האם אתם אני?

AndreaCorr ©

New member
~~~>

-האם אי פעם ירו עליכם? לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? לא -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? כן -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא משהו מאובחן -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא -האם אתם אוהבים עברית? כן -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לפעמים -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? כן -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? כן -האם אתם לא סובלים סיגריות? לא -האם אתם מתנגדים מאד לסמים?לא -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש?זה קורה הרבה -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי?אין לי כלב -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם?גם לטאה אין לי -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן?לא -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני?לא -האם אתם שומעים קולות בראש?כן -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש?כן -האם המון זועם אורב לכם?לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון?לא -האם יש לכם ידע מבוזבז?כן -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות?לא -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם?לא -האם אתם צבועים?לא -האם אתם רוצים לכתוב?כן -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים?לא -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה?כן -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר?לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב?כן -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח?לא -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם?לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי?לא -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? כן -האם נעליכם ממולאות פלדה?לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"?לפעמים -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)?לא -ופו סי קיו?(poocq)לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq)לא - אוף אתם לא כיפיים... אמת. -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? כן -האם אתם חייבים כרגע פיצה?לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י?לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם?לא -האם אתם ביישנים?כן -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה?לא

Eden McFadden

New member
אפשר גם לנסות?

-האם אי פעם ירו עליכם? לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? כן -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? כן -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? כן -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? לא -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא -האם אתם אוהבים עברית? לא ממש -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא -האם אתם לא סובלים סיגריות? לא -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? לא -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? לא -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? כן -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא -האם אתם שומעים קולות בראש? לפעמים -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן, תמיד! -האם המון זועם אורב לכם? לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא -האם יש לכם ידע מבוזבז? לא -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא -האם אתם צבועים? לא נראה לי... -האם אתם רוצים לכתוב? כן -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? לא -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? כן! -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לפעמים -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? כן -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא -ופו סי קיו?(poocq) לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא - אוף אתם לא כיפיים... אוקיי........ -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? לא -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא, כי אכלתי 2 משולשי פיצה לפני שעתיים בערך -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? אמ... לא... -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא -האם אתם ביישנים? כןןןןןןןןןןן מאוד! -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא ממש, כי משעמם לי

ל א ק י

New member
ליל"ט../images/Emo29.gif

-האם אי פעם ירו עליכם? לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? לא -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? לא -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא -האם אתם אוהבים עברית? כן -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? כן -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? כן -האם אתם לא סובלים סיגריות? כן -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לפעמים.. -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? כן :X -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? אין -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לפעמים -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא -האם אתם שומעים קולות בראש? כן -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן -האם המון זועם אורב לכם? לא שידוע לי -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? אין -האם יש לכם ידע מבוזבז? כן -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? חלקם -האם אתם צבועים? לא -האם אתם רוצים לכתוב? לא -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? לא -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? כן -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? בקרוב -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לפעמים -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? כן -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? מה זה? -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? כן -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא -ופו סי קיו?(poocq) לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא - אוף אתם לא כיפיים... אני יודעת
-האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? כן -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא -האם אתם ביישנים? כן -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא

lolly1

New member
עד שיתחיל SFU ../images/Emo3.gif

-האם אי פעם ירו עליכם? לא o_O -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? o_O -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? אממ לא שזכור לי -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? אוקיי -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? קצת
-האם יש לכם הפרעות ריכוז?לפעמים -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא -האם אתם אוהבים עברית? לא ממש -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא ממש -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא הרוב.. אבל שומעת
-האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? אהא -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא -האם אתם לא סובלים סיגריות? כן
-האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? לפעמים -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? אין לי לטאה :| לטאות מפחידות אותי
-האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לפעמים -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? אהא -האם אתם שומעים קולות בראש? לפעמים -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן -האם המון זועם אורב לכם? לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? הא? -האם יש לכם ידע מבוזבז? בטח
-האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא -האם אתם צבועים? לא -האם אתם רוצים לכתוב? לא -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כן ^^ -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? אממ כן אבל הייתי חזקה וזרקתי הכל
-האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? כן *Grins* -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא o_O -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? אהא -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לפעמים -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא -ופו סי קיו?(poocq) לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא - אוף אתם לא כיפיים... לא נכון
-האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? אולי -האם אתם חייבים כרגע פיצה? אני לא אסרב -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? כן -האם אתם ביישנים? כן -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא

דנטל

New member
ישששששששששש האם אתם אני?

