האם אני אנוכית?

יעלילה1

New member
רוצה להוסיף על דברי האחרים רעיון:

אם הוא רוצה להשתנות בטיפול, אז בבקשה, שישתנה. אבל זה לא יהיה תנאי ליחסים ביניכם. שישתנה לבד, שיילך לטיפול (איתך או לבד) אבל בתקופה הזו אתם לא זוג. קודם שיעמוד על רגליו שלו ומשם אולי תבנו יחסים מחדש, את לא מבטיחה לו בינתיים שום דבר. אם הוא באמת רוצה להשתנות, שזה יבוא ממנו, מתוכו, ולא כמשהו שהוא מבטיח לך, סוכריה, פיתוי, כדי שתישארי. אם תישארי בהמשך או לא, זו תהיה החלטה שלך בלבד שתעשי בינך לבין עצמך, ותבהירי לו את זה. יהיה לו סיכוי לקבל אותך כבת זוג, אבל את לא מבטיחה לו שום דבר. אם באמת יש לו רצון אמיתי וכוח אמיתי להשתנות, אז הוא יעשה את זה. את אולי יכולה לתת לו בינתיים תמיכה ועידוד כחברה טובה, (אם מתאים לך), לא כבת זוג. ובינתיים יש לך גם את חייך שלך. זה אולי אכזרי אבל גם איזשהו מבחן עבורו. אולי אפילו תגורו יחד אבל מבחינתך לא תהיו זוג... כתבתי לך מהבטן... אז זה די רגשי, אבל.. הצעה.

t o t a l

New member
לא מעשי

ואיך היא תדע שהוא השתנה? כי הוא יגיד כך? אני נקי. לא נגעתי בחומר כבר שלושה חודשים. חצי שנה לא שתיתי. ובכלל... גמילה מריגושים אפשר לבחון רק שביחד, לא כשלחוד.

maof

New member
../images/Emo45.gif חחחחח ../images/Emo6.gif

טוטל ידידי תרשה לי
כבר אמרתי לך שאתה |תותח|
מעוף

יעלילה1

New member
אם כך, אז גם ביחד היא לא יכולה

לדעת. הוא יכול, כמו המכורים, להמשיך להסתיר. וגם, אם הוא יבטיח והיא תשאר, זה יתן לו איזושהי הקלה ופחות מחויבות. הכוונה שלי היא שהשינוי צריך לבוא מתוכו, ולא כי הוא מבטיח לה, כדי שהיא תשאר. כל עוד זה יהיה תלוי בגורם חיצוני, זה לא יהיה אמיתי, וברגעים של נפילות, יהיה לו יותר קל לשקר ולהבטיח לעצמו שזו פעם אחרונה שמשקר וכן הלאה. וזה לא נכון שהיא לא יכולה לדעת אם הוא השתנה, כי שינוי כזה הוא בדרך כלל שינוי גורף, מרגישים את זה, האישיות משתנה, הוא יכול לספר לה ולשתף אותה בהבנות שלו וכו'. מי שלא היה בטיפול רציני אף פעם, לא יודע... ולא אמרתי שיהיו לגמרי לחוד, אבל כחברים ולא כבני זוג. זה רעיון כללי, אפשר לקחת אותו לאיזה כיוון, פרשנות או וריאציה שרוצים. חוץ מזה, זו באמת החלטה קשה, מה שעומד בפניה. אני חושבת, שכך או כך, אין שום הבטחות. כנראה החלטה שהיא צריכה לעשות עם עצמה ורק היא תיתן לעצמה את התשובות איך להחליט, בעזרת המטפלת שנותנת פרספקטיבה נוספת וניסיון שנלמד ונרכש.

חוסר אמון

אי אפשר לחיות לאורך זמן עם חוסר אמון ההתמכרות לריגושים שלו נראת לי האתגר שלו ב"לחזר" ולהצליח.... עכשיו האתגר שלו זה להשיג אותך חזרה ....לכן בתקופה הזו אולי לא יבגוד , אך ברגע שיצליח ,יעלם הריגוש ו....... אם את רוצה להמשיך לנסות להיות איתו את צריכה לתת לו כל הזמן את ההרגשה שעדיין לא הצליח להשיג אותך ... עד שתיהי בטוחה שנגמל

../images/Emo14.gifהילה חמודה

קודם כל ליבי אלייך. מבינה את הקושי שלך והדילמה שלך. לא פשוט לפרק משפחה. אבל אומר את דעתי האישית והאישית בלבד ולא המקצועית. וגם לא אכנס לפסיכולוגיה. לא שלך ולא של בן זוגך כי אינני מכירה אתכם. אבל ואבל אני אומר לך איך אני הייתי נוהגת. על מנת שגבר מסוג זה ישתנה את חייבת להציב גבולות מאוד ברורים ולעמוד בהם ולא לוותר. אחרת הספור יחזור שוב ושוב על עצמו וחוזר חלילה . יבוא יפול על ברכיו, יבקש סליחה, יאמר כמה הוא אוהב אותך וכו'. מה שקובע זה המעשים ולא הדבורים. את צריכה להיות מאוד החלטית וקשוחה ולדאוג שיטפל בבעייתו. ואז לראות איך הדברים מתפתחים. אבל בפירוש לא להגרר אחרי המניפולציות שלו. את חייבת להיות חזקה ולאמר לעצמך יום יום שאת שווה. ובפירוש להעמיד אולטימטום שאם הדברים לא ישתנו ולא ילך לטפול את לוקחת את הרגליים והולכת. נכון זה מאוד קשה ונורא קל להגיד לאחרים מה לעשות. אבל אל תשכחי חמודה. את שווה , ושווה, ושווה ומגיע לך גבר שיהיה רק שלך. אוהבת מאוד

הילה301

New member
תודה לך. זה מאד נכון. ובסוף החודש

הוא עוזב את הבית. המום מזה שהלכתי עד הסוף עם ההחלטה. והתגובות של כולכם כל כך חיזקו אותי בהחלטתי. אני יודעת שאני עושה את הדבר הנכון. אני עוד צעירה ונראית טוב ואני רוצה להיות מאושרת.אני חושבת שאתם פורום נפלא ואשמח להישאר ולהיתמך בכל

vered 37

New member
הייתי חייבת ....

חוזק חוזק המון חוזק.... זה תהליך... את בדרך הנכונה....ואת תהיי מאושרת מבטיחה לך ! את תקרני מאושר ..תזרחי.....תפרחי....כמו הפריחה באביב.... בשבילך ...

היי חמודה

קראתי את מה שכתבת ויקירתי נגעת ללבי ולכן אכתוב לך את הדברים הבאים וגם אם לא תאהבי אותם אלה הפ פני הדבריים האימיתיים גבר שאוהב אישה באמת - אין סיכוי שיצטט באינטרנט נקודה זוהי עובדה וסביר להניח שמשהו לא מספק את הגבר שאיתו את חייה אין זו אשמתך לפעמים קורה שחיבורים בין אנשים לא טובים או שהוא מטבעו פלרטטן לא קטן. דבר נוסף ברגע שהפרטנר שלך חצה גובלות מסוימים כמו בגידה לדעתי אין דרך חזרה כפי שנאמר כוס שנשברת גם אם מנסים לאחות אותה היא נשארת סדוקה חמודה שלי הנך צעירה בת 32 + ילד ויש לך הרבה מה ללהציע ראי אותי צעירה בת 31 +תאומים גרושה החיים לא קלים אז מה אבל אופטימית ומאמינה כי קיים מישהו שיתאים לי מערכת היחסים שבה את שרויה רק גורמת לך כאב לב ולכן האם זה שווה את השקט הנפשי? למדי להחליט עם עצמך מה את מחפשת..

maof

New member
לפעמים......

יש לפעמים בחיים דברים שלא יסתדרו מעולם ויש דברים שפשוט זורמים ומסתדרים...... צריך לדעת לוותר ולהמשיך קדימה. מעוף

למעלה