מדי -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות?לא ממש, ביולוגיה זה דוחה. -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא שזכור לי -האם אתם צבועים? לפעמים -האם אתם רוצים לכתוב? לכתוב מה? ספר? בטח -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כן -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא
-האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? כן
-האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? כן -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? אפעם לא *האשימו*, לגבי ההתעללות.. -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? בערך -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? למה שמשהו רע מאוד יפול עלי??? -האם נעליכם ממולאות פלדה? אימלה..לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא -ופו סי קיו?(poocq) לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא - אוף אתם לא כיפיים...:) -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? איכס לא. בדיוק להפך... -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא, אבל אני אשמח לאחת כזאת -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא
-האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? איבדתי אותך.. -האם אתם ביישנים? לא -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? מאוד (או שזה בעצם ההורים שצועקים עלי לעוף מהמחשב, לא ברור)

ady18

Well-known member
תשובות

-האם אי פעם ירו עליכם?לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם?לא -האם אתם בלונדיניים?לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם?לא אבל לבן בחולצות בקיץ שולט שחור אין אהבה עליו -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים?לא מאמינה בזה -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף?כן -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? כן -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית?לא -האם יש לכם הפרעות ריכוז?כן -האם יש לכם בעיה עם סקס?לא -האם אתם אוהבים עברית?כן -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין?לא -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית?כן -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם?לפעמים -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני?לא -האם אתם לא סובלים סיגריות?כן -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש?לא -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי?לא -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם?לא -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן?כן -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני?לפעמים -האם אתם שומעים קולות בראש?לא -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש?לפעמים -האם המון זועם אורב לכם?לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון?לא -האם יש לכם ידע מבוזבז?לא -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות?לא -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם?לא -האם אתם צבועים?לא -האם אתם רוצים לכתוב? לא -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים?כן -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה?לא יודעת -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר?לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב?לא -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח?לפעמים -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? כן -האם נעליכם ממולאות פלדה?לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"?כן -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)?לא -ופו סי קיו?(poocq)לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq)לא - אוף אתם לא כיפיים... -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל?לא -האם אתם חייבים כרגע פיצה?לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י?לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא -האם אתם ביישנים?כן -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? כןןןן מצורף קובץ jpg

למעלה