האם אני צודקת?
בגן של הדס יש כ10 (המספר משתנה מיום ליום כי יש אפשרות להביא לגן את הילדים על בסיס יומי) ילדים בגילאים שנה עד שנתיים. צוות הגננות מקסים באמת, עם גישה חינוכית וטיפולית שמאוד מתאימה לנו. מהבחינה הזו - לא הייתי מחליפה אותן. אבל (איך אפשר בלי?
) ישנה בעיה שמטרידה אותי, ואף אחד מההורים האחרים בגן, איתם דיברתי על כך, לא מתרגש מזה, ולכן אני מתחילה לחשוב שאולי אני קפדנית מידי. ישנן שעות במהלך היום בהן נשארת רק מטפלת אחת עם הילדים. אם זה בזמנים אקראיים, בהם מטפלת אחת יוצאת לסידורים במהלך היום, למשל, או אם זה בצהרון (לפעמים הבנות נשארות בצהרון, כשיש לי צורך בכך), בשעה האחרונה של היום, אז ישנם אפילו 15 ילדים. למעשה, אני לא ממש יודעת מתי ישנן בגן שתי מטפלות, מתי שלוש (לפעמים יש גם שלוש) ומתי רק אחת. מעבר למצב של חוסר הודאות, שהוא מצב שקשה לי איתו באופן אישי, ומעבר לכך שמטפלת אחת לא יכולה להתייחס באמת לעשרה ילדים בו זמנית, גם אם זה לזמן קצר של, נאמר, שעה, אני מאמינה שישנו כאן מצב לא בטיחותי. מה דעתכן?
בגן של הדס יש כ10 (המספר משתנה מיום ליום כי יש אפשרות להביא לגן את הילדים על בסיס יומי) ילדים בגילאים שנה עד שנתיים. צוות הגננות מקסים באמת, עם גישה חינוכית וטיפולית שמאוד מתאימה לנו. מהבחינה הזו - לא הייתי מחליפה אותן. אבל (איך אפשר בלי?