האם אשתי בוגדת בי ???

bornoncloud

New member
האם אשתי בוגדת בי ???

אני בחור מאוד נאיבי, לי ולאשתי היתה זוגיות טובה במשך כ 4 שנים, לאחר לידת הבן וסיום הלימודים של אשתי התחילו היחסים להיות פחות טובים ונכון להיום יש לי חשד גדול מאוד שהיא בוגדת בי והסימפטומים הם: עובדת עד שעות מאוחרות בלילה. מרבה לצאת עם חברות לבד. מחוברת לטלפון ושלוחת SMSים כל הזמן. אבל בשיחות שלנו 1X1 היא אומרת לי שבחיים היא לא תעשה את זה, ושזה נראה לה המעשה הכי מכוער שאפשר לעשות, ואני ממש מאמין לה אבל חברים קרובים וההורים אומרים לי שכדאי לי לבדוק את זה, אני בתגובה אומר להם שאני מוכן לשים את ראשי שזה לא נכון. נו יש לי מה לחשוש (לא לצחוק עלי שאני נאיבי החברים עושים זאת מספיק)

bornoncloud

New member
בהמשך.....

כל פעם שאני בודק עם מי היא מדברת או עם מי היא יוצאת תמיד יש לה תרוץ משכנע וזה נראה הכי טבעי בעולם. הרבה פעמים היא לא עונה לטלפון כאשר יוצאת בטענה שנשכח ברכב או לא שמעה את הצלצול

תעשה בדיקה מעמיקה יותר

תראה למצב הזה יכולות להיות פנים רבות. ראשית עליך לספר לה שאתה חש מזה זמן רב שאתם מרוחקים, שהיחסים שלכם אינם כפי שהם היו בעבר. שהאי חסרה לך. שאתה רוצה לבלות איתה זמן רב יותר. שאתה רוצה שהיא תפנה לכם יותר זמן פנוי ותעבוד פחות. תאמר לה בכנות שאינך רוצה לפגוע בהצלחתה בעבודה אך אין זה אומר שהעבודה צריכה לבוא על חשבון הזוגיות שלכם. עליך לעשות איתה שיחה על הצרכים שלך, על הרגשות שלך. לומר לה בכנות מה ציפיות שלך ממנה, מה חסר לך במערכת הזוגית שלכם שכבר איננו כמו קודם. תקשיב לה, תשאל אותה האם משהו השתנה ביניכם בעיניה... תראה מה תגובתה, אם תהיה מתחמקת ותאמר לך שהכל בסדר והיא אוהבת אותך ואין שום דבר שמפריע לה...אז תעמיד אותה במקום שבו לך חסר, לך מרגיש שדברים אינם אותו הדבר, שאתה זקוק לזוגיות עמוקה יותר יחד איתה ואתה זקוק לה כשותפה כדי לממש זאת אם היא לא תהיה בת זוג קשובה ונרתמת- תגיד לה את מה שאתה חושד בו- שהיא בוגדת בך... ואם זה נכון הגיע הזמזן לשים את הקלפים על שולחן- למה זה הגיע למצב הזה, מה הציפיות שלה מהמשך הזוגיות שלכם? האם זו אהבה מה שיש לה בחוץ? האם הגיע הזמן ללכת לטיפול זוגי ולהציל את הזוגיות שלכם?\ יוכל להיות שאין לה רומן והמקום שהיא נמצאת בו כרגע בחיה הוא הצלחה- היא מצליחה בקריירה מאוד וזה עושה לה את זה , היא מרגישה חזקה וקשה לה עם המסגרת המשפחתית של אשת הבית הטובה- אפילו שיכול היות מאוד שהיא באמת טובה בזה, אבל פשוט לא רוצה להסתפק בזה. אם לא תקיים עם אישתך שיחה אמיתי על הרגשות שלך, על הציפיות שלך, על הצרכים שלך ותמשיך לעסוק בחשדנות ובתהיות דברים לא יזוזו. יכול היות שאישתך בוגדת בך, אם תרגיש אחרי השיחה שאינך מרוצה והיא ממשיכה בהתנהגות שלה יכול היות שכדאי לך מאוד לעשות בדיקה עמוקה יותר של נושא הבגידה...לחקור יותר אבל לפני כן תבדוק מה קרוה ביחסים בינך לבים אישתך רק אחר כך בין אישתך לאחרים. שיחה לא קלה- אבל הכרחית בהצלחה מור תמיר קדר

נשמע שיש איזשהו קושי עם האמון

אם חשוב לך לדעת אם היא בוגדת, תזמין חוקר פרטי ותבדוק. יש לי שאלה - אם אתה בטוח שהיא לא בוגדת - למה אתה מקשיב לאחרים. נניח והיא בוגדת - מה הלאה? בכל מקרה - אתה כותב שמערכת היחסים בניכם לא טובה. כדאי לטפל בזה, לא?

אייבורי

New member
שים שלט בגינה

הגהנום כבר כאן. ביננו, אתה רק אוהב לראות את עצמך כנאיבי, נוח לך עם התדמית של מאמין באישתו. מעשית החשש מקנן בך, חוסר האמון מזמן קיים. רק נותר שתודה בקיומו. באופן אישי, אני חושב שאם יש משבר אמון כמו אצלכם כדאי לפתור אותו ממש, אז קח חוקר פרטי או שתעקוב בעצמך. בתקווה שלא תמצא כלום ותוכל להשיב את האמון בבת זוגך. אופציה שניה אתה יכול לומר לה שיש לך משבר אמון בה, לכן לקחת חוקר פרטי לתקופה שיבלוש אחריך, הוא גם ישמור עליה במקרה של מקרה חירום. [ככה יצאת צדיק] זה מבטיח שגם תשאר, ישר, צדיק ואם היה רומן הוא לא ימשיך.

raviv31

New member
אייבורי הארה אחת

אדם שאינו חוקר פרטי אסור לו בתכלית האיסור לאסוף מידע על אדם אחר גם אם מדובר בבן/בת זוג ואפילו ילדים, גם אם המידע הוא לשימושו האישי. איסוף מידע כזה מהווה עבירה על חוק הגנת הפרטיות ופותח פתח לתביעות פליליות.

