האם אני לסבית?

23daniel

New member
האם אני לסבית?

היה לי קטע עם בחורה כמעט שנה:מפגשים,שיחות,סקס,הרבה אהבה. נקשרתי אליה .היא הכל בשבילי.תמיד אהבתי גברים. תמיד גבר ריגש אותי. אבל מאז שהכרתי מה זה בחורה-זה יותר מרגש אותי.ויש לי חבר רק כדי שלא יחשדו.אני לא אוהבת אותו. האם אני אוהבת נשים? גברים? דו מינית? לסבית? מה אני? תעזרו לי...

פלג^ר

New member
היי דניאל לדעתי את דו מינית כמוני

אותן שאלות שאלתי הייתי נשואה בכדי שחלילה לא יחשדו שיש לי נטיות .

דניאל 23

New member
בעיה בזהות העצמית ../images/Emo34.gif

תקשיבי ותקשיב טוב, אני חושבת שיש לך הרבה בעיות חוץ מבזהות המינית אלא גם בזיהוי העצמי את נכנסת בניק של מישהו אחר...... ביננו כבר אמרתי לך את לסבית ואת לא בת 23 את הרבה יותר קטנה, וצאי לי מהחיים כבר ואל תכנסי בשם שלי יותר... דרך אגב... אני מכירה פסיכולוגים טובים!!!

פלג^ר

New member
דניאל מה קורה שאלת שאלה מנסים לעזור

לך.למה את תוקפת את עצמך מה קורה לך חמודה באמת לא מתאים.אוהבת מון

דניאל 23

New member
../images/Emo27.gif ../images/Emo27.gif לא.....

אני לא תוקפת, והבחורה ששאלה בהתחלה הדברים מכוונים אליה, אני יודעת מי היא והיא יודעת מי אני, בוא נגיד שזה עבר. אני בכל אופן לא צריכה עזרה אני יודעת שאני נמשכת לבחורות מאד מאד מסויימות אבל הייתי צריכה להחליט, ואני חושבת שבחרתי בדרך הנכונה אז ככהאני מתחתנת בעוד חודשייםאני אוהבת,מטורפת על חבר שלי ואיתו אני רוצה להיות את הקטע עם בחורות אני רואה כעבר וכתאוות שהיו לי, אולי עוד חודש אני יעשה חיים עם בחורות זה מחזק לי את היחסים עם החבר, לגוון, וחוץ מזה יש בבחורות משהו מקסים שמרגש אותי.....אז יש לי חודש לעשות חיים עם בחורות סתם בשביל הכיף, זהו בכל מקרה מה שהיה עבר.... לילה טוב לכולן..... ותבחרו בדרך הנכונה מה שהיא לא תהיה. פעם חשבתי שאני אברח לחו"ל עם זאתי שאהבתיואגור איתה שם באושר היום אני לא עושה את הצעד הזה תמורת מיליונים....

דניאל 23

New member
רק לdaniel23

טוב, אני יוצאת עכשיו יוצאת כדי למחוק אותך מהזכרון הקטן שלי, למעשה כבר מחקתי כשניתקתי היום את הטלפון אבל את יודעת יש בראש כמו במחשב אחרי שזורקים הכל יש סל מיחזור שעדיין תופס מקום בזכרון אז היום אני יוצאת בשביל לעשות רוקן סל מיחזור. איכזבת אותי היום אחרי שנה מקסימה שהילה לנו ביחד אחרי שגילית לי מזה לאהוב היו לי היום שתי בקשות ואת שניהן הפרת. אז אני כבר לא מבקשת אני מזהירה אותך שום קשר אליי יותר. שום הודעה בפורום בשמי. תפסיקי להתחזות ולא רק אליי (את יודעת על מי אני מדברת). ותמשיכי לשאול שאלות על המימוך שלו בצ´ט מוסיף הרבה לרמה שלך כנראה כל מה שדיברתי איתך לא נכנס לראש שלך. היום סגרתי מעגל והיום פעם ראשונה מכל הפרידות שהיו לנו אני באמת מאושרת כאילו ירד לי אבן מהלב.בחתונה אני אקדיש לך בלב את 9 חודשים קרוב לליבך.... אבל, אני מאמינה שאני אהיה עם עוד מלא בחורות לפני שאני אגיע לחתונה, זה לא יהיה כל החיים כמו שחשבנו... פעם אחרונה אני אגיד לך יפה שלי גרמת לי לאהוב אותך יותר מכל בן אדם אחר בחיים שלי, ועכשיו גרמת לי לשנוא אותך באותו מידה. אני באמת מאחלת לך שתצאי מכל השטויות האלה של בחורות אבל אם לא אני מאחלת לך שתכירי מישהי אחלה פצצה כי מגיע לך (דרך אגב יש אחלה בחורות בצ´ט אני מכירה אחת מהמהמת אבל קשה להשגה בטירוף) את הכי יפה בעולם והכי יפה שפגשתי תהני ותכירי ..... לא רוצה יותר ויכוחים איתך , לא רוצה התנגשויות איתך פשוט לא רוצה אותך יותר מקווה שהבנת את המסר ניפרד כמו שאת יודעת אז שלום וביי

