נראה לי שאתה בוגד באשתך../images/Emo70.gif ובעצמך.
לבגידה יש המון צורות
ובגידה בעבורי מתחילה במשבר אמון נראה לי שנוח לך להיות "קורבן" אתה קורא לזה "נאיבי" אולי לאישתך יש מערכת יחסים מחוץ לנישואין אולי החששות שלך הם אמיתיים ולא "נאיביים" אבל בחוויה שלי אתה בוגד בה לא פחות אתה מדבר עליה מאחורי הגב שלה- עם חברים קרובים ועם ההורים חשבת איך
אתה מציג בפני אנשים אחרים את
האישה שלך? את עצמך? את הזוגיות שלכם? מה הרווח שלך בלהציג את אשתך מול העולם כ"בוגדת"? מה עוזר לך להסתובב מסביב לעניין? מה עוזר לך לדבר במקום לעשות? חוץ מאשר לקבע את המצב, בין אם זה בראש שלך ובין אם במציאות.
כתבת: "לי ולאישתי
היתה זוגיות טובה במשך כ 4 שנים" אולי
אתה לא מאושר בקשר ומחפש דרכים לפרק את זה? אולי משעמם
לך ואתה מחפש ריגושים? והכל לגיטימי אך תהיה אותנטי קח אחריות על מה שאתה מרגיש במקום "לתפור לה תיק"
אם אני הייתי חושבת שלבעל שלי יש קשר מחוץ לנישואין הייתי הופכת עולמות בכדי לגלות את זו האמת למה? כי אני מאמינה היום שאני נשואה לאדם אמין, שהוא החבר הכי טוב שלי, ושיש בינינו אמון בשבילי שום מערכת יחסים לא שווה אם אין אמון ובשבילך?
מה עוזר לך כל ההשערות של הקרובים, ההורים או שלנו פה בפורום? מה מפחיד אותך בלברר את זה עד הסוף? או לחילופין מה מפחיד אותך ב-
להאמין לה אם אתה לא מאמין לה מי בוגד באמון של מי?
מה חסר לה או לך בקשר? ואולי כל מה שקורה כעת זו רק תזכורת להתעורר אל מה שהתחייבתם אליו מלכתחילה וזה אחד/ת לשני/ה לא?
קח אחריות על החיים שלך תכניס בהם עניין תגרום לה לרצות להיות איתך רק מעצם מי שאתה
תחזיר אתה את האמון והעניין לקשר
טל