האם אני היחיד ..

האם אני היחיד ..

.. שאין לו מה לעשות בגלל שהוא בחופשה של שבועיים
ממש משעמם לי

סלמאק

New member
אווואה! אם לי היה כ"כ הרבה זמן פנוי

איזה מרתון פרקים הייתי מרים... כזה גדול
!!1

וואו. עכשיו

לכל דבר שאני אגיד למה לא צרבתי את הפרקים אני אקבל תגובה עם הצעה איך היה אפשר לעשות את הדברים אחרת. כזה FLASHBACK מקורס קצינים עוד לא היה לי. אז אני אשבור את המעגל: אני מודה בזה שאני לא צברתי את הפרקים של סטארגייט
נכון אני פושע
ועכשיו אני לא יכול לעשות לעצמי מרתון פרקי סטארגייט. איזה בסה
אני מבין את הטעות שלי, ואני אשתפר בעתיד. יש לכם הצעות מה לעשות בחופשה חוץ מלעשות מרתון פרקי סטארגייט

kinspirit

New member
../images/Emo6.gif

אתה תמיד יכול לכתוב מאמר/להכין יצירות חובבים/לכתוב פילק או כל דבר אחר שקשור בסטארגייט ושלא כולל צפייה בפרקים

סלמאק

New member
יאללה בוא...

למעשה בואו כולם, יש לי קצת זמן פנוי בחול המועד. ואין דבר יותר מתאים מלהעביר אותו במרתון פרקים מטורף... מי מצתרף?

I'm in

תגיד איפה ומתי. החל מיום ראשון שיבוא אני מקווה, כי אירגנתי את כל החברים לעשות טיול בכינרת
. סוף סוף עיסוק כלשהוא.

סלמאק

New member
לא חשבתי אחרת...

אפשר בזמן הכנס. תמיד יש את הכמה שעות האלה של ההמתנה בין האירועים וההרצאות שאתה קצת מחפש את עצמך... ובדיוק אז, אתה מגלה שיש לך כזאת דודה לסטארגייט... אני גר 10 דקות הליכה משם, אז תמיד אפשר לקפוץ לצפיה של איזה כמה פרקים בשביל להרגיע את ה"קריז" הקשה, ולחזור שוב בדיוק בזמן להרצאות ולהקרנות המתבקשות. אז שוב אני שואל: מי מצתרף? (זה חינם, דרך אגב
)

סלמאק

New member
אם אתה רציני, סבבה...

בינתיים זה רק דיבורים, אבל כשנגיע לכנס נראה את הביקוש, נראה מה אחרים אומרים. טכל'ס אין לי בעיה.

sprqy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

ולכן ה280GB שלי מלאים לגמרי ועל כל משהו חדש אני 'נאלץ' למחוק משהו

למעלה