האם אתם אני?

necky

New member
אניייייי

-האם אי פעם ירו עליכם? לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? כן -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? לא -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? לא -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא -האם אתם אוהבים עברית? כן -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא -האם אתם לא סובלים סיגריות? לא -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? מאוד -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לפעמים -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? אין לי כלב -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? אין לי לטאה -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? כן -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לפעמים -האם אתם שומעים קולות בראש? לא -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן -האם המון זועם אורב לכם? לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? אין לי גיטרה -האם יש לכם ידע מבוזבז? כן -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? מה? -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא -האם אתם צבועים? לא -האם אתם רוצים לכתוב? כן -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? לא -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? כן -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא, שומע מוסיקה -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? כן -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? מה זה? -ופו סי קיו?(poocq) עוד פעם מה זה? -אולי שירן סי קיו?(shirancq) יש לי אסקימו סי קיו - אוף אתם לא כיפיים... -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל?לא -האם אתם חייבים כרגע פיצה? אני לא אוכל פיצה -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא -האם אתם ביישנים? לפעמים -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? כן

תשובות

האם אי פעם ירו עליכם? לא האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא האם אתם בלונדיניים? לא האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? לא האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? כן האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? כן האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא האם יש לכם בעיה עם סקס? כן האם אתם אוהבים עברית? כן האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? כן האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא האם אתם לא סובלים סיגריות? לא האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? לא האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? כן האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? כן האם אתם שומעים קולות בראש? לא האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? לא האם המון זועם אורב לכם? לא האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא האם יש לכם ידע מבוזבז? כן האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? כן האם אתם צבועים? לא האם אתם רוצים לכתוב? כן האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? לא האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? כן האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? כן האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? כן האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא האם נעליכם ממולאות פלדה? לא האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? כן אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? כן האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא האם אתם ביישנים? לא האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא

גאוני ../images/Emo45.gif

האם אי פעם ירו עליכם? לא. האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא. איך? האם אתם בלונדיניים? לא. האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן... האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא... האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא... האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא. האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? רוצה להגשים, זה נחשב? האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? יענו לא לחורר אותו עם פירסינגים וכאלה? נראה לי שכן... האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? הממ... נראה לי שכן. האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? אם אתה שואל ברצינות ברצינות, אז לא. האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא. האם יש לכם בעיה עם סקס? קצת... *sheepish* האם אתם אוהבים עברית? כן, למה לא. האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? רק כשיש ברדיו, לא מרצוני החופשי. האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? כן! האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן! האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא, אני חושבת שכולם כבר התרגלו
האם אתם לא סובלים סיגריות? לא... או בעצם... כן? שאלה בהפוכה! בקיצור - סיגריות = בעעעעעע. האם אתם מתנגדים מאד לסמים? מאוד. האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא... האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? אין לי כלב. האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? גם לא לטאה. האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא כל הזמן, אבל הרבה פעמים כן. האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא. האם אתם שומעים קולות בראש? רק את שלי... האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? בהחלט. האם המון זועם אורב לכם? לא. האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא... האם יש לכם ידע מבוזבז? נדמה לי שלכולם יש. אבל כן. |הדגדש| האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? פעם ידעתי
כשהייתי בתיכון אז המורה שלנו עדכנה אותנו מדי פעם, אבל עכשיו בעצמי אני לא עוקבת. האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא... האם אתם צבועים? לפעמים יוצא לי, אבל אני משתדלת שלא. האם אתם רוצים לכתוב? כן. האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כן
האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? אני לא מתחבקת איתה... כל כך. האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? אם יש מספיק, אז כן. האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב?
לא. האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא. |הדגדש| האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא, איש מוזר ותמהוני.
האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא נראה לי... האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא, אני אופטימית. האם נעליכם ממולאות פלדה? לא... האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא: "איפה טעיתי"? לא. האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא, סורי. ופו סי קיו?(poocq)? פו הדוב נמצא לידי, הוא צריך לחפש אותי. אולי שירן סי קיו? (shirancq)? גם לא, סורי. אוף אתם לא כיפיים... נכון, כי אני קצת לחוצה עכשיו. האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? קוטג' וביצה קשה ביחד זה נחשב? זה הכי טוב שיש לי... האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא,תודה, נחמד לי עם חומוס ונקניק. האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא
האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא מילה גסה. מזכירה לי מישהו נחמד, למען האמת. האם אתם ביישנים? אפשר להגיד שכן. האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא נמאס, פשוט צריכה ללמוד ואני לא יכולה להפסיק! אהההה! מקווה שזה לא מעצבן שהתשובות לא חד משמעיות...

