עד שיתחיל SFU ../images/Emo3.gif
-האם אי פעם ירו עליכם? לא

-האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם?

-האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? אממ לא שזכור לי -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? אוקיי -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? קצת
-האם יש לכם הפרעות ריכוז?לפעמים -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא -האם אתם אוהבים עברית? לא ממש -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא ממש -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא הרוב.. אבל שומעת
-האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? אהא -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא -האם אתם לא סובלים סיגריות? כן
-האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? לפעמים -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? אין לי לטאה :| לטאות מפחידות אותי
-האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לפעמים -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? אהא -האם אתם שומעים קולות בראש? לפעמים -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן -האם המון זועם אורב לכם? לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? הא? -האם יש לכם ידע מבוזבז? בטח
-האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא -האם אתם צבועים? לא -האם אתם רוצים לכתוב? לא -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כן ^^ -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? אממ כן אבל הייתי חזקה וזרקתי הכל
-האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? כן *Grins* -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא

-האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? אהא -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לפעמים -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא -ופו סי קיו?(poocq) לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא - אוף אתם לא כיפיים... לא נכון
-האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? אולי -האם אתם חייבים כרגע פיצה? אני לא אסרב -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? כן -האם אתם ביישנים? כן -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא