האם אי פעם

PrettyFace

New member
האם אי פעם

מישהו הצליח להחזיר בנאדם לחיים? יד מגוון כל כך גדול והמון תאוריות שאומרות שהנפש ממשיכה להתקיים גם אחרי שהגוף מת אז... האם מישהו באמת הצליח? זה נשמע מפחיד ובלתי אפשרי... אבל אולי... אשמח לקרוא תגובות

The Spirit

New member
כן, היו מקרים כאלה

אין לי כח להתחיל לפרט, ואתה לא חייב להאמין לכל מה שאומרים לך אבל יש כמה מקרים שקראתי עליהם עם מקובלים שהקימו אנשים לתחייה (אך רק לזמן מוגבל ולצורך מטרה מסויימת) בעזרת תורת הנסתר, אני אישית לא שמעתי על דבר כזה ממקור ראשון

לודנסיה

New member
כמה שאלות בנושא...

1. לאיזה מטרות אפשר להקים בן אדם לתחייה? 2. לכמה זמן אפשר להקים בן אדם לתחייה? אודה לך מאוד אם תוכל לפרט... לודנסיה

The Spirit

New member
אני לא יודע בדיוק אבל..

דבר ראשון לא כל אדם מסוגל לזה ורק מקובלים בעלי עוצמות רוחניות גבוהות, ככל הידוע לי צריך להגיע לפחות לדרגת "חכמה" (תקנו אותי אם אני טועה). מטרה אחת שאני יודע עליה היא שהקימו בקהילה יהודית אחת את בן המלך שנרצח ע"י גויים שהאשימו את היהודים ברצח ואז הקימו את אותו בן מלך לתחייה והוא סיפר את האמת.

The Spirit

New member
יש עוד הרבה אפשרויות להקים לתחייה

את המת, צריך פשוט לחפש על זה קצת חומר, הבעייה היחידה היא, אם את/ה רוצה באמת להקים מת לתחייה? את/ה תוכל/י להתמודד עם זה נפשית? ומי אמר לך שתוכל/י להתמודד עם אותו "מת" אולי הוא יחליט לעשות כל מיני דברים ברגע שתעורר אותו. עדיף לא להתעסק עם זה בכלל, אבל אם נמצאים בבעיה שבה זקוקים להקים את המת לתחייה, אז אולי כדאי לקחת סיכון.

אל תדאג

אל תדאג. אין לי שום רצון להעלות אף אחד באוב, זה סתם מעניין. ותודה! נ.ב. אני בת...
לודנסיה

The Spirit

New member
אוקיי, פפפפ, איזו הקלה... אבל להעלו

להעלות באוב זה משהו אחר ופחות מסובך ומסוכן, את יכולה לנסות אם את רוצה, זה דווקא נושא מעניין, למרות שאני לא עושה את זה כי אני יהודי, אבל עשיתי את זה פעם, וקיבלתי כמה תשובות דרך זה...

אני לא ממש מתמצאת...

אז אתה יכול להסביר לי מה ההבדל בין להעלות באוב ללהקים מתים?

marishia

New member
...

להעלות באוב זה לדבר עם ה"רוח", לשאול אותה שאלות וכו´... להקים מתים זה פשוט כמו שזה נשמע - להעיר אותם לחיים:) מרישיה

The Spirit

New member
על זה כל אחד יכול לענות לך-

להעלות באוב זהבעצם סיאנס- המקור הוא בתנ"ך אצל שאול שהלך לבעלת אוב בכדי להעלות את שמואל ולשאול אותו לגבי המלחמה. להקים לתחייה פירושו להשיב את הנשמה שכבר יצאה מהגוף לתוך הגוף ולעוררה לחיים, ובסיאנס לא מתקשרים עם הנשמה דרך הגוף שלה אלא דרך עצמים וחפצים אחרים. מקווה שהסברתי כמו שצריך :)

Rutterkin

New member
אז כך

הנקרומנסרים (מעלים באוב) מסוגלים להחיות גוף או לתקשר אם נפש דרך הגוב המת שאותו עזבה. המטרות המקוריות לכך היו להחיות גופות של שודדי ים וגנבים במטרה לקבל מידע לגבי אוצרות אבודים תוך ניהל מו"מ עם הנפש. האמונה הנקרומנטית אומרת שמרגע הפעם הראשונה שאתה מעלה את הנפש יש לך יכולות תקשור יותר מהירות איתה. התקשור הראון יעשה מהקבר או מהגופה. סוף סוף הזדמנות להסביר קצת בנושא

DREKAR

New member
אגב....יש אפשרות להרחיב קצת..?

1)על העניין של הנקרומנסרים עצמם..אמונות וכו´.. או פשוט מקור למידע ... 2) יש איזו חנות או ספריה שאפשר בה ספרים שנוגעים לכישוף ומאגיה... ?(באיזור תל אביב או מקומות אחרים..)

למעלה