LinU

New member
../images/Emo137.gifתורי../images/Emo139.gif

האם אי פעם ירו עליכם? לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא -האם אתם בלונדיניים? כן -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? כן -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? הא? -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? לפעמים -האם יש לכם הפרעות ריכוז? כנ"ל -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא -האם אתם אוהבים עברית? כן האם אתה שומעים את אריק אינשטייו? לפעמים. -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא -האם אתם לא סובלים סיגריות? כן -האם אתם מתנגדים מאד לסמים?לא -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי?לא -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? לא -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? כן -האם אתם שומעים קולות בראש? לא -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? לא -האם המון זועם אורב לכם? כן -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא -האם יש לכם ידע מבוזבז? כן -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? מההה!? -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא -האם אתם צבועים? לא -האם אתם רוצים לכתוב? הא!? -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? לפפעמים -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? בהחלט -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? כדי לשכוח ממנו , כן. -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? הא? -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא -האם נעליכם ממולאות פלדה? מתי זה נגמר!? -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? ליתר דיוק לאן הכנסתי את עצמי. -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? הא?! -ופו סי קיו?(poocq) " -אולי שירן סי קיו?(shirancq) מה שתגידי... - אוף אתם לא כיפיים... תודה. -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? לא -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? שיגמר כבר!! -האם אתם ביישנים? לפעמים -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? כן!!!

עונה...

-האם אי פעם ירו עליכם? לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם?
לא -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? כן -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? כן -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? לא -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא -האם אתם אוהבים עברית? כן -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לעיתים -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? כן -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן
-האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא -האם אתם לא סובלים סיגריות? לא סובלת -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? אין לי כלב -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? חח אין לי לטאה -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? כן -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא -האם אתם שומעים קולות בראש? לא -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן -האם המון זועם אורב לכם? חח לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא -האם יש לכם ידע מבוזבז? כן -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא שידוע לי -האם אתם צבועים? לפעמים -האם אתם רוצים לכתוב? כן -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כן -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב?
לא -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא
-ופו סי קיו?(poocq) לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא - אוף אתם לא כיפיים... -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? כן -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא -האם אתם ביישנים? כן -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? כן

מסטולית

New member
גמאני רוצה ../images/Emo3.gif

-האם אי פעם ירו עליכם? לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא
-האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא... -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא, עדיין לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? לא -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? לא -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא -האם אתם אוהבים עברית? כן -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? כן -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן... לפעמים -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? מממ לא נראה לי.. -האם אתם לא סובלים סיגריות? לא -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? לא -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא ב-כ-ל פעם, אבל לפעמים כן
-האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? לא איכס אין לי כלב -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? לא
-האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא -האם אתם שומעים קולות בראש? כן! -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? בדר"כ כן -האם המון זועם אורב לכם? מקווה שלא... -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא -האם יש לכם ידע מבוזבז? כן -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? מה?! לא! -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא חחחח -האם אתם צבועים? לפעמים -האם אתם רוצים לכתוב? כן -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כן
-האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא... למרות שפעם היו לי מלא כאלה בחדר. -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? חחח לא -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? כן -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא.. -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא... מזה בכלל?! -ופו סי קיו?(poocq) לא... מה זה?! -אולי שירן סי קיו?(shirancq)לא!! - אוף אתם לא כיפיים... סליחה
-האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? חחחח כן.. לפעמים -האם אתם חייבים כרגע פיצה? ממש לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא -האם אתם ביישנים? לפעמים -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? האמת שקצת

קדימה ../images/Emo9.gif

-האם אי פעם ירו עליכם? לא
מקווה שגם לא בעתיד... -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא -האם אתם בלונדיניים? לא ממש . בעצם ממש לא
-האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? יאפ
-האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק?
את אחותי פעם . אבל לא נחשב . אז לא .. -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם?
יש שם עוד כמה צבעים . -האם הפילגש שלכם היא לטאה?
אין לי פילגש... והיא לא לטאה
-האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים?
לא נראה לי . נראה -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף?
יש על מה לדבר -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית?
כן -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית?
כן -האם יש לכם הפרעות ריכוז?
כן -האם יש לכם בעיה עם סקס?
נחיה ונראה -האם אתם אוהבים עברית? כן ואני גם אוהבת את אליעזר בן יהודה!!! הוא האליל שלי!!!
חמוד . -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין?
כן אוף זה כל כך מעצבן כל פעם שאני פותחת את ערוץ 24 אני צריכה לסבול את ה"זה לא בדיוק געגוע" הזה שלו שמשדרים שם כל שניה
אין לי בעיה איתו אבל די........ -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית?
כן אבל גם אנגלית וספרדית -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם?
כן. אומרים להם: "פוסטר?!" -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני?
לא כי אני לא כזאת -האם אתם לא סובלים סיגריות?
זה מגעיל -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? ברור שכן!!!! -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש?
לפעמים פרחות מפגרות מהשכבה שואלות את זה...
סתם להתלהב . רואים שבחיים שלהן לא נגעו בסיגריה
-האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי?
אין לי -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם?
בטח -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא כל הזמן...אבל לא אכפת לי לעזור
-האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא כרוני... -האם אתם שומעים קולות בראש? יאפ יאפ -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כ---ל הזמן
-האם המון זועם אורב לכם? לא מותק
-האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? אין לי גיטרה אהובה . -האם יש לכם ידע מבוזבז? אני חושבת שלכל אחד... -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? באמת??? יום אחד נלמד על זה בטוח . אלא אם כן זאת עוד המצאה של השאלון ההזוי הזה...
-האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? זה לא יפה
לא חושבת . -האם אתם צבועים? כל אחד קצת צבוע . אבל אני לא מאוד צבועה.. זאת אומרת, אם אני עצבנית אני לא אשחק אותה מתוקה וחייכנית... אין לי בעיה להראות את זה . -האם אתם רוצים לכתוב? סתם ככה? לא -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? יאפ -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? אני מתחבקת עם הכלב הענק שלי (בובה) -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? ממש לא . -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? יאפ יאפ -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? כן...תמיד. ככה בורחים מדברים
-האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא
אני לא מתעללת בילדים של אנשים זרים . ולא בילדים בכלל
-האם אתם נחשבים לנגע חברתי? תסבירו את עצמכם אולי אז אני אוכל לענות על זה
-האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? יש מצב... -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא
-האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? אממ... לא האופיינית . אבל היא עולה לי בראש סומטיימז . -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא -ופו סי קיו?(poocq)? לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq)? לא - אוף אתם לא כיפיים...אתה כן
-האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? חחח לא
חוץ מפעם אחת שהייתי חייבת . בעצם כמה פעמים .אולי התשובה היא כן ? -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לאלאלאלאא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? גסה? לא! -האם אתם ביישנים? לא -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? נלך לעשות עוד אחד עכשיו

