האם אפשר?

הדמוגרפיה תעשה את שלה

ועוד עשר עשרים שנה גם אתה תתחיל להרגיש אאוטסיידר מול רוב ערבי מוצק מערבית לירדן (פלסטינאים + ערבים ישראל) באדיבות המתנחלים ותומכיהם.

אריק ל

New member
ומה יקרה בתוך הקו הירוק?

נניח שניסוג לקווי 49', נפנה את כל ההתנחלויות. כמה זמן יקח עד שהכוחות הלא-יהודים (רוסים אתניים, עובדים זרים שכנראה יקבלו אזרחות בקרוב, ערביי ישראל) יצברו מספיק כוח - נגיד 40 אחוז (היום הם 27%, אם כוללים את העובדים הזרים)? כמה זמן יקח עד שהכוחות האנטי-דמוקרטיים, קרי הנהגת ערביי-ישראל והחרדים יצברו מספיק כוח? 20 שנה? 30 שנה? בריחה מיש"ע לא תפתור את הבעיה הדמוגרפית, אלא תעקב אותה ב-10-20 שנה.

../images/Emo41.gif?!../images/Emo41.gif

א. אני לא יודע מה זה רוסיים אתניים? גם הרוסים שאינם יהודים על פי ההלכה שגרים פה (אב יהודי למשל) משרתים בצבא ומתנהגים כאזרחים נאמנים- בדור הבא הם מתחתנים עם יהודיות והדור הבא שלהם יהיה יהודי גם על פי ההלכה כדי שאתה וחברייך (מסורתי למשל) תוכלו להיות מרוצים על כך (אם כי מסורתי בטח לא יאהב את הפגיעה בטוהר הגזע...) ב. עובדים זרים לא הולכים לקבל אזרחות לפי אף תוכנית. אני יודע שנחמד להמציא תוכניות כדי להצדיק אידאולוגיה או טיעון אבל יש גבול לכל תעלול. הדיבור הרציני היחיד הוא על מתן אזרחות לילדי עובדים זרים שבילו פה את כל ילדותם ונעוריהם. גם אלו הם אלפים בודדים ואזרחים נאמנים ותורמים. לגבי שתי האוכלוסיות עליהן דיברתי - לא מדובר באוכלוסיות שרואות את השרצת הילדים כאידאולוגיה (כמו הערבים והחרדים) ולכן אין חשש גדול מילד תאילנדי שונא ישראל ורוסיה עם סבא קוזאק שיקימו כאן משפחה אנטישמית של 20 ילדים.... לגבי הערבים הישראלים - מבחינה דמוגרפית המעמד הבינוני הערבי דומה למעמד הבינוני היהודי מבחינת כמות הילדים. רק המעמד העני (שוב בדומה לעניים היהודים) מתרבה שם בקצב גבוה. לפיכך האינטרס שלנו הוא שהחברה הערבית הישראלית תתקדם בחיים מכל הבחינות. בנוסף, את אום אל פאחם וסביבתה אפשר ורצוי מבחינתי להחליף תמורת שטחים מעבר לקו הירוק בהסכם עתידי וזאת משום שתושבי האזור הוכיחו שרבים מדי מהם אינם נאמנים למדינה והאינטרס היחיד שלהם הוא האינטרס הפלסטינאי. לגבי החרדים? מהם אני פוחד יותר. אם הם ימשיכו להתרבות בקצב הנוכחי אכן בעוד 20-30 שנה יהיה להם המון כוח. אני לא רואה שאפשר לעשות משהו נגד זה כי כבר גילינו שהמפלגה הדתית הכי גדולה היא הליכוד שמיירטים כמעט כל הצעה של שינוי להפוך את ישראל למעט יותר חילונית וליברלית (מצחיק בהתחשב בזה שליכוד זה מח"ל). יאמר לזכות הליכוד שגם העבודה מעולם לא חשבה לעשות עם זה שום דבר.

