האם אשתי בוגדת בי ???

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מספיק? כי אם צריך אני ממשיכה

dandandan4

New member
ככה ניראים הטילים הסובייטים (עם שפורפרות)

אחי המדען, מאיין אתה כה סמוך ובטוח שהיא לא בוגדת בו? לפי כל הסימנים, היא אכן בוגדת בו... מדען וחוקר טילים אמריקאיים

dandandan4

New member
למי קראת ילד?

תענה לעניין יא אפס. יכול להיות אבא שלך, תן כבוד!

BlackUnicorn

New member
השאלה היא - האם אתה באמת רוצה לדעת?

הרי מחיר הידיעה עלול להיות כבד מנשוא. אולי במקום להתמקד בעצם השאלה אם היא בגדה/לא בגדה, כולל כל השאלות הנלוות (איך לגלות, האם לדבר איתה על הנושא וכו') , כדאי לך בכלל להתמקד במצב הזוגיות שלכם? כלומר, לשבת ולדבר איתה על הריחוק שאתה מרגיש ממנה, ולנסות לפתור את העניין ביחד? האם אין זה הפתרון הטוב ביותר למצב?

אתה משתף את ההורים שלך ואת החברים שלך

בדברים האלו? גם אם היא לא בודגת בך....מגיע לך שהיא כן. תתאר לעצמך איזה שם אתה מוציא לאישתך וכרגע לא בצדק בקרב המשפחה והחברים. מגעיל/תינוק מגודל

dandandan4

New member
תחזרי לאור גברת דנית

מה עקץ אותך? עשו לך אותו דבר? או שאת עושה לאור אותו דבר... את התינוקת כאן שעושה השלכות לחייה הפרטיים!

dandandan4

New member
מתעלמת מהעיקר

ילדונת, בת כמה את? ללא ספק אני יכול להיות אביך...

chenby

New member
תגיד לי אתה

מי אתה? בא לפה, לא נותן שום עצה או דעה אלא רק ביקורת על עצות ודעות של אחרים. אז לפני שאתה שופט אחרים,אולי קודם תגיב לכותב הפוסט -מה אתה חושב ואיך אתה יכול לעזור לו. בשביל לבקר אחרים אתה לא צריך להכנס לפה. אה אבא'לה?

נומלה

New member
המלצות

ראשית תדרוש שהיא תצא רק עם רעלה מהבית. רישום פרטני איפה היא מסתובבת כל שעה נתונה לאסור עליה לצאת מהבית אחרי שעה 3:00 אחה"צ לקחת לה את הטלפון הסלולארי ברגע שהיא נכנסת הביתה ולהסתכל בכל ההודעות (כמובן לאסור על מחיקת הודעות) GET A LIFE וגם פסיכולוג שיטפל בחרדות שלך

seeyou

New member
../images/Emo178.gif"לא לצחוק עלי שאני נאיבי "

זה מזכיר לי את הספר 1000 לילה ולילה. שמע אתה בחברה טובה.
אומרים שהבעל הוא האחרון בכפר שיודע. . השאלה היא אחרת האם אתה רוצה באמת לדעת? מה תעשה אם וכאשר יהיו לך הוכחות האם אתה מרגיש מקופח-מוזנח? יוסי

czar

New member
אתה פסיכי לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה אתה מערב משפחה וחברים???!!! חבר אחד ניחא, אבל הורים וחברים?? למה לא תשים מודעת דרושים? כן, הייתי בודק, אפילו לעומק אבל לערב אחרים זאת ט ע ו ת חמורה.

נראה לי שאתה בוגד באשתך../images/Emo70.gif ובעצמך.

לבגידה יש המון צורות
ובגידה בעבורי מתחילה במשבר אמון נראה לי שנוח לך להיות "קורבן" אתה קורא לזה "נאיבי" אולי לאישתך יש מערכת יחסים מחוץ לנישואין אולי החששות שלך הם אמיתיים ולא "נאיביים" אבל בחוויה שלי אתה בוגד בה לא פחות אתה מדבר עליה מאחורי הגב שלה- עם חברים קרובים ועם ההורים חשבת איך אתה מציג בפני אנשים אחרים את האישה שלך? את עצמך? את הזוגיות שלכם? מה הרווח שלך בלהציג את אשתך מול העולם כ"בוגדת"? מה עוזר לך להסתובב מסביב לעניין? מה עוזר לך לדבר במקום לעשות? חוץ מאשר לקבע את המצב, בין אם זה בראש שלך ובין אם במציאות.
כתבת: "לי ולאישתי היתה זוגיות טובה במשך כ 4 שנים" אולי אתה לא מאושר בקשר ומחפש דרכים לפרק את זה? אולי משעמם לך ואתה מחפש ריגושים? והכל לגיטימי אך תהיה אותנטי קח אחריות על מה שאתה מרגיש במקום "לתפור לה תיק"
אם אני הייתי חושבת שלבעל שלי יש קשר מחוץ לנישואין הייתי הופכת עולמות בכדי לגלות את זו האמת למה? כי אני מאמינה היום שאני נשואה לאדם אמין, שהוא החבר הכי טוב שלי, ושיש בינינו אמון בשבילי שום מערכת יחסים לא שווה אם אין אמון ובשבילך?
מה עוזר לך כל ההשערות של הקרובים, ההורים או שלנו פה בפורום? מה מפחיד אותך בלברר את זה עד הסוף? או לחילופין מה מפחיד אותך ב- להאמין לה אם אתה לא מאמין לה מי בוגד באמון של מי?
מה חסר לה או לך בקשר? ואולי כל מה שקורה כעת זו רק תזכורת להתעורר אל מה שהתחייבתם אליו מלכתחילה וזה אחד/ת לשני/ה לא?
קח אחריות על החיים שלך תכניס בהם עניין תגרום לה לרצות להיות איתך רק מעצם מי שאתה תחזיר אתה את האמון והעניין לקשר
טל

dandandan4

New member
אינטרסנטית זה מה שאת

אני פשוט לא מאמין עד כמה אנשים יכולים להיות אינטרסנטים, ולהכניס את העבודה שלהם אפילו לתוך בלוג... עם הרבה מילים יפות והרבה יומרנות... מה אתם רוצים מהבחור המסכן (בהנחה שהספור אמיתי)? אשתו קרוב לוודאי בוגדת בו, ואתם המתחסדות נותנות לו על הראש? מה קורה כאן? במקום לתמוך מנסים למכור לו סדנת זוגיות?? מי את שתשפיליאותו כך? את המצאת את הזוגיות? את היחידה שנשואה באושר?

וואי ווואי,אתה עצבני

והעברית שלך כל כך עלגת אתם מתחסדות? אין מצב שתלמד לדבר עברית כמו שצריך?

ממש מיותרת ההערה שלך על העברית.

על דיסלקציה שמעת ? ואם את כבר קופצת, אז כותבים עילגת !

לא זכור לי ששאלתי אותך

ועלגות מתייחסת לסגנון כתיבה לא לשגיאות כתיב. ועל דיסלקציה שמעתי היות שאני כזו.. אז אני אולי קופצת וכנראה נחתתי לך על האצבע

למעלה