האם אתם אני?

adamsplit

New member
האם אתם אני?

-האם אי פעם ירו עליכם? -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? -האם אתם בלונדיניים? -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? -האם הפילגש שלכם היא לטאה? -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? -האם יש לכם הפרעות ריכוז? -האם יש לכם בעיה עם סקס? -האם אתם אוהבים עברית? -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? -האם אתם לא סובלים סיגריות? -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? -האם אתם שומעים קולות בראש? -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? -האם המון זועם אורב לכם? -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? -האם יש לכם ידע מבוזבז? -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? -האם אתם צבועים? -האם אתם רוצים לכתוב? -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? -האם נעליכם ממולאות פלדה? -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? -ופו סי קיו?(poocq) -אולי שירן סי קיו?(shirancq) - אוף אתם לא כיפיים... -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? -האם אתם חייבים כרגע פיצה? -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? -האם אתם ביישנים? -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה?

chompi2

New member
אויקי

-האם אי פעם ירו עליכם? *לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? * לא... -האם אתם בלונדיניים? חחלא>< -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? נה... -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? איזה בן זוג?=/ -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא.. -האם הפילגש שלכם היא לטאה? חחחחחח *נופ -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? *נופ -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? *הא? -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? *נופ -האם יש לכם הפרעות ריכוז? *נופ -האם יש לכם בעיה עם סקס? *אממ בהתחשב בעובדה שלא עשיתי לא.. -האם אתם אוהבים עברית? *לא -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? *קצת -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? *נופ -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? *יאפ:S -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? *יאפ -האם אתם לא סובלים סיגריות? *אממ בערך -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? *יאפ -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? *נופפ>< -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? *אין יותר כלבה=/ -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? *?!?!?! -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? *לא למען האמת -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? *דכאון מה?:S העילגות -האם אתם שומעים קולות בראש? *לא -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? *יאפ -האם המון זועם אורב לכם? *נופ -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? * ?!!?! -האם יש לכם ידע מבוזבז? * נופ אי דונט טינק סו.. -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? ?!?!?! -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? *נופ -האם אתם צבועים? *נופ+_+ -האם אתם רוצים לכתוב? יאפ -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? *יאפפפ[: תולי -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? *יאפ -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? *חחחח שור -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? * וריד?!?! -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? *לא.. כי אני עייפה^_^ -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? *נופ... -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? * הא? -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? * לא.. -האם נעליכם ממולאות פלדה? * נופ -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? *נופ -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? *??? -ופו סי קיו?(poocq) *אממ השם שלי באיסיקיו זה ?LADY POOH זה נחשב?P: -אולי שירן סי קיו?(shirancq) נההההה - אוף אתם לא כיפיים... *תודה -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? *חחח יאפP: -האם אתם חייבים כרגע פיצה? * נופ.....אי הייט -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? *נהה...... -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? *אה הא -האם אתם ביישנים? *בערך.. פעם הייתי יותר>< -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? *נהה

Atza

New member
וואי אדיייר../images/Emo6.gif

-האם אי פעם ירו עליכם?--- בנתיים לא .....
-האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם?- לא .
-האם אתם בלונדיניים? שיער חום נחשב בלונדיני ? אם כן אז כן. -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן זה בדיוק מה שחשבתי . למה זה לא היה ? -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא .....................
-האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם?מפתאום . -האם הפילגש שלכם היא לטאה? יאפ. בטח . זה מאוד נורמלי שלבנאדם יהיו יחסים עם חרדון איגואנה או מה שלא יהיה , מאוד נורמלי .. בגלל זה לי יש מאהב חרדון. -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? רק אני ... -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? כן -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? אקסקיוז מי ? נניח שכן
אני בכלל יצור מופרע נפשית -האם יש לכם הפרעות ריכוז? כן . -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא הייתה לי הזדמנות לבדוק .. -האם אתם אוהבים עברית? כן -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? כשאין ברירה -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? כן -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן .. -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? ברור..רק היום איזה 5 פעמים -האם אתם לא סובלים סיגריות? בהחלט -האם אתם מתנגדים מאד לסמים?מאד מאד -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? בהחלט כן -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? כן היא עשתה יד אחת עם הדרקון שלי נגדי...
-האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? כן ..! -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? ממש לא -האם אתם שומעים קולות בראש?לא ... למה אתם כן ?.... -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן
תמיד -האם המון זועם אורב לכם? לא נו מה אני ? סהכ ילדה עזבו אותי הפכתם אותי למשוגעת עם לטאה אוייבת והמון זועם וכלב שהוא עכבר.. -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? הגיטרה האהובה עלי לא קימת -האם יש לכם ידע מבוזבז?יאפ -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא וזה לא מעניין אותי -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא .... -האם אתם צבועים? לא . -האם אתם רוצים לכתוב? לכתוב......?
-האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? עד גבול מסויים
שלא כל חפץ יהיה גוש פרווה דוחה
רק בעח
-האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא . -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? כן -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? ברור -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? כן -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? ל-מה ?!
-האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא.. -האם נעליכם ממולאות פלדה?פה ושם
-האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? כנל ..אבל..לצורך העניין ..לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? היה -ופו סי קיו?(poocq)היה -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא - אוף אתם לא כיפיים...- לא נהנה? הדדי .... מה זה השאלון הזה ?!
-האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? יאפפפ -האם אתם חייבים כרגע פיצה? איכס לא בא לי אני לא רעבה -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? קצת ... אני אגלח מחר -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא ... אבל גם ככה לא הבנתי ת'שאלה . כמו את שאר השאלות. -האם אתם ביישנים? כן. מה הקשר ? -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? בהחלט כן.. יאי נגמר