כחלחל

New member
מה פתאום

מותר לי לעקוב אחריך, לצלם אותך ולברר מידע לגביך כל עוד אנני עובר על החוק. לחוקר פרטי אין שום פריוילגיה בחוק מעבר לאזרח רגיל. ולמען הסר ספק, מבחינת חוקי הגנת הפרטיות וצנעת הפרט החוקר לא יכול לעשות שום פעולה שכל אזרח לא יכול לעשותה באותה מידה. (אולי לא באותה מידה של הצלחה, אבל זה כבר דיון אחר)

raviv31

New member
צר לי כחלחל אבל אתה טועה

חוק החוקרים הפרטיים והתקנות שהותקנו בעיקבותיו קובעים באופן חד משמעי "לא יאסוף אדם מידע אודות הזולת אלא אם בידו רישיון כחוק". הווה אומר רק אדם בעל רישיון חוקר פרטי רשאי לאסוף מידע, לעקוב, לצלם (גם זאת בכפוף לחוק הגנת הפרטיות). אדם פרטי שיאסוף מידע אודות זולתו ויתפס עלול לעמוד לדין בעברות הבאות: עבירה על חוק החוקרים הפרטיים - עבודה ללא רישיון, עבירה על חוק החוקרים הפרטיים - הסגת גבול מקצוע. עבירה על חוק הגנת הפרטיות, עבירה של הטרדה לפי חוק העונשין ועוד. רק לאחרונה נעצר אדם אשר עקב אחרי אישתו ממרחק, ללא מגע בינהם, בלי שהטריד אותה. המאהב של אישתו עלה עליו והגיש תלונה וכנגד הבחור הוגש כתב אישום. חוקר פרטי מחוייב לשמור על כל חוק דין וכפוף להם. אולם במסגרת זו הוא רשאי לאסוף מידע ואזרח לא. יתרה מכך כיום אף נדון חוק החוקרים במתכונתו החדשה שיקנה לחוקרים הפרטיים סמכויות רבות יותר.

לא נכון

הצורך שלך, חביבי, להגן על פרנסתך ידוע ומובן אלא שמכאן ועד הטעיית ציבור הגולשים התמים הדרך ארוכה - חוק החוקרים הפרטיים אוסר על השגת ידיעות על הזולת או איסופן לצרכי אחרים ודרך שירות לכל - כל זמן שאני רץ אחרי אשתי בעצמי ולצורך עצמי אף אחד לא יכול לגעת בי (מחוץ לתחומי הגנת פרטיותה, כמובן). (ואני מקווה שלפחות כשאתה מדבר עם מי שמשלם לך אתה כן משתדל לדייק בפרטים - חוקר פרטי לא אמין לא שווה הרבה, אתה יודע
)

raviv31

New member
ראה תגובתי למעלה

ובדוק את כתב האישום מדינת ישראל נגד אליהו הראל. ואז תאמר לי אם אני טועה. ורק לידיעתך איני מגן על פרנסתי מכיוון שאינני עוסק בחקירות מעמד אישי בכלל. זהו תחום שאני מתרחק ממנו כמו מאש. ככה שמבחינתי אין שום רלוונטיות לעיניין למעט מתן מידע. שיהיה חג שמח.

כחלחל

New member
גם בפורום חוק ומשפט חולקים עליך

מסתבר שלא כל מה שמנוסח ב"שפה כאילו משפטית" הוא אכן חוק וגם בבואך לדון בחוק עילך להיות קשוב לדקויותיו ולא לעשות ממנו סלט של שברי עובדות שמצאות מהקשרן. אני חוזר ומסייג שמדובר בפעולות שאינן מטרידות, ואינן משיגות גבול. ומוחה על מצג השוא שכאילו יש לחוקר מורשה הן מותרות ולאזרח מן השורה המברר עבור עצמו שלא בכוונת זדון כלשהיא הן אסורות.

אז מי שקורא את הערך "בנימין נתניהו" בויקיפדיה

עובר על החוק (הוא אוסף מידע על נתניהו)? ואם הבת מאחרת להגיע הביתה, והאם המודאגת מתקשרת לחברותיה ושואלת אם מישהי ראתה אותה - היא עוברת על החוק?
ראה גם פה ושם.

g u y 4 u

New member
ואם היא בוגדת?

מה תעשה? תכעס? תתעצבן? תתגרש? יש סיכוי שכן כפי שיש סיכוי שלא. אבל בהחלט יתכן, מהתיאור שלך, ממה שאתה מספר - שהיא נמנעת מקרבה איתך. רק אתה והיא יודעים מה הסיבה לכך. אם היא בוגדת או לא - זה משני. השאלה הנשאלת היא - מה הסיבה שהיא נמנעת ממך וכמה שהיא רק יכולה?

היא לא בוגדת בך

ואתה עושה מעצמך צחוק עם כל החקירות האלה, בוודאי עם האופן שבו אתה מתבכיין בעניין להורים ולחברים (מקווה שלפחות מההורים של החברים חסכת את הקשקוש הזה
)

למעלה