figure

New member
גם אתה לא כיפי ><

-האם אי פעם ירו עליכם? לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא -האם אתם בלונדיניים? כן -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? כן -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? ברור. ביחד עם החייאת מתים. -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? לא -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? כן -האם יש לכם הפרעות ריכוז? כן -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא יודעת -האם אתם אוהבים עברית? לא ממש -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? כן -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן!!! -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? כן -האם אתם לא סובלים סיגריות? כן -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? כן :( -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? אין לי כלב... -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? כן! -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? כן -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? כן -האם אתם שומעים קולות בראש? כן! -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן -האם המון זועם אורב לכם? כן -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא -האם יש לכם ידע מבוזבז? כן -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? ברור. -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא ^_^ -האם אתם צבועים? מאוד -האם אתם רוצים לכתוב? כן -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? לא -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? כן! -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? אה-הא -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? מדי פעם. -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? כן -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? כן -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? כן -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא. מה זה? -ופו סי קיו?(poocq) לא. מה זה? -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא. מה זה? - אוף אתם לא כיפיים... גם אתה לא >< -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? מלפפונים חמוצים עם קטשופ. ומלפפונים רגילים עם תפוח. ^^' -האם אתם חייבים כרגע פיצה? כן! -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא. -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? מה פתאום. -האם אתם ביישנים? בתוך תוכי. -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? אכן.

figure

New member
זה הציון הכי גבוה עד עכשיו

מגניב :p למרות שאני חושבת שזה לא כזה טוב. oh well. ועוד אחד לרשימה של אנשים שקראו לי מוזרים\תמהונים\אמרו לי שאני צריכה טיפול. שיט, אתה כבר ה11 מאז יום ראשון!!! --' נו באמת. ציפיתי ממך ליותר...

Tears from the moon falling down..

-האם אי פעם ירו עליכם? יאפ. -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא. -האם אתם בלונדיניים? לא. -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? גם לאופי וגם לצבע השיער. -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? יש מצב. -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? בערך. יש לי רק שחור. -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא. -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא. -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא. -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? כן. -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? כן. -האם יש לכם הפרעות ריכוז? כן. -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא. -האם אתם אוהבים עברית? מאוד. -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? כן. -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? הם מתחלקים בדיוק 500-500. -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן. -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? כן. -האם אתם לא סובלים סיגריות? כן. -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? אין לי בעיה עם חלק מהקלים. -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לפעמים. -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? חח כן. -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? לא, אבל התוכי כן. P: -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא. -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? ... -האם אתם שומעים קולות בראש? סכיזופרניה? נה. -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן. -האם המון זועם אורב לכם? לא. -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא. -האם יש לכם ידע מבוזבז? כם. -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? יא. מגניב. -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? מקווה שלא. :| -האם אתם צבועים? לא. -האם אתם רוצים לכתוב? אני כותבת. -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כן. -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? כן. -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? חח זה חמוד. -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? כן. P: -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? יאפ. -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? כן
.למרות שזה היה בדיוק ההפך. כוסאמם. :| -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? מקווה שלא. :| -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? כן. -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא. -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? בחלק מבמקרים. -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? נה. -ופו סי קיו?(poocq) נה. -אולי שירן סי קיו?(shirancq) נה. - אוף אתם לא כיפיים...יאאפ. -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? לא. -האם אתם חייבים כרגע פיצה? כן. -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? אני בת. P: -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא לומדת. -האם אתם ביישנים? כן. :|| -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא.

למעלה