EROTOMANIA

New member
יאיי שאלון ../images/Emo21.gif

-האם אי פעם ירו עליכם? לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? לא -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא o_O -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף?לא -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? כן -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? כן, לעיסת מסטיקים וגניבה מחנויות
-האם יש לכם הפרעות ריכוז? לפעמים -האם יש לכם בעיה עם סקס? ממש לא -האם אתם אוהבים עברית? כן -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא -האם אתם לא סובלים סיגריות? שונאת סיגריות -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? אף פעם לא שאלו אותי את זה -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? הלוואי שהיה לי כלב -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? אין לי לטאה -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? כן -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא -האם אתם שומעים קולות בראש? כן -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? כן -האם המון זועם אורב לכם? כן -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא -האם יש לכם ידע מבוזבז? כן -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? אממ בטח -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא -האם אתם צבועים? כמו כולם -האם אתם רוצים לכתוב? כן -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כןןן
-האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? חחחחחח לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? לא -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? ממש לא -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)?
-ופו סי קיו?(poocq) ? -אולי שירן סי קיו?(shirancq) ? - אוף אתם לא כיפיים... אני יודעת -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? לא -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? כן -האם אתם ביישנים? לפעמים -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? כן

dead me

New member
או או או אני עונה אני עונה!!!

-האם אי פעם ירו עליכם? הממ..עדיין לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? ממש לא -האם אתם בלונדיניים? לא , אבל אם תרצה אני יכולה לצבוע :) -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? ... -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא אבל אני מכירה מישהו שכן , זה נחשב? -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? אין לי לבן בארון :/ -האם הפילגש שלכם היא לטאה? נו ברור..שלא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? כן , בערך -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית?לא -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית?כה -האם יש לכם הפרעות ריכוז?אולי -האם יש לכם בעיה עם סקס?כן ! חבר שלי לא נותן לי :( -האם אתם אוהבים עברית?כה -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין?ברור שכן -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית?כן -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? תמיד -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני?ההורים שלי נחשבים? -האם אתם לא סובלים סיגריות?לי אין בעיה עם זה -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? לא ממש -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? כן -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? אין לי כלב -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? לא -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? הממ..לא תמיד :/ -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני?לא נראה לי.. -האם אתם שומעים קולות בראש? כן -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש?כן+צילצולים של פלאפון -האם המון זועם אורב לכם?לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון?לא -האם יש לכם ידע מבוזבז? ממש לא -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? ממ..הא?? -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? כן..כל פעם שאני בהרצליה עם חבר שלי :) -האם אתם צבועים?לא -האם אתם רוצים לכתוב? -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים?כןןןןן -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? שאין ברירה אז אין ברירה :/ -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? ברור!יש לי מיליונים בבית (שיט הפלתי את עצמי) -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? נראה לי שכן.. -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? חחח אני יתעלם מהשאלה! -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם?ברור -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? כן -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)?כן! -ופו סי קיו?(poocq)?כן! -אולי שירן סי קיו?(shirancq) ? לצערי כן.. - אוף אתם לא כיפיים... תודה יקירי :) -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל?כן -האם אתם חייבים כרגע פיצה? ברור -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא, אבל אני יכולה לנסות להאריך בשבילך! -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא אחרי 4 שנים שלמדתי את זה. -האם אתם ביישנים? כן -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? זה לא נחשב לארוך בכלל!!!

mic22

New member
עונה..........