אריק ל

New member
../images/Emo41.gif !! ../images/Emo41.gif

א. ברוסים אתניים אני לא מדבר על אבא רוסי ואמא יהודיה - כיוון שהם עצמם רואים עצמם כיהודים לכל דבר וישראל עושה עוול על זה שהיא לא מקבלת אותם לתוך החברה היהודית (מה גם שלפי היהדות הרפורמית הם נחשבים יהודים גם אם הם ילדים לאבא לא-יהודי). אני מדבר על נכדים שאין להם קשר ליהדות ושהוטבלו לנצרות. אני מדבר על ארגונים שעולים כאלה הקימו - כמו "ברית הסלאבים" שדורשת הקמת אוטונומיה רוסית אתנית. אני מדבר על זה שהם לא מתבוללים בחברה היהודית, ואני מדבר על האנטישמיות הניאו-נאצית שהם הביאו לפה. הסוכנות היהודית מעלה כמה שיותר נכדים כאלה בזמן האחרון, והמצב הגיע לרמה כזאת שכ-90% מהעולים שמגיעים מברית המועצות לשעבר הם לא יהודים. יש אפילו תכנונים להקמת אולפני גיור המוניים ברוסיה ואוקראינה. השחיתות בשחקים בנושא הזה! והכל למה? רק כדי להביא כמה שיותר "לבנים" כדי לחסום את הגידול הערבי. ב. בסופו של דבר הם כנראה יקבלו אזרחות. והקצב שבו מביאים עובדים זרים לארץ גבוה יותר מעלייה מסודרת לארץ - שוק העבדים חוגג פה. לכן קצב הגידול של שתי הקבוצות הללו לא תלוי בחדר המיטות אלא במטוסים ובסוכנות היהודית. ו-3 מיליון יהודים בארץ יכולים להעיד מתוך היותם כאן שעלייה והגירה היא דרך הרבה יותר יעילה להתרבות מאשר בחדר המיטות. ג. זו שטות. ערביי ישראל כמעט בכל השכבות הסוציאו-אקונומיות מביאים לעולם המוני ילדים. העניין הוא בקשר לדת - ונכון שבשנות ה-90 הייתה התרחקות מסויימת של ערביי ישראל מהדת המוסלמית, אבל היום עם גדילת הפופולאריות של התנועה האיסלאמית בכל השכבות, כמות הילודה ממשיכה בקצב מטורף. העובדה שאתה רואה רק בחרדים כאיום, מראה עד כמה השנאה שלך לקבוצה הזאת היא גדולה - בעוד אני ציינתי אותם בנוסף לשאר הקבוצות, כי מבחינתי הן כולן מהוות איום דמוגרפי, חלקן מבחינה אתנית וחלקן מבחינה דמוקרטית על ישראל, אבל אתה דווקא מרגיש הכי מאויים מהחרדים. ההגיון נעלם לנוכח השנאה.

../images/Emo41.gif זה ממש לא רציני

א. אני מכיר את חבורת הליצנים האלה. אפשר להעלות אותם עוד היום על מטוס לרוסיה. אני בספק אם הם מונים יותר מעשרים איש ככה שלא הייתי בונה עליהם יותר מדי כדי להצדיק את הטיעונים שלי, כך הייתי ממליץ גם לך. לגבי קביעתך השנייה לגבי 90% מהעולים מרוסיה בימינו - אלא אם כן יש לך סטטיסטיקה רצינית שמגבה את הנתון הרי שיצאת גזען לא קטן (כמעט כמו החברה האלה שבטח לא מצביעים לעבודה או לשינוי) ב. זו הנחה שלך שלדעתי די מופרכת ואני בספק אם יש עוד מישהו בפורום הזה או בפורומים אחרים שחושב שזה משהו שעלול לקרות. ג. זו לא שטות. תלמד את הנתונים לפני שאתה צועק "שטות". אני חוזר ואומר - למעמד הבינוני הערבי יש כמות ילדים דומה לכמות הילדים של בני המעמד הבינוני היהודי. בנוסף - אין אצל הערבים מגמה יותר חזקה של חזרה בתשובה מאשר מגמנת החזרה בתשובה שיש בציבור היהודי בשנים האחרון (בזכות שטף האמנון יצחקים והמכשפים למיניהם)

אריק ל

New member
דווקא כן

א. לא התכוונתי שהעולים הם ב-90% רוסים לא-יהודים, התכוונתי שבעליות בשנים האחרונות, יש רוב (כלומר מעל 50%, ואפילו מתקרב ל-90%) של נכדים ליהודים שאין להם קשר ליהדות. די, נגמרו היהודים בברה"מ. ב. בטח שעלול לקרות. כאשר אותם עובדים זרים לא חוקיים יגדלו פה דור שלם של דוברי עברית (שכבר קורה פחות או יותר), ושילדיהם ילדו פה עוד דור שלם שדובר עברית וכבר אין לא שום זיקה לארץ המוצא, אז כבר נראה מה יעלה בגורלם. ג. פעם ראשונה ששמעתי שקצב הגידול של ערבים ישראלים ויהודים ישראלים בני אותו מעמד הוא זהה. זה פשוט לא נכון.

אריק ל

New member
דרך אגב, בקשר לסעיף א'

על מה שכתבת והקישור שנתת - לא רלוונטי לגבי כי אני יהודי אשכנזי ובן לאבא יהודי מרוסיה ואמא יהודיה מרומניה... ככה שבגזענות כלפי העלייה הרוסית אתה לא יכול להאשים אותי.

masorti

New member
תגובה...