23daniel

New member
אל תדאגי "דניאל 23"

את יודעת? נכנסתי לכאן כי הרגשתי מבולבלת אחרי הכל היום...! וחיפשתי עזרה מבחורות כאן בפורום.אבל--קיבלתי אותם אצלך: אהבה אמיתית-לכאב נולדה!! את לא יודעת כמה הכאבת לי וכמה פגעת בי במה שרשמת כאן היום! אף אחת מהקוראות לא תבין.!!!! אני לא יודעת אפילו מה לרשום לך עכשיו,כי הדהמת אותי לגמרי! כל מילה! כל מילה שלך במכתב האחרון כאן-סכין!!!!!!
-בהצלחה בסל מיחזור!!! דבר אחד-כ"כ פגעת בי היום כאן שגם אם תתקשרי-אני כבר לא אענה לך!! זה באמת ניגמר!! כל השנה שלנו!!! תמה!!! ואני יותר לא אכנס בניק שלך "דניאל 23"...! זהו.מחקתי אותך!!!!!! את מתה!!! עבר רע ומר!!!!! =====אין צורך לשים בחתונה שלך את השיר : "9 חודשים קרוב לליבך"!==== אני שונאת אותך!!! אני נשבעת לך-הדמעות שהזלתי היום(והזלתי)-הם באמת הצחוק של מחר! וכן--שאלתי על המימוך של חבר שלי.זה מציק לי.את יודעת...
הרסת אותי לגמרי! נשבעת לך.אני יושבת מול המסך ויודעת שזו הפעם האחרונה בחיים שלי שאני יוצרת איתך קשר באיזו שהיא דרך! וזה קשה . פגעת בי. ולסיום-לפי מה שקראתי כאן -מסתבר שאת לא היחידה שנפגשה עם 2 בחורות ברחוב....-עוד רבות כמוך.-תהני בעולם שניכנסת אליו! אני אהבתי רק אותך. תכירי בחורות לפני החתונה.ומזל טוב! אף פעם לא נשבעתי לך.אבל תדעי לך. אני נשבעת לך בכל אלו שיקרים לי בחיים- אני לא חושבת שאי פעם אני אסלח לך על מה שעשית כאן היום!!!! שלום וביי!
=====נסגר תיק בחיי!!!====

פלג^ר

New member
לשתי הדניאלות:סייג לחוכמה שתיקה אך

קשה להתעלם מסערת הרגשות שעוברת על שתיכן למה שלא תיפגשו ותלבנו את

פלג^ר

New member
הדברים אחת לאחת כך תוכלו לפרוק את

כל התסכולים שלכן רואים שהאהבה בדניכן אמיתית אל תוותרו כל כך מהר

פלג^ר

New member
כן חמודה מאחלת לך ולדניאל השניה את

כל האושר שבעולם למרות שמדברייך את מאוד כועסת על הזאתי.רק אושר.ם*

23daniel

New member
2 נקודות חשובות:

פלז´ר---זה לא שהיא כועסת עליי.היא פשוט רעה! אני מזמינה את כולן כאן לקרוא את הסיפור שמודגש בצהוב למעלה: ========= סיפור--לונה======= מופיעות שם כל גיבורות הצ´אט...-למרות שלא הרבתי להיכנס לשם(בעיות במחשב) הספקתי לשמוע על כולן. ומסתבר-שמי שחשבתי שהכי הרבה מככבת : "דניאל 23" בכלל לא הוזכרה!!!! מעניין......... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&נקודה למחשבה&&&&&&&&&&&&&&&&&

23daniel

New member
איך היה 10\5 אה?