-האם אי פעם ירו עליכם? חחח לא שזכור לי
-האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? חחחח לא -האם אתם בלונדיניים? לא.. -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן
-האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא.......... -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא.. -האם הפילגש שלכם היא לטאה? חחח מה נסגר עם השאלון? -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא.. -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא כלכך..
-האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? לא............ -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? לא :| -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא -האם אתם אוהבים עברית? לא במיוחד........ סתם שפה... -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא יודעת. אני שומעת גם וגם -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? תמיד יש את אלה שרוצים פוסטר
-האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? חחח לא אבל אני יודעת שקראתי לנצ פריק 5 פעמים היום
-האם אתם לא סובלים סיגריות? אכן. -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כנל -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא.... -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? אין לי כלב.. -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? חח לא -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא כ-ל הזמן.. מדי פע
-האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא.. -האם אתם שומעים קולות בראש? לא :| -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? לא תמיד אבל הרבה.. -האם המון זועם אורב לכם? מה? :S -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? כנל :| -האם יש לכם ידע מבוזבז? לא במיוחד -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא... -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? חחחחחחח לא -האם אתם צבועים? לא....... -האם אתם רוצים לכתוב? לכתוב מה? -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? איכס לא .. לא פרווה אמיתית לפחות -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? כן
-האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? חחחח לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? :| לא -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? כן לפעמים -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא
-האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא... -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא -האם נעליכם ממולאות פלדה? חחחחח איזה שאלון
-האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא ממש -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? את הסקין?.. היה לי פעם אבל כבר לא -ופו סי קיו?(poocq) לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא :S - אוף אתם לא כיפיים... -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל?כן
-האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא............. -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם?
-האם אתם ביישנים? כן.. -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? קצת

NiKi†a

New member
../images/Emo42.gifMe!

-האם אי פעם ירו עליכם? לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא... -האם אתם בלונדיניים? אומרים לי שכן, אבל אני לא. -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן..חחחחחח -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא.. -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא.. -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? הא? -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? משתגיד\י... -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? מה? -האם יש לכם הפרעות ריכוז? רק כשיש רעש ממש חזק [לא מוזיקה או משהו] -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא ניסיתי. -האם אתם אוהבים עברית? כן -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לא -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא -האם אתם לא סובלים סיגריות? כן..לא..מה אני אמורה לענות על זה? -אני לא סובלת סיגריות- -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לפעמים -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? לא, אבל אחרי שהוא מחרבן הוא גם מכסה
-האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? איזו לטאה? -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא כל הזמן. -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא -האם אתם שומעים קולות בראש? לא -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? בד"כ
-האם המון זועם אורב לכם? לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא..מה הקשר? -האם יש לכם ידע מבוזבז? אולי -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? כןןןןןןןן.....מחר מבחן בביולוגיה. -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא -האם אתם צבועים? ממש לא -האם אתם רוצים לכתוב? בינתיים לא -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כןןןן -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לא -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? כן XD -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לפעמים -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? מה? לא -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא יודעת, לא רוצה לדעת, לא רוצה שיקרה. -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא............... [.............] -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? לא -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא....רק אייסיקיו. -ופו סי קיו?(poocq) לא....רק אייסיקיו. -אולי שירן סי קיו?(shirancq) חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן כןןןןןןןן! אני שירן! [לא....רק אייסיקיו] - אוף אתם לא כיפיים... תסבלי בשקט. -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? לא -האם אתם חייבים כרגע פיצה? כרגע? ממש לא, אני עומדת להקיא. -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא -האם אתם ביישנים? קצת -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? לא אה נגמר? אבל אמרתי לא