א. לא מעניין אותי "טוהר הגזע". מעניין אותי שהדור הבא יהיה יהודי לפי ההלכה, ושהוא יחונך ברוח המסורת היהודית (ושים לב למינוח "מסורת" ולא "דת"). אין לי שום ענין שהאבא הרוסי יהיה הדומיננטי בעיצוב אורח החיים המשפחתי, ויגדל פה דור מנוכר ליהדות. ב. הטענה שלך על ילדי עובדים זרים היא היתממות. ראשית, כל ילד של עובד זר שיקבל אזרחות יגרור מיד את כל משפחתו בטענה של "איחוד משפחות". הרי לא יעלה על הדעת שנשאיר צעיר בודד בארץ והוריו יגורו בגאנה או בפיליפינים, וכמובן שלא נפקיר בקולומביה את הסבא החולה שנשאר לבדו. נכון? אני גם לא צריך ללכת רחוק... הרי כבוד השר פורז ירום הודו כבר דאג שהוריו של חייל בודד ששרת בצה"ל (שאינם זכאי חוק השבות) יקבלו אזרחות ישראלית בזכות בנם. היות ומן הסתם ילדי העובדים הזרים שיתאזרחו גם ישרתו בצה"ל (שהרי הם יהיו אזרחים מועילים ונאמנים), ברור שתקדים פורז יחול עליהם והוריהם יזכו באזרחות ישראלית. (אגב, גם אם המדובר רק בתושבות קבע - עדיין זה ישנה את פני המדינה. תושב קבע מצביע בבחירות המוניציפליות, וברור גם שאחרי כמה שנים הוא זכאי לאזרחות.) בנוסף לכל הנ"ל, מרבית העובדים הזרים הם ממדינות עולם שלישי ומשכבות עניות. ואנשים אלה באו מתוך תרבות של משפחות ברוכות ילדים. אז הדעת נותנת שילדי העובדים הזרים יביאו לעולם ילדים רבים, ויווצר כאן עוד סקטור לא-יהודי גדול (שכמובן ישאף למחוק את דמותה היהודית של המדינה). ג. לגבי ערביי ישראל... הצחקתני. ערביי ישראל ידועים בנטיייתם להביא ילדים רבים לעולם. ד. לגבי החרדים... אריק כבר ענה לך והעיר לגבי שנאתך לחרדים.

תגובה...

א. אם האמא יהודיה לפי ההלכה אז גם הילדים יהודים לפי ההלכה. לא? לגבי רוח המסורת היהודית - גם לה יש מידות ובטוחני שהיית מגרש אותי מייד מהמדינה אילו יכולת בטענה שאני לא מספיק שרוי בהווייה היהודית. ב. הברון מינכהאוזן קטן לידך. מה עם השחיטה הכשרה? פורז האיום כבר מסתובב בבני ברק ומכריח את העוברים והשבים לנגוס בכריך השינקן שלו? ג. בורותך הסלקטיבית מצחיקה. גם אם תטען עוד אלף פעם זה לא יעזור - המעמד הבינוני הערבי דומה מבחינה מאפיינים דמוגרפיים למקבילו היהודי. ד. נפגעתי עד עמקי נשמתי. ממך לא ציפיתי לשמוע שאני שונא חרדים...LOL

masorti

New member
כמו ז'בוטינסקי, אני מתייחס לערבים..

בכבוד ומניח שהם אנשים אינטיליגנטיים כמוני וכמוך. אז אני מניח שהם לא זקוקים להברקה שלי כדי לעלות על הפטנט של פייגלין, ויש בהם מן הסתם כאלה שכבר חשבו על כך. אני מקווה שבמקרה שלנו מדובר באדם שמעונין להצטרף לליכוד בתום לב. הרי חברים ערבים בליכוד הם תעודת כבוד למפלגה (... וגם תוספת בוחרים ממקור לא צפוי).

אריק ל

New member
יש לא מעט מתפקדים ערבים לליכוד...

בינהם בדואים ואפילו תושבי המשולש. הסיבה היא בעיקר מסורתית (הליכוד ייצג בעבר את השכבות החלשות) אבל גם הסכמה עם מדיניות כלכלית (כלכלה חופשית).

אריק ל

New member
ברור שלא

היום הליכוד מייצג שכבות רבות מהאוכלוסייה הישראלית - 40 מנדטים לא באים רק משכבה סוציאו-אקונומית אחת.

ראליסט

New member
מאידך כל ה-48 מנדטים

שבגין קיבל,הגיעו רק משכבה סוציואקונומית אחת...ממש. וכל הזמן אותה טעות-38 מנדטים.מאיפה יוצא לך 40? תבדוק את תוצאות הבחירות ברשומות.

avivi25

New member
עכשיו יש 40 -אחרי ששרנסקי הצטרף

הליכוד כידוע "בלע" את ישראל בעליה.

ראליסט

New member
אבל אתה אמרת...

שהליכוד זכה בבחירות ב-40 מנדטים.זה לא נכון,ואנחנו לא יודעים בכמה מנדטים הליכוד+שרנסקי היו זוכים,לו היה איחוד אמיתי בין התנועות,ולא איחוד שמקורו בכשלון הטוטאלי של שרנסקי לשווק את עצמו אפילו בקרב עולי בריה"מ לשעבר. ואם עם-אחד תצטרף לעבודה,תאמר שהיא זכתה ל-22 מנדטים בבחירות? חשוב לדייק.נוצר איחוד (ממניעים אינטרסנטיים של שרנסקי) בינו לבין הליכוד,ולאחריו הליכוד שווה 40 מנדטים.בבחירות הוא זכה ל-38.

ערן222

New member
כן.

ההצטרפות לתנועה אינה תלויה בגזע, דת, צבע עור, או מין. ולידיעתך יש בליכוד כ10000- מתפקדים לא יהודים, וכן 2 חכי"ם (איוב קרא ומגלי ווהבא)

למעלה