הממ
טוב, אז... מישהי (שלא אציין את שמה רק אציין שהיא עם וירוס שכנראה לא תצא ממנו בחתיכה אחת עכשיו), הכריחה אותי להבטיח הודעת פרידה נורמלית.. אני לא יודעת מה זה לכתוב הודעת פרידה נורמלית... אבל אני אשתדל.. כולם שואלים אותי אם אני מתרגשת וכו´. האמת שאני לא. לא בגללש אין למה, אלא בגלל שאני מפחדת שאם אתרגש, זו תיהיה מעין הודעה בכך שזה שינוי שאולי לא אוכל לעמוד בו. אני מחכה לגיוס הזה כבר די הרבה זמן. ת´אמת? אני רוצה להתגייס. עד כמה שזה כיף לשבת בבית ולא לעשות כלום, זה נמאס. מה גם שאם נודה על האמת, החיים שלי זקוקים לאיזשהי דחיפה בכיוון כלשהו... ברור לי שהשינוי הזה הוא ענק. ולאו דווקא לטובה. ברור לי שאני נורא אתגעגע להמון דברים. לחברים (אמיתיים ווירטואליים שבעיני זה היינו הך, מה גם שהרבה וירטואליים הפכו למציאותיים לחלוטין), אל הכתיבה בפורומים שבאיזשהו אופן חושפת הכל, למרות שלא חשפתי יותר מידי, וגם מה שחשפתי בפורוםז ה היה בעילום שם..., לבית החם ולמיטה האחלה (אבל קונים לי שמיכת פליז
) והכי ליוני. אבל זה לא קשור לפה. בכל מקרה, אני ממש ממש לא מבטיחה הודעות בסגנון אלו הם חיי של ליאתי. לא אני. הודעות ארוכות להחריד שמספרות על עצמי זה לא סגנוני... אז תצפו להודעות בסגנון היה נחמד וטוב שנגמר
. תודה אנשים... לאלעד שלמרות הזמן הקצר הצחקתני מאוד...לאוסי, שפגשתי בגלל הכנס מנהלים
...לליאת, שמשום מה תמיד משעשע לקרוא את הודעותיה...לניצן שכבר ארבעה חודשים מפקיר את המייל, ולכן לא מגיעה לו תודה בכלל...לזיו שהוא אחד מהאנשיםה כי נפלאים שיצא לי הלכיר, ורק הלוואי שהיה יוצא לי להכירו יותר... לדנה, תודה על התלונות המתמידות על החניות בת"א, ועל הבצלחה השוקיסטי במסנג´ר... עדידוש תפסיקי להעלם כל הזמן! ותמסרי לאחדמיוחד המון המון מזל טוב ובהצלחה... כל השאר (שלי, צימעס, נוטמג, דורק´ה, ג´חנון שלא יקרא את זה, מעניין15, דנץ היקר, רונלד (גם לך המון מזל טוב!), פנתר, ארליך, אלכס (איפה הוא נעלם?
), עידן, ליאורז (כןכן. לך למתגייסים טמבל), מירב, ליבי ליאן, שירה ועוד (מצטערת כל מי ששכחתי. זמני מוגבל..) נהנתי מאוד לקרוא את כולכם... תמשיכו לקשקש ולכתוב הרבה שטויות.. וגם עצות מועילות... לאפי, שהתנדבה למלא תפקיד של חברה והקשיבה לכל קיטורי הנלוזים ביותר ולכל שטויות המטוממות ביותר (והיו הרבה כאלה), תודה
(שתקי מגיע לך דביקון), ותמסרי ד"ש לקליפו. צ´או אנשים (תזכרו אני לא מתה, אבל ההלוויה מחר בשבע וחצי בבוקר..)