לפני שלושה שבועות כניראה עשיתם חיים.קראתי את אחד ההודעות בפורום כאן של אחת החברות שלך... היא מודה לכולן על המסיבה ....שנפגשתן כולן... גם ל"דניאל" טוב לשמוע על דברים שהיו.באמת שטוב!! אז היא הבחורה ה"נוספת" שאיתה התנשקת ו...התגלגלו העינינים???? כן? סבבה.

פלג^ר

New member
על מה את מדברת בכלל?על איזה נשיקות

תבהירי את עצמך.כי אני אישית לא התנשקתי עם אף אחת.פשוט מחוסר ענין

פלג^ר

New member
למעט שרקדתי להנאתי ותו לא.בת זוגתי

נשארה בבית וחבל היא הפסידה קריקטורה מושלמת.אני מנשקת רקאת אהובתי

דניאל 23

New member
די...

שנינו יודעות שזה נגמר. אני שמחה שמחקת אותי ושאני מתה בשבילך אמרתי לך כל החיים אנחנו אותו דבר את גם מתה בשבילי, אני לא רוצה לרדת לרמה כזאת כל סוף הוא התחלה חדשה. מכל הלב שיהיה לך בהצלחה בלימודים עם החבר ועם החברה (אם תהיה)את יכולה לשנאות אותי זה לא מזיז לי, אני לא שונאת אותך ואני לא אוהבת אותך אני לא מרגישה יותר כלום אלייך. אני חושבת שמספיק ההודעות כאן ולא כל העולם צריך לדעת מה היה ביננו. דרך אגב: בתגובה להודעתך אני לא הדניאל היחידה בצ´ט אבל אני לא חייבת לך הסברים יותר... יש לי עכשיו את החופש שלי ללכת עם מי שאני רוצה וכיף לי עם זה. אני מצטערת אם פגעתי בך, לא התכוונתי ואם כן אז סליחה עד אתמול היית הדבר הכי יקר לי בעולם ואני לא אפגע בך לעולם. משהו בי השתנה , לא יודעת מה אבל כבר לא חסר לי כלום ממה שהיה ביננו ואני שלמה עם הניתוק הזה. אני לא חושבת שיש פה בצ´ט מישהי שיכולה להגיע לרמה שלך מבחינת יופי אופי וחוכמה ואיך שאת רושמת את מציגה את עצמך באור שלילי לחלוטין. טוב אני מקווה שחסל סדר הויכוחים ביננו... לא מתאים בטח שלא ב"פורום" הזה. ביי

23daniel

New member
שלום וביי.

את לא חייבת לי דין וחשבון לגבי מי זה מי. אף פעם לא ממש דפקת לי חשבון במילא...!!! תמיד עשית מה שבא לך ודאגת לפצות על כך בדרכים משלך. הבנתי את זה מאוחר.הבנתי את זה רק עכשיו. זהו חמודה.יותר אני לא אופיע בניק שלך כאן.מרגע זה אני משנה אותו. שלום. ושוב-שיהיה מזל טוב.

23daniel

New member
סלחתי...למה לא?

למה שאני לא אסלח לך ?הרי לא התכוונת לפגוע בי.... נכון? גברת "בר-לב" ?

קרן^

New member
היא מדברת על דניאל אחרת...

דניאל 23 לא באה למסיבות...
הפעם הגעתם לפורום.... הצטערתי לשמוע (לקרוא) את כל מה שהלך כאן כי אני הבנתי שיש אהבה.... בהצלחה לשתיכן...

פלג^ר

New member
קרנינה יפה שלי עדיין לא הבנתי את

עם הנשיקות.מי נישקה את מי?ולמה כל המניפולציה הזו?מאוד מוזר קרן

קרן^

New member
לא היו נשיקות

בואי פשוט לא נתערב במה שהלך פה ושלא יערבו אותנו
ככה יהיה טוב לכולם כולן

למעלה