האם אני היחיד ..

וואו בן אדם. חיכיתי לחופש הזה בקוצר

רוח !!! אני מה שה הולך לעשות חיים. לסיים את 2 העונות של גלקטיקה. לקרוע איזה מחשב לינוקס שהיתקנתי לטסטים. לשהות בפורום הנ"ל כמה שיותר. לבשל המון, בעיקר לוקשים, מרק, קניידלך, עוף בגריל, שוב מרק, וחוזר... לסיים לפחות עוד 2 ספרים בסדרה החדשה סביב "המשחק של אנדר". לראות את עידן הקרח 2, ואולי בפעם המי יודע כמה שר הטבעות הגרסה המורחבת. לצייר דוגמנית עירום.......<אופס, סתם חלום שהישתרבב> <מגרד בזיפי הזקן בן 4 הימים...> ובכלל לעשות כיף חיים בשכונת חיים. תבחר אחד

סלמאק

New member
חייל? ../images/Emo195.gif

אני פשוט שואל כי גם לי יש זיפי זקן בן 4 ימים... (זו תופעה אצל חיילים- לא להתגלח כל עוד לא חייבים
)

סלמאק

New member
כן, אבל לך יש "צרפתי" ביום- יום

(והוא בן יותר מארבעה ימים). התופעה של חוסר גילוח נפוצה יותר אצל חיילים, אצל אזרחים זה די משתנה. הם עדיין מרשים לעצמם להתגלח, למרות שאיש אינו מכריח אותם.

subatoi

New member
היתה תקלה, כזו שלא ניתן

לשקם
בניגוד לתקלות דומות בעבר. חוצמזה שנמאס. כמה אפשר לתחזק את זה

הלואי ../images/Emo7.gif. מה אני נותן עכשיו בשביל

לחזור לצבא ! או לפחות לתקופה, או לפחות לגיל שבו הברכיים והגב לא כאבו לי ככ' אחרי משחק כדורסל טוב. אההה <משחרר אנחה טובה> , אילו היו ימים. לא ידידי, אני דיי "קשיש" במונחים של הפורום המכובד הנ"ל, אני בן כמעט 34, ודיי נשוי, ויש לומר באושר.....שששששש היא יושנת בחדר, ככה שאני מאושר.
, בצחוק. אני נשוי ובאושר, ופשוט פריק של מד"ב ומס"ב ועוד כמה ראשי תיבות. אך, צבא.. איזה כיף זה היה.

סלמאק

New member
אז יאללה, בוא נתחלף...

אני מת להיות נשוי באושר, עם ילדים. זה יהיה סיפוק בשבילי. בוא ניכנס זה אל דמותו של זה (כמו ב X FILES שמאלדר החליף זהות עם הסוכן ההוא, או כמו שדניאל החליף עם מאצ'לו...)

אתה יודע זה מענין

כשהייתי צעיר יותר, רציתי להיות מבוגר יותר. והיום אני ממש אבל ממש רוצה להיות צעיר יותר. ושלא תבין לא נכון אני בהחלט מרגיש ועדיין צעיר. כנראה לא משנה מה תמיד נרצה להיות בגיל אחר.

סלמאק

New member
לא אמרתי שאני רוצה להיות מבוגר.

כבר עכשיו, בגיל 22 אני מקריח
. מה יישאר לי בגיל מבוגר? רק אמרתי שאני רוצה להיות נשוי באושר עם ילדים. אבל שום דבר לא בוער. (חוץ מהלחץ להשתחרר כבר מהצבא
)

subatoi

New member
גם אני מוכן לחזור

לתקופת הצבא. בלי היסוס. זה והגן, התקופות הכי טובות...

למעלה