האם אני סוטה

amera

New member
אני חושש מאמפוטנטיות.

הרי זה גורם לבעיה נפשית נוראה. באותם רגעים שאני נדלק חזק על האישה (בגלל הלבוש הארוך) בדיוק באותם רגעים אני נשבר (כי זה מציק לה ללבוש בבית לבוש ארוך). וזה כבר תהליך של כמה שנים וזה גורם לי בעיה פסיכולוגית חזקה בקשר למין. כאילו ככל שאני נדלק מינית אני נשבר נפשית וזה חמור עד כדי כך שאני חושש מאמפוטנטיות.

adam33

New member
אנחנו מדברים עליך

אבל שוכחים שיש גם אותה ולכן אתה חייב להגיע איתה לשיחה על המיניות שלכם לא מזמן אמרה לי מישהי שהיא חולמת על פנטזיות שונות ומשונות ברגע שהיא מתעוררת זה מבהיל אותה שהיא בכלל חלמה על זה והיא בכלל לא רוצה בכך תדבר איתה תראה אם דברים אחרים מגרים אותך בה אוליי תומר לה את הרי מכירה אותי תפתיעי אותי במשהו שעוד לא עשינו ביחד לשמחתך..אתה מגורה מאישתך....והיא צריכה לשמוח על כך כמוך ולכן צריכה להיות יוזמה ורצון של שניכם לתת אחד לשני בהדדיות את מלא העונג שניתן לתת.. ואם לא..אז אפשר דברים אחרים...

amera

New member
היא מתייחסת לזה שאני נדלק אליה

עם שמלה ארוכה כהעלבה לה. היא מצפה מגבר "טבעי" להידלק יותר ככל שהשמלה קצרה יותר. ובזה היא משדרת לי כל הזמן שיש בי סטייה מסויימת ואני כאילו קיבלתי על עצמי את זה. אבל העניין שישנו גירוי חזק (שמלה ארוכה) שמוביל בדרך כלל לשבירה נפשית התחיל לעייף אותי והופך אותי בהדרגה לשונא מין

adam33

New member
חיזוק הקשר

שאלת את עצמך מה עוצמת הזוגיות שלכם? ואיני מתכון מה מדליק אותך תביט בה כאהובתך חזר אחריה שנה את כל הגישה שלך אליה ואז מתוך שלא לשמה יבוא לשמה תראה שכשאתה עסוק בזוגיות שלכם אז התגובה של הגוף שלך למצב משתנה לטובה צאו עם חברים תראה כיצד יש בך התעוררות רומנטית אתה לא סוטה אבל הגוף שלך צריך להיות פתוח לדברים אחרים

פלסטיק

New member
לא

בכל מקום שמנסים להראות גברים או נשים סקסים לאו דוקא מראים אותם ערומים, הרבה פעמים מראים אותם בכל מיני אבזרי לבוש. לכן נראה לי שאתה דוקא נורמלי לחלוטין...

למעלה