האם אני חולם?!??! אני במרחק נגיעה חזרה ל-10.......
H hakim New member 6/5/07 #2 ... אל תגזים , לעלות לעשיריה זה לא קשה , להשאר שם קשה כפי שאתה כבר יודע .
W WingedSkull New member 6/5/07 #3 בגלל זה החלפתי מדינה... ואחי אתם יכולים .. להיכנס יש לכם אנשים רבים באזור לא?
H hakim New member 6/5/07 #4 ו...נהיה בשר תותחים לכפולות של ערבים ? כל ישראלי שעלה , איבד אדמה וכוח ! אין סיבה להכנס לעשיריה כל עוד הישראלים לא שולטים באו"ם ( מאיה ) ואפילו באלפיה . או להכניס מדינה פאשיסטית זאת דעתי
ו...נהיה בשר תותחים לכפולות של ערבים ? כל ישראלי שעלה , איבד אדמה וכוח ! אין סיבה להכנס לעשיריה כל עוד הישראלים לא שולטים באו"ם ( מאיה ) ואפילו באלפיה . או להכניס מדינה פאשיסטית זאת דעתי
S Shaycs New member 6/5/07 #5 מדינות פאשיסטיות שליטה.... בקרוב בקרוב... רק חסר לי קצת אדמה ואז אני יבוא לעזרתכם שם למעלה... ואני מביא איתי עוד 3 פאשיסטים
מדינות פאשיסטיות שליטה.... בקרוב בקרוב... רק חסר לי קצת אדמה ואז אני יבוא לעזרתכם שם למעלה... ואני מביא איתי עוד 3 פאשיסטים
H HuriCaN New member 6/5/07 #7 לא חבל? אם אתה עולה בלי שלום ולא עם מדינה פאשיסטית - אני מביא לך יום ו 10 שעות ליפול...
W WingedSkull New member 7/5/07 #9 בום!!!!!!!!! איזה טעות אני לא.. מאמין שראיתי את זה אני יזכור את זה כל חיי בגינדיס
H HuriCaN New member 7/5/07 #11 תשובה ל"טעות" אמרתי אם הוא עולה בלי שלום או בלי מדינה פאשיסטית - הוא יאכל אותה פשוט כתבתי בחושך והתחרבש לי
תשובה ל"טעות" אמרתי אם הוא עולה בלי שלום או בלי מדינה פאשיסטית - הוא יאכל אותה פשוט כתבתי בחושך והתחרבש לי