האם אתה זוכר?

Just לובלו

New member
האם אתה זוכר?

ואיך לא הזהרת שאין דרך חזרה? איך לא צפית מראש שאני אפול והנפילה לא תהיה רכה? האם ידעת שבגללך אני לא יכולה לתת לאיש להתקרב לאמיתי שבי? שהכל משחק? "גיבורה" גדולה שמעמידה פני חזקה. לפעמים צוחקת בליבי על איך שהחברות אדומות מקינאה על סיפורי הסקס שלי. על מה יש להן לקנא? איך אני מנסה להפוך את אורגזמות הגוף לאורגזמות הנפש? ולמה זה כ"כ מפחיד להיות לבד? לתת לעצמי את הזמן להנות מהדברים האחרים? מהריקוד, מהעבודה? האם אתה זוכר איך חיבקתי? בטח חזק מידי. איך נתליתי על ביטחון מזוייף ובכל זאת, עזבת? "אין לי עוד מקום לקחת, אזלו הכוחות לכאוב", שרה מאיה אברהם. מקשיבה למילים וכל מילה נועצת סכין בלב הפתוח. ניסיתי, לפעמים גם בלי מילים, רציתי לראות סימנים במקומות בהן הכוונה האמיתית הייתה כתובה על הקיר - צבועה בדם. לעשות סקס, יודעת. מה זה לעשות אהבה? חושבת לעצמי, "חוויות חדשות צריכה", את החסר הזה - המין ימלא בך. תזדייני, תחגגי, תתפרעי. מחכה לאמיתי. שכחת. אתה עוד זוכר? ואחרות תמיד כיכבו ברקע. מצאת לך למי להביא "אחרות". ידעתי תמיד שאיתי הכי סוער לך, מרגש, חדש. ידעת שאין דבר אחד שלא אעשה בשבילך. ניצלת. עד הסוף את החבל הדק, משכת ומשכת. בעיניים בורקות מדמעות, רוצה שתשחרר. ואולי אני זו שצריכה להשתחרר ממך. לתת לך ללכת. "זמן מרפא הכל", מי שאמר בוודאי יודע. ואולי? אולי? סופסוף אבין שאתה באמת לא שווה אותי?

nasooyy

New member
אנושי, נוגע...

...פוצע ופותח (את העיניים...)
(-;

אייבורי

New member
פעם ראשונה

שנהנתי לקרוא אותך. בלי זיקוקי דינור של סיפורי סקס משמימים, בלי תאורים מפהקים של זין זקור וגמירה נוספת. פעם ראשונה שנראה שיש בן אדם בתוך הכתיבה.

אייבורי

New member
אין כוונה להעליב

הכוונה הייתה שמורגשת המסכה ואני אישית אוהב לראות אנשים בלי ערפל.

Just לובלו

New member
הגזמת. נעלבתי? ../images/Emo13.gif

אני אוהבת להעמיד דברים על דיוקם. מסכות זה לא אני. ובזה נגמר הדיון. שבוע טוב.

יש שני צדדים ואף יותר....

בכל אחד מאיתנו. אז אולי הגיע הזמן שתשחררי את לובלו המעניינת והחכמה ושימי את לובלו המינית בפינה כמו שאת עושה עם חברה טובה...? את תראי שתקבלי את האהבה הטהורה. השחרור - רק עלינו האחריות לעשות אותו. אוהבת תמיד!

שולח לך חיבוק גדול

ומאחל לך שתמצאי מישהו שיאהב אותך ורק אותך, מישהו שראוי לך!

בייסיק 1

New member
../images/Emo23.gif יפתי ../images/Emo204.gif../images/Emo25.gif

כמה אמיתי את כותבת... כמה כאב יש פה... וכמה תקווה!!! אל תחפשי איפה שלא צריך... את פרפר אמיתי.... הפרח יבוא לבד (ואם מבטים יכלו לדבר
...) מטורפת עלייך.

זה לא הוא, זו את!! (בהמון אהבה) ../images/Emo201.gif

אל תאשימי אותו, הוא גם בוודאי לא ידע, שאין דרך חזרה הוא לא יכול לצפות דבר, לא את האושר, לא את הנפילה, זה משא כבד מידי להפיל עליו את האשמה את לא יכולה לתת לאיש להתקרב לאמיתי שבך לא בגללו, לא בגלל מישהו אחר, אלא בגלל הסבך את יודעת את רוב התשובות וגם אם הן חסרות זה רק פאזל, כשתשלימי אותו תדעי רבות אל תאשימי אותו זה לא הוא, זו את, שרק כל הזמן מותחת את החבל הדק כל הזמן רוצה לבדוק, כמה את יכולה וכשאת מגלה שגם לך יש כוחות מוגבלים את מאשימה אותו ואת ההוא וממציאה תירוצים את לא צריכה להשתחרר ממנו, הוא רק אחד מיני רבים את צריכה למצא ולהבין את עצמך בכל סבך החיים ואולי, אולי סוף סוף תביני, שאת לא תמיד יודעת את כל התשובות שמותר לך לנסות, לחוות, לטעות ושאת בת מזל הרבה מאחרות שפוחדות לגעת, לנסות, פוחדות מהפגיעות ואל תנסי למנוע את הכאב כי אז תפחדי לנסות, אל תנסי להגן על הלב, יש לו רפידות תנסי רק דבר אחד, תלמדי מהנסיון שלך בלבד אם היה משהו/מישהו, שגרם לך לכל כך הרבה כאב אל תתני לו להיכנס, גם אם הוא מאוד יתעקש, כי מתוקה שלי, הזמן אולי מרפא הכל, אבל לפעמים הגוף לומד להסתגל גם למחלות הקשות מכל ואז הנפש לומדת להתמכר לכאב (כשאוזלים לה הכוחות לכאוב) ואז כבר אין הבדל בין אורגזמת הגוף ואורגזמת הנפש כי שתיהן הופכות לתרופה אחת, לקוקטייל למחלה סופנית שרק מדחיק את הכאב, רק מרגיע לפרקים אבל עמוק, עמוק בפנים, הכל נרקב ובחוץ זו רק העמדת פנים. קטונתי מלתת תשובות ועצות, אבל מנסיון החיים אני יודעת, שאני ואת וכל אחת אחרת תהיה תמיד במקום, בו היא בוחרת!! אוהבת אותך

למעלה