jaqui

New member
אהא

האם אי פעם ירו עליכם? לא -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא -האם אתם בלונדיניים? לא -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? כן -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? לא יודעת.. -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? לא יודעת -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? לא -האם יש לכם הפרעות ריכוז? לא -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא -האם אתם אוהבים עברית? הן הן -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? לפעמים -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? לא -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? כן -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא -האם אתם לא סובלים סיגריות? כן -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? כן -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? לא -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? לא -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? לא -האם אתם שומעים קולות בראש? לא -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? לפעמים -האם המון זועם אורב לכם? לא -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לא -האם יש לכם ידע מבוזבז? לא -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא -האם אתם צבועים? לא -האם אתם רוצים לכתוב? לא -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? כןןן -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? לפעמים יוצא ככה -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? לע -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? לא -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לא -האם נעליכם ממולאות פלדה? לא -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? כן -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא -ופו סי קיו?(poocq) לא -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא - אוף אתם לא כיפיים... -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? לאאא -האם אתם חייבים כרגע פיצה? לא -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? לא -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? כן -האם אתם ביישנים? כן -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? בערך

krush kontaker

New member
והנה אני....

חדשה פה, שאלון ראשון, מקווה לא להתייאש מהאורך. -האם אי פעם ירו עליכם? לא, אבל שמו אחד מול הפרצוף שלי.... -האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם? לא.... -האם אתם בלונדיניים? כן,קצת. -האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם? לא ידעתי למה משתי המשמעויות להתייחס. -האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק? לא, אבל את רוב האנשים אני מחלקת בראש לפי דימיון לירקות או לחיות. -האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם? לא היחידים, אבל בהחלט השולטים. -האם הפילגש שלכם היא לטאה? לא. -האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים? לא, וזה גם לא מטרה שאני שמה לנגד עיניי. -האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? במידה מסויימת. -האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? כן.רוב הזמן. -האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית? לא משהו מיוחד.... -האם יש לכם הפרעות ריכוז? קצת. לא משהו שהלכתי לאבחן. -האם יש לכם בעיה עם סקס? לא משהו שקור ישירות לסקס אבל כן. -האם אתם אוהבים עברית? מאוד. -האם אתם שומעים את אריק אינשטיין? אם יוצא לי לשמוע ברדיו- אני בדרך כלל לא מעבירה, אבל לא באופן מיוחד. -האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית? בערך. נראה לי חצי -חצי. -האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם? לפעמים. -האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני? לא. משוגעת נחשב? -האם אתם לא סובלים סיגריות? אכן כן. -האם אתם מתנגדים מאד לסמים? מתנגדתכן. לא מאוד. -האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש? לא. -האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי? אני מפחדת מכלבים.אין לי כלב. -האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם? אני מפחדת מלטאות. אין לי לטאה. -האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן? לא, אבל אם מישהו צריך אני כמעט תמיד באה.אפילו אם זה מישהו שאני לא סובלת בדרך כלל. -האם אתם סובלים מדיכאון כרוני? כן. לא משהו שהלכתי לאבחן. -האם אתם שומעים קולות בראש? לפעמים..... בעיקר כשאני מדברת עם עצמי..... -האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש? לא כל הזמן, אבל לפעמים נתפס שיר שאני אוהבת או שונאת במיוחד ומתנגן כל הזמן. -האם המון זועם אורב לכם? מקווה מאוד שלא. -האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון? לצערי אין לי גיטרה. -האם יש לכם ידע מבוזבז? כן........ -האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות? לא. -האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם? לא. -האם אתם צבועים? אני שונאת אנשים צבועים. משתדלת בכל כוחי לא להיות אחת כזאת. -האם אתם רוצים לכתוב? כן, אני מנסה כל הזמן וגונזת. -האם אתם אוהבים דברים פרוותיים? רק כשאני מרגישה לבד. -האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה? אני ישנה בלי כרית.... -האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר? לא. -האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב? לא, אבל מתחילים להתעורר אצלי סימני התמכרות. -האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח? כן. -האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם? לא אנשים זרים, אבל כן....... ביסודי...... -האם אתם נחשבים לנגע חברתי? לא. -האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם? לפעמים יש לי הרגשה בדברים רעים שעומדים לקרות לי. מקווה תמיד שאתבדה. -האם נעליכם ממולאות פלדה? חחח....לא. -האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"? גם. -האם יש לכם מו סי קיו(moocq)? לא. -ופו סי קיו?(poocq) לא. -אולי שירן סי קיו?(shirancq) לא. - אוף אתם לא כיפיים... יש לי אייסיקיו. -האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל? לא הבנתי מה הכוונה, אבל אני מאוד אוהבת לערבב טעמים שאנשים אחרים חושבים שזה מגעיל. -האם אתם חייבים כרגע פיצה? עכשיו כששאלת, ממש בא לי.... -האם יש לכם זקן ג'ינג'י? אין לי זקן.... -האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם? לא. -האם אתם ביישנים? כן. קצת. -האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה? מאוד. אני יוצאת פה מוזרה בטירוף.

adamsplit

New member
44% אני

ברוכה הבאה לפורום מסכנה איזה שאלון ישר על ההתחלה....

adamsplit

New member
האמת שיש פה עוד אחת

שהצליחה להגיע בדיוק לאותה תוצאה אבל כשאני עשיתי את המבחן הזה יצא לי מאה אחוז זה נחשב?

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif

-האם אי פעם ירו עליכם?
-האם הזכרונות שלכם כוללים חוויות שחייה מהרחם?
-האם אתם בלונדיניים?
-האם אתם חשבתם שבשאלה האחרונה התכוונתי לצבע השיער שלכם?
-האם כיניתם את בן\בת הזוג בשם של ירק?
-האם שחור ולבן הם הצבעים היחידים בארון שלכם?
-האם הפילגש שלכם היא לטאה?
-האם שלום עולמי נראה לכם כמטרה שאתם יכולים להגשים?
-האם אתם מאמינים בטוהר הגוף? מה
-האם אתם מאמינים בחוזק הנפש האנושית? מה
-האם יש לכם הפרעה טורדנית כפייתית?
-האם יש לכם הפרעות ריכוז?
-האם יש לכם בעיה עם סקס?
-האם אתם אוהבים עברית?
-האם אתם שומעים את אריק אינשטיין?
-האם רוב השירים שאתם שומעים הם בעברית?
-האם אתם מוצאים אנשים זרים מסתכלים עליכם?
-האם קראו לכם יותר מ5 פעמים השבוע פריק\מוזר\תמהוני?
-האם אתם לא סובלים סיגריות?
-האם אתם מתנגדים מאד לסמים?
-האם כל פעם שאתם הולכים ברחוב שואלים אם יש לכם אש?
-האם הכלב שלכם מתנהג כמו עכבר חתולי פרוותי?
-האם הלטאה שלכם קשרה קשר נגדכם?
-האם אתם רוצים לעזור לאנשים כל הזמן?
-האם אתם סובלים מדיכאון כרוני?
-האם אתם שומעים קולות בראש?
-האם כל הזמן מתנגנים לכם שירים בראש?
-האם המון זועם אורב לכם?
-האם הגיטרה האהובה שלכם בידי אותו המון?
-האם יש לכם ידע מבוזבז?
-האם אתם יודעים את ההתקדמות האחרונה בהפרדת גנים בעזרת אלקטרודות?
-האם אנשים חוצים את הכביש לצד השני כשהם רואים אתכם?
-האם אתם צבועים?
קצת -האם אתם רוצים לכתוב?
-האם אתם אוהבים דברים פרוותיים?
-האם אתם נוהגים להתחבק עם כרית בלילה?
-האם לדעתכם הפתעות קינדר זה הקישוט המושלם לחדר?
-האם הוריד שלכם מחובר לספק הכוח של המחשב?
-האם אתם הולכים לישון כדי לשפר את המצב רוח?
-האם אי פעם אנשים זרים האשימו אתכם בהתעללות בילדיהם?
-האם אתם נחשבים לנגע חברתי?
-האם אתם יודעים באופן מוחלט שמשהו רע מאד עוד יפול עליכם?
-האם נעליכם ממולאות פלדה?
-האם השאלה האופיינית שעולה לכם בראש היא:"איפה טעיתי"?
-האם יש לכם מו סי קיו(moocq)?
-ופו סי קיו?(poocq)
-אולי שירן סי קיו?(shirancq)
- אוף אתם לא כיפיים...
-האם אתם אוכלים דברים שאנשים אחרים לא בהכרח מגדירים כשילוב של אוכל?
-האם אתם חייבים כרגע פיצה?
-האם יש לכם זקן ג'ינג'י?
-האם אלקטרוניקה היא לא מילה גסה בשבילכם?
קצת -האם אתם ביישנים?
-האם נמאס לכם מאורך השאלון הזה?

למעלה