האם אני סוטה

amera

New member
האם אני סוטה

פעם ראשונה אני מופיע בפורום זה. הבעיה בקצרה: אני גבר בן 33 ונשוי זה 5 שנים. הבעיה שמתחשק לי יותר לקיים יחסי מין עם האישה כאשר אני רואה אותה לבושה שמלה ארוכה ולא קצרה. האם אני סוטה?

amera

New member
האם היא לא אמורה לנצל את זה

ולהופיע בשמלה ארוכה ככל האפשר

פעם אחרונה ודי

1. מה אכפת לך מה אני חושבת ? 2. מה אכפת לך מה אחרים חושבים? 3. לא משנה מה לא הבנתי כי נראה לי שבסוף כן הבנתי 4. לעניות דעתי סטיה זה כל דבר ששונה מהנורמה לדעתי מה שציינת עונה על ההגדרה אבל באותה מידה אני יכולה לשאול אם אני סוטה כי אני דתיה ומן הסתם כאן הרבה אנשים יחשבו שכן- אז מה ? שיהיה לך כל טוב! סטיה נעימה

מאופו באה לך המחשבה הזותי?

אתה לבטח צוחק.... אז בעלי אוהבת אותי בבגדים תחתונים שחורים, רק שחורים, שחור עושה לו את זה, והוא ממש לא סוטה, תאמין לי, הבן אדם הכי שפוי שבעולם... ואני אוהבת אותו הכי הכי כשהוא מגולח, מריח מאפטרשייב מסויים ומחוייך... (
לכל אחד יש טריגר שמדליק אותו, אותך מדליקה שמלה ארוכה, לבריאות לך!

amera

New member
הבעיה שזה מפריע נורא לאשה

והיא כועסת בטענה שהיא נעלבת מזה. היא אומרת שאני אמור להימשך לגוף שלה וככל שהשמלה קצרה יותר אני אמור להידלק יותר. אבל במציאות שלי קורא לי ההפך: ככל שהגוף שלה נסתר, כך אני נדלק יותר!

amera

New member
מה עושים במקרה הזה

לפעמים אנו חוזרים הביתה ביחד וכל הדרך הבית אני דלוק עליה (בגלל הלבוש הארוך שהיא לובשת כאשר אנו יוצאים). אבל ברגע שמגיעים הביתה היא מיד (ממש מיד) היא מורידה את השמלה. וזה מדכא אותי. וזה חוזר וחוזר על עצמו. מה אפשר לעשות

מיד תלביש

אותה חלוק ארוך ותתחרמן עליה מחדש. אתה לא סוטה - אתה סתם אוהב אותה ככה.

חונה-תסלחי לי אבל...

שחור זה כבר פאסה זה לא מלהיב ואם תעשי סקר אצל גברים תראי שאת רוב האוכלוסיה זה מדליק! אז אם את רוצה לתת דוגמה לסטיה תתאמצי יותר.....

טרייה

New member
למה סוטה?

מי אמר שבלוטת הגירוי צריכה גם היא לתפקד לפי נורמות החברה??? שטויות, אתה בסדר גמור! אל תילחץ!!! (ותקנה לה שמלות ארוכות ככל האפשר...) טרייה

amera

New member
שאני לא סוטה זה לא מקל עליי

הבעיה שהאישה משדרת אי נוחות והיא רוצה ללבוש קצר. איך אני אשכנע אותה שזה בסדר

amera- אם

אתה חשוב לה אני מניחה שהיא תתאמץ ואם לא ויותר חשוב לה איך היא מרגישה אתה יכול להמשיך לרצות אבל היא בשלה ואתה יכול ל"המשיך להתרגש" מנשים אחרות שלובשות ארוך ואולי אני יכולה להמליץ לך להסתובב קצת בבני-ברק אולי תמצא שם מה שאתה מחפש........

adam33

New member
מה יקרה

אם אתה מגרה אותה אם אתה לבוש שחור? כל דבר המעמיק את האהבה הוא רצוי ומבורך אבל כמו באלימות אינך צריך לכפות את מה שאתה רוצה על בת זוגתך ואם היתי במקומה היתי מתפשר על משהו באמצע.. זה בדיוק לפתור משבר בצורה הדדית ואתה..ואתה לא סוטה..רק מחורמן לאללה על דתיות...

למעלה