האם אי פעם ירו עליכם? לא האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא האם אתם בלונדיניים? לא האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? לא האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? כן האם יש לכם הפרעות ריכוז? כן האם יש לכם בעיה עם סקס? לא האם אתם אוהבים עברית? כן האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן האם קראו לכם יותר מ- 5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? השבוע רק התחיל האם אתם לא סובלים סיגריות? לא האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא כל פעם האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? יש לי חתולים האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? לא האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא האם אתם שומעים קולות בראש? לא האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? לא כל הזמן האם המון זועם אורב לכם? לא האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא האם יש לכם ידע מבוזבז? כן האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא האם אתם צבועים? לא האם אתם רוצים לכתוב? לא האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כן האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? כן האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא, אבל זה DIY מושלם האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? כמעט האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא האם נעליכם ממולאות פלדה? לא האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא: "איפה טעיתי"? לא האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא ופו סי קיו?(poocq) לא, רק פוסי אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא אוף אתם לא כיפיים... אני כן האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? נדיר האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא אני סובלת מ- OD האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? כן האם אתם ביישנים? קצת האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא

JamicaniT

New member
../images/Emo9.gif

-האם אי פעם ירו עליכם? לא. -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? חח לא. -האם אתם בלונדיניים? לא. -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? גם. -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא. -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא. -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא. -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא. -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא ממש. -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? הא ? ברור. -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? קצת. -האם יש לכם הפרעות ריכוז? תמיד. -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא. -האם אתם אוהבים עברית? כה. -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? כשיוצא. -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? חלקם. -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? נגיד. -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? חח לא. -האם אתם לא סובלים סיגריות? כן. -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? אפשר להגיד. -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? בערך. -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? אם היה לי כלב .. -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? לא חושבת. -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא כל הזמן. -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? חלילה. -האם אתם שומעים קולות בראש? איזה קולות ? -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? לפעמים. -האם המון זועם אורב לכם? ממש. -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא. -האם יש לכם ידע מבוזבז? קצת. -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא. -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא. -האם אתם צבועים? לא. -האם אתם רוצים לכתוב? לפעמים. -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? לא ממש. -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? חח לא. -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? כה :) -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? לא. -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא. -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? חחחח רק זה חסר לי. -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? נגע ? -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לפעמים. -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא. -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא. -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא. מה זה ? -ופו סי קיו?(poocq)? לא. -אולי שירן סי קיו?(shirancq)? לא. - אוף אתם לא כיפיים... מה אתה אומר .. -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? חח לא. לא תמיד. -האם אתם חייבים כרגע פיצה? בא לי . -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא. -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? כה. -האם אתם ביישנים? תלוי. -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא, נחמד. אבל נגמר :)

../images/Emo58.gif../images/Emo8.gif../images/Emo26.gif

האם אי פעם ירו עליכם? לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? כמעט -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? שזה..? -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? כן -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? לא -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא -האם אתם אוהבים עברית? לא מפריע לי -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? כן -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא -האם אתם לא סובלים סיגריות? לא -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? לא -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? לא -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? כן -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא -האם אתם שומעים קולות בראש? לא -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן -האם המון זועם אורב לכם? לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא -האם יש לכם ידע מבוזבז? בערך -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא -האם אתם צבועים? לא -האם אתם רוצים לכתוב? כן -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כן -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? לא -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא -ופו סי קיו?(poocq) לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא - אוף אתם לא כיפיים... -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? לא -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא -האם אתם ביישנים? לא -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? כן

למעלה