האם אני לסבית?

פלג^ר

New member
תקראי היטב בין השורות יקירתי או שזה

תרגיל מסריח.כמו שיש הרבה כאלה בזמן האחרון.

23daniel

New member
הצלחה?? ממש לא!

כל הקטע ביננו היה כשלון.כל הקשר הזה הרס אותי לגמרי. את האהבה שהייתה--חבירה שלך הרסה לחלוטין. אני לא יודעת אם "דניאל 23" באה למסיבות או לא -זה גם לא ממש חשוב כבר. שיהיה לכולכן בהצלחה. אולי אתן תהיו ה"זוג" הלוהט הבא. דניאל תמיד אהבה הרפתקאות...-זה מה שחיבר ביננו מלכתחילה. ביי קרן.

דניאל 23

New member
תקשיבי ותקשיבי טוב........

אני חושבת שהבנו ומיצנו, אל תלכלכי איתי עוד. היה מה שהיה אל תרדי לרמה כזאת ואני מזהירה אותך גם אני יכולה ויותר. את מדברת ממש שטויות עם קרן(אני בטוחה שהביא כשהיא קראה היא צחקה וכנ"ל אני). לא משנה בכל מקרה אל תבדקי את רף העצבים שלי הוא מאד מאד נמוך. פשוט תביני שדי. ותעמדי מאחורי מה שהבטחת גם אני יכולה לדבר עם אנשים שלא תשמחי מזה. פשוט תמשיכי הלאה די!!!!!!! אין דניאל יותר די הלאה............ ותפסיקי לרשום פה דברים לבנות דברים שנוגעים אליי!!!! כל מי שקרא את מה שכתבנו חושב שהיה ביננו מערכת יחסים כזאת מגעילה, וזה לא נכון היא היתה מקסימה אבל נגמרה!!!!!!טוב אני הולכת לאהובי ביי לא שזה מעניין או חשוב אבל רק לידע כללי אני מתחתנת ביום חמישי בסוף... בואי נסיים בנימה אופטימית זו

פינגו

New member
../images/Emo24.gif

בטח שזה חשוב! המון מזל טוב לך ולבת זוגך, שתדעו רק אושר!

23daniel

New member
לא מעניין אותי יום חמישי!!!!!

דניאל---ושכולם יראו לאיזה "רמה" אני יורדת לפי ההגדרות שלך: מצידי: לכי תזדייני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא סובלת אותך! אני שונאת אותך! ואני חושבת שאת האדם הרע ביותר עלי אדמות!!!!!!!!! זהו. תהני עם אהובך. וד.א: אני לא חושבת שקרן צחקה שקראה מה שרשמתי.-היא לא נראית לי בחורה בלי רמה...-ההפך ממך!

קרן^

New member
לא נעים לי.....

להיות פה באמצע... לא להכניס אותי בבקשה... כי אני בטוחה במאה אחוז שאני לא קשורה למה שקורה פה... מצטערת... שוב... בשבילכן... קרן

קרן^

New member
מותק........

אני נשואה..... ודניאל 23 ואני לא חברות... מכירות מהצ´ט זה הכל.... אל תתעצבני... ושיהיה בהצלחה לשתיכן, יחד או בנפרד... פשוט חשבתי שיש ביניכן אהבה... אבל לא התכוונתי לעצבן..... שבת שלום
קרן^

ואני בדיוק ראיתי את דניאל הזו

שואלת בפורום "רק בנים" על הזין של חבר שלה שעומד עקום. היא קיבלה כמה תגובות, אבל כנראה היא ציפתה למבול, ולכן היא כתבה כמה הודעות בסגנון של "אתם גועליים, הומואים". אני גם בדיעה שהיא ילדה קטנה ומטרידנית שנכנסת בניקים לא לה.

למעלה