האם אפשר

תותית201

New member
האם אפשר

לגשת לבחינה של פברואר וגם לשל אפריל? (כלומר לגשת לשתי בחינות ברצף??)

marvin2

New member
את בטוחה?!

באתר של המרכז רשום שניתן להיבחן כל השנה ללא הגבלה!

dana810

New member
נכון אבל..

זה היה תקף לשנה זו בלבד.. מאוקטובר כבר מתחדש הנוהל של תקופת הצינון

shabby

New member
מממ אז רגע

מי שנבחן במועד הזה, יכול לגשת גם למועד אוקטובר?

nofush

New member
נצל"ש..עם כמה שאלות..

היי כולם, אני בת 17 סיימתי עכשיו כתה יא' ואני רוצה לעשות עתודה אחרי בית ספר..עכשיו רציתי להירשם לקורס פסיכומטרי אבל יש לי כמה שאלות קודם... אז ככה: - מתי ניגשים לבחינה איזה מועדים יש? - צריך לקחת קורס הכנה או שיש ספר? (כמו ספר מיקוד לבגרות) - כמה זמן בערך צריך ללמוד בשביל לכסות את החומר של הבחינה? - כדאי לעשות אותה עכשיו בחופש בין יא' ל-יב' או בסוף יב'? מצטערת אבל לא היה לי כ"כ את מי לשאול בקשר לפסיכומטרי אז תודה מראש ביי ביי..

moriai

New member
קצת תשובות,

- מתי ניגשים לבחינה איזה מועדים יש?-יש כמה מועדים:יולי,אוקטובר,דצמבר,פברואר,אפריל. - צריך לקחת קורס הכנה או שיש ספר? (כמו ספר מיקוד לבגרות):יש ספרים ויש גם קורס ,את צריכה להחליט לבד איפה תרצי ללמוד. אם את מאמינה שתוכלי להתסדר לבד עם ספר,תקני אחד ותלמדי לבד ואם לא ,ואת מעדיפה קבוצה וקצת יותר משמעת ומסגרת תלכי לקורס. - כמה זמן בערך צריך ללמוד בשביל לכסות את החומר של הבחינה?-חודשיים-שלוש יספיקו לדעתי. - כדאי לעשות אותה עכשיו בחופש בין יא' ל-יב' או בסוף יב'? :את רוצה עתודה ולכן תוכלי לעשות את הפסיכומטרי עד אפריל של כיתה י"ב.... בהצלחה!

תותית201

New member
אוי...../images/Emo4.gif

דווקא דיי בניתי על זה... כי תיכננתי לעשות פעמיים ליתר ביטחון, (גם יש לי הקלות שאפשר להיתחשב בהן רק בבחינה של אפריל..) אוף, כמה חבל... בכל אופן, תודה!

למעלה