האל בהופעה

tulchi

New member
האל בהופעה

הוא ולהקתו הופיעו באטלנטה בסוף השבוע האחרון

tulchi

New member
או רק את המפחידות?

tulchi

New member
אוקיי

רק עוד אחת שימו לב לעציץ החביב מאחורי האל, חלק מנופה של אטלנטה הקסומה. מה עציצים מייצרים בלילה? חמצן? אם כך העציץ משחרר כל לילה אויר שגייל נושם כשהוא מגיע לביקור. תמונה נהדרת של העציץ!

wicked witch

New member
אוי! פחחח ממש ממש משעשע אותי!

איך קוראים ללהקה בכלל? *אני האל ואני סטרייט רוקיסט קשוח שמוציא לשון*

jDaNiELLE

New member
אני דווקא לא מסכימה....

הגעתי למצב שאני לא מאמינה שהוא עושה הכל דווקא....נראה לי שפשוט די התרגלנו להארי פוטר שהוא מגלם בהכי גאים שיש, ולא בא לנו להכיר אותו באמת...עם רנדי וגייל נוח לנו, כי הם לא כאלה שונים מהדמויות שלהם... אבל הוא נראה דווקא אחד שיודע להנות, יש לו להקה, ויש לו חיים אחרים, והוא לא "מייקי"...(בלי קשר לגייל ורנדי) זה שלדעת כולנו הוא נראה די אינפנטיל ומגוחך עם הפוזות האלה זה משהו אחר...אבל יש בו צד חמוד ככה....לא?

ayaliar

Well-known member
הוא לא עושה דווקא

הוא פשוט שטותניק... זו לא הסיבה שאני לא סובלת אותו, אבל זה בהחלט לא עושה לי טוב לראות אותו ככה דווקא בגלל שאני לא סובלת אותו

Dizen

New member
../images/Emo12.gif

"עם רנדי וגייל נוח לנו, כי הם לא כאלה שונים מהדמויות שלהם..." סתם תהיתי איך את יכולה להגיד את זה, אם את לא מכירה אותם. ומבחינת מה שכן רואים מראיונות וכו', גייל (לדוגמא) מאד שונה מבריאן (בריאן מלא בביטחון עצמי וגייל קצת ביישן- מגמגם מול המצלמה
) ובקשר להאל- מה שאני חושבת עליו לא קשור בכלל למייקי. יש לו קטעים שהוא מצחיק ויש קטעים שהוא מפחיד. בתמונות האלה הוא מפחיד
(כמובן שאם את חושבת שיש בו צד חמוד אז סבבה, זכותך
)

jDaNiELLE

New member
לדעתי

אם רנדי לדוגמא היה לובש רק חולצות של מטאליקה, מתאפר בשחור, מלא עגילים בפרצוף שהוא היה מוריד רק על הסט, כל היום מקלל מעשן ושותה, לא בטוחה שהיינו אוהבות אותו....כי התרגלנו אליו בתור ג'סטין... לפי כמה ראיונות איתם, הוא וגייל לא שונים בצורה כל כך דרסטית כמו האל מהדמויות שלהם...

Dizen

New member
אז התכוונת מבחינה חיצונית?

כי גייל מנסה להראות שונה מבראין מהבחינה הזאת (מגדל זקן...
) ושוב- מאיפה את כל כך בטוחה שהוא *לא* מעשן מקלל ושותה? את לא יודעת מה הוא עושה בחיים. מה שכן- האל בניגוד לגייל ורנדי יותר מחצין את החיים שלו. זה ההבדל היחיד. אין לך שום דרך לדעת עד כמה רנדי וגייל שונים מהדמויות שלהם כי את לא מכירה אותם.

למעלה