האם אני ביסקסואל?

האם אני ביסקסואל?

שלום!! יש לי תופעה כזאת : רגשית אני נמשך לנשים, ואני רוצה זוגיות עם אישה- כי זה מה שמתאים לי (זה לא בגלל הומופוביה). כלומר: אני כמו גבר סטרייט. בסקס, אני מרגיש רצון עז לההיפך להיות אישה ולעשות סקס עם גבר. (אני לא נהנה כגבר עם גבר - אני לא אוהב ואפילו די מפריע לי שמשחקים לי ואוהבים את החלקים הזכריים שבי). הייתי רוצה שיאהבו את גופי הנשי (שאין לי) . במידה מסויימת אני טרנסג'נדרית בסקס. במילים אחרות: בסקס אני אוהבת להיות עם גבר כשאני האישה. בדיוק כמו אישה סטרייטית. מישהו נתקל בתופעה שכזו? איך זה נקרא? עם מי להיות בזוגיות ? עם גבר או עם אישה? המון תודה

kitfox

New member
:)

לא שאני מומחה, אבל זו דעתי: "מישהו נתקל בתופעה שכזו?": ברור! :) "איך זה נקרא?": אין לי מושג... "עם מי להיות בזוגיות? עם גבר או עם אישה?": זה באמת משנה? עם מי שכיף לך איתו\ה. =] באופן אישי אני לא אוהב הגדרות. אם אני סטרייט ומדי פעם שוכב עם גבר? מה אני? אם אני נמשך לגברים אבל שוכב עם נשים מדי פעם? או גם וגם? ואם ביום ראשון בא לי נשים, שני גברים, שלישי טרנסג'נדרים וכן הלאה?... רגע, צריך פה אולי רמות יותר מדויקות? אם אני עם טרנס לפני או אחרי שינוי, נמשך לנשים, שוכב מדי פעם עם גברים ויש לי גמד גינה, מה זה אומר על הגמד? בקיצור, מה זה משנה אם אקרא לעצמי ביסקסואל, הומו, סטרייט או כל דבר אחר? היום בא לי להיות בי :) . לגבי מחר - שנגיע לגשר נחצה אותו (ונהפוך אותו לכביש אגרה, 50% לסטודנטים וחיילים).

kitfox

New member
50% = גובה ההנחה

כל ההכנסות ייתרמו למסרקי שפם לחתולים ורודים.

kitfox

New member
אגב...

אם ההרגשה להיות אישה היא רק בסקס... ייתכן ומדובר פשוט בפנטזיה מאוד נפוצה, ללא קשר להגדרת זהות מינית בכלל. השאלה היא מה אתה רוצה להיות ללא קשר לסקס.

היא בעיקר בעיקר בסקס

היא בעיקר בסקס. זו פנטזיה נפוצה ?! ועדיין נשארה לי ההתלבטות נגיד שאני יוצא עם מישהו האם לומר לו שנאי מעדיך בת זוג אישה? נגיד אני יוצא עם מישהי האם לומר לה שאני מינית נמשך לגברים? מה עדיף על מה? לצערי אי אפשר להיות בן זוג של 2 אנשים בו זמנית (בגלל שזה קשה - לא בגלל שאולי זה לא מוסרי)

kitfox

New member
...

כן, זו פנטזיה נפוצה, לפי מה שאני יודע. למעשה תתפלא (או שלא) לגלות כמה מהפנטזיות שאנשים חושבים שהן ייחודיות רק להם בעצם משותפות לבערך עוד איזה חצי מהמין האנושי... ולא משנה כמה "ביזארי" או "שונה" או "חריג" זה נראה... זה בעצם די סטנדרטי... אין לך מושג כמה גברים ראיתי שמתים לראות 2 בחורות ביחד (איתם או בלעדיהם) או בחורות שאוהבות לראות 2 גברים ביחד (איתן או בלעדן) - סתם דוגמאות יום-יומיות נפוצות. אני לא אומר שכולם כך, אבל בהחלט הרבה. שווה אגב לחפש בערוצים את התוכנית הדוקומנטרית (והמצחיקה) "עיר החטאים" - לא אוכל להרחיב עליה בהודעה זו, אבל זה יכול לתת אולי קצת מושג... אני יודע שלא משנה עם מי אני יוצא, בשלב מוקדם מאוד (אם כי לא מחייב ישר בדייט הראשון - למרות שבאופן אישי אני מעדיף שכן) - לפני שמתחיל קשר כלשהו - אגיד לדייט שלי מה הנטיות שלי. פשוט אין מבחינתי טעם למשוך כמה פגישות במחשבה שזה עלול לא להתאים בסוף עקב נטייה מינית שלא מתאימה לבן\ת הזוג. אני גם לא אוהב להסתיר דברים... בטאקט כמובן, אבל אהיה גלוי. מקסימום מה כבר יקרה? לא יתאים? שלא יתאים. עדיף לי מאשר להיות בדייטים - או חמור מכך - במערכת יחסים שאני מרגיש: 1. שאני נאלץ להסתיר את נטייתי המינית. 2. שאני משקר לבן\בת הזוג ולעצמי. 3.שיכולה להיות לי מערכת יחסים הרבה יותר רגועה, גלויה, אמינה וטובה מאשר משהו שאני נאלץ להסתיר או להסתתר בו... סה"כ בדייטים ראשונים באים להכיר אחד\ת את השני\יה - זה בדיוק הזמן להראות לדייט בכנות מלאה ובגילוי "זה אני וכך אני, או שמתאים או שלא" (בטאקט, שוב, כמובן...) . הרי אם הדייט לא מכיר אותך בפגישה... אז למה בכלל נפגשתם אם לא כדי (מילולית) להכיר? במקרה שלי, אגב, כל הבחורות שאמרתי להן שהייתי עם גברים אמרו ללא יוצא מן הכלל שהן היו עם בחורות, בין אם "בטעות" או בין אם הן באמת נמשכות לבחורות אחרות. קצת מעודד, לא?
אגב, ניתן להיות בן זוג ל-2 ואף יותר, אבל זה די עניין אישי, זוגי ורגשי... אפשר אפילו ליותר מ-2 . עניין של השקפות עולם וכו'... וכו'... - יש הרבה מקומות, גם בארץ וגם בשאר העולם (גם המערבי) שזה קיים. אבל אתה צודק, לא כולם רוצים\ות או יכולים\ות